BeLCiKLixJoKeR yazdı: ↑18 Ara 2025 16:29Ünlü futbolcu Hakan ÜnalOrionxxxaiakos yazdı: ↑18 Ara 2025 13:41 Herkese merhaba öncelikle,
Yönetim ekibinde veya türk telekom bünyesinde İKV'de görev alan aşağıdaki pozisyonlarda aktif olarak çalışan arkadaşlar var mı, ya da ilerleyen süreçte bu alanlarda ekibe katılım planlanıyor mu merak ediyorum. Örnek olarak aşağıdaki pozisyonlar veya dengi gibi.
-Oyun Direktörü / Yapımcı
-Proje Yöneticisi
-Oyun Tasarımcısı
-Hikâye & Görev Tasarımcısı
-Oyun Yazılımcısı
-Sunucu / Backend Yazılımcısı
-Sanat Yönetmeni
-3D Çevre & Karakter Sanatçısı
-Animatör / Teknik Artist
-Topluluk Yöneticisi / Test Sorumlusu
Eğer bu görevlerin bazıları ya da tamamı şu an için ayrı pozisyonlar olarak yoksa, ekip içindeki organizasyon ve görev dağılımı nasıl ilerliyor onu da öğrenmek isterim.
Yoğun çalışmalarınız ve İKVAdmin'in yazılarında belirttiği ''ekipçe'' kısmındaki ekibi merak ediyorum ve muhtemelen benim gibi bir çok kişinin aklında bir soru işareti bulunuyordur.
Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
Jet sosyete Ajda hanım
İş insanı Ali bey
Hocam adamların derdi anonimlik. Sen muhtemelen eski oyuncusun foruma kayıt tarihinden anladığım kadarıyla. Oyunun iç dinamikleri ve kitlesinin ahlaki seviyesi çok değişti. Bizim zamanımızda yöneticiler bayramda seyranda yazdığımız bir parçamızken, şimdi ailesini bulup tehtitle iş yaptırmaya çalışan dangalaklar yüzünden istifa kapısının eşiğindeler yıllardır. Tamamen eski düşünceyle ekibi öğrenmek adına konuyu açman çok normal ama malesef eski eskide kaldı.
Doğru hocam, bahsettiğin husus kesinlikle doğru bunu forumda takıldığım kısa sürede öğrendim.
Fakat benim amacım ekipteki personel sayısı, a kişisi veya b kişisi olmuş veya olmamış benim için mühim değil.
Kaç tasarımcı, kaç topluluk yöneticisi, kaç geliştirici, kaç yazılımcı vs vs.
Nicelik olarak bilgi verilmesi benim için kâfi.