İKV Yönetim Ekibi Görev-Mevki Bakımından Kimlerden Oluşmaktadır? (İKVAdmin Bilgilendirme Yapabilir Misin?)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Yönetim Ekibi Görev-Mevki Bakımından Kimlerden Oluşmaktadır? (İKVAdmin Bilgilendirme Yapabilir Misin?)

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

BeLCiKLixJoKeR yazdı: 18 Ara 2025 16:29
Orionxxxaiakos yazdı: 18 Ara 2025 13:41 Herkese merhaba öncelikle,

Yönetim ekibinde veya türk telekom bünyesinde İKV'de görev alan aşağıdaki pozisyonlarda aktif olarak çalışan arkadaşlar var mı, ya da ilerleyen süreçte bu alanlarda ekibe katılım planlanıyor mu merak ediyorum. Örnek olarak aşağıdaki pozisyonlar veya dengi gibi.

-Oyun Direktörü / Yapımcı
-Proje Yöneticisi
-Oyun Tasarımcısı
-Hikâye & Görev Tasarımcısı
-Oyun Yazılımcısı
-Sunucu / Backend Yazılımcısı
-Sanat Yönetmeni
-3D Çevre & Karakter Sanatçısı
-Animatör / Teknik Artist
-Topluluk Yöneticisi / Test Sorumlusu

Eğer bu görevlerin bazıları ya da tamamı şu an için ayrı pozisyonlar olarak yoksa, ekip içindeki organizasyon ve görev dağılımı nasıl ilerliyor onu da öğrenmek isterim.

Yoğun çalışmalarınız ve İKVAdmin'in yazılarında belirttiği ''ekipçe'' kısmındaki ekibi merak ediyorum ve muhtemelen benim gibi bir çok kişinin aklında bir soru işareti bulunuyordur.

Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.
Ünlü futbolcu Hakan Ünal
Jet sosyete Ajda hanım
İş insanı Ali bey

Hocam adamların derdi anonimlik. Sen muhtemelen eski oyuncusun foruma kayıt tarihinden anladığım kadarıyla. Oyunun iç dinamikleri ve kitlesinin ahlaki seviyesi çok değişti. Bizim zamanımızda yöneticiler bayramda seyranda yazdığımız bir parçamızken, şimdi ailesini bulup tehtitle iş yaptırmaya çalışan dangalaklar yüzünden istifa kapısının eşiğindeler yıllardır. Tamamen eski düşünceyle ekibi öğrenmek adına konuyu açman çok normal ama malesef eski eskide kaldı.

Doğru hocam, bahsettiğin husus kesinlikle doğru bunu forumda takıldığım kısa sürede öğrendim.

Fakat benim amacım ekipteki personel sayısı, a kişisi veya b kişisi olmuş veya olmamış benim için mühim değil.

Kaç tasarımcı, kaç topluluk yöneticisi, kaç geliştirici, kaç yazılımcı vs vs.

Nicelik olarak bilgi verilmesi benim için kâfi.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: İKV Yönetim Ekibi Görev-Mevki Bakımından Kimlerden Oluşmaktadır? (İKVAdmin Bilgilendirme Yapabilir Misin?)

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkoxHAMSTER yazdı: 18 Ara 2025 14:27
TheWesTSooNN yazdı: 18 Ara 2025 13:59 Fişi çekilmiş oyunu tekrar fişe taktıklarını söylediler ve gelecek için çok umutlu konuşuyorlar. Umarım Orti yoktur ekipte, iş o telefoncuya kalırsa vay halimize.
Orti'nin forumda son aktif olduğu tarih ve İKVadmin'in ilk kez aktif olduğu tarih arasında 1-2 hafta var. Ayrıca şimdiye kadar bütün DEV etiketli arkadaşların vedalarına şahitlik ettik. Orti Karaköy sunucusu dönemi kopya/boss kaçırma kaos'u çıktığında muhtemelen özelden çok fazla çağrı aldı ve kendisini bu şekilde kamufle durumunda kaldı.

Zaten halen Türk Telekom bünyesinde çalıştığını görebilirsiniz.
Eğer öyle olma ihtimali olsa bile bunun dile getirilmemesi taraftarıyım. Kendisi playstore ürünleriyle ilgili hizmetlerde çalışıyor İKV'yle alakası gerçekten kalmadı.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
bayj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bayj »

Orionxxxaiakos yazdı: 18 Ara 2025 17:09
BeLCiKLixJoKeR yazdı: 18 Ara 2025 16:29
Orionxxxaiakos yazdı: 18 Ara 2025 13:41 Herkese merhaba öncelikle,

Yönetim ekibinde veya türk telekom bünyesinde İKV'de görev alan aşağıdaki pozisyonlarda aktif olarak çalışan arkadaşlar var mı, ya da ilerleyen süreçte bu alanlarda ekibe katılım planlanıyor mu merak ediyorum. Örnek olarak aşağıdaki pozisyonlar veya dengi gibi.

-Oyun Direktörü / Yapımcı
-Proje Yöneticisi
-Oyun Tasarımcısı
-Hikâye & Görev Tasarımcısı
-Oyun Yazılımcısı
-Sunucu / Backend Yazılımcısı
-Sanat Yönetmeni
-3D Çevre & Karakter Sanatçısı
-Animatör / Teknik Artist
-Topluluk Yöneticisi / Test Sorumlusu

Eğer bu görevlerin bazıları ya da tamamı şu an için ayrı pozisyonlar olarak yoksa, ekip içindeki organizasyon ve görev dağılımı nasıl ilerliyor onu da öğrenmek isterim.

Yoğun çalışmalarınız ve İKVAdmin'in yazılarında belirttiği ''ekipçe'' kısmındaki ekibi merak ediyorum ve muhtemelen benim gibi bir çok kişinin aklında bir soru işareti bulunuyordur.

Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.
Ünlü futbolcu Hakan Ünal
Jet sosyete Ajda hanım
İş insanı Ali bey

Hocam adamların derdi anonimlik. Sen muhtemelen eski oyuncusun foruma kayıt tarihinden anladığım kadarıyla. Oyunun iç dinamikleri ve kitlesinin ahlaki seviyesi çok değişti. Bizim zamanımızda yöneticiler bayramda seyranda yazdığımız bir parçamızken, şimdi ailesini bulup tehtitle iş yaptırmaya çalışan dangalaklar yüzünden istifa kapısının eşiğindeler yıllardır. Tamamen eski düşünceyle ekibi öğrenmek adına konuyu açman çok normal ama malesef eski eskide kaldı.

Doğru hocam, bahsettiğin husus kesinlikle doğru bunu forumda takıldığım kısa sürede öğrendim.

Fakat benim amacım ekipteki personel sayısı, a kişisi veya b kişisi olmuş veya olmamış benim için mühim değil.

Kaç tasarımcı, kaç topluluk yöneticisi, kaç geliştirici, kaç yazılımcı vs vs.

Nicelik olarak bilgi verilmesi benim için kâfi.
Hocam kadim neferlerde de gördük tasarımcıdan modacısından yapımcısına oyun içeriğine dek olan paylaşımlarını ve güncel sonucu sizde biliyorsunuz..
Ekibin anonim kalması şuanda kendileri içinde mantıklı bence.
Oyun bize istediğimiz ve vaat edilen adaletli konforu sağlayacak mı önemli olan bu şuanda
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

şuan gta 6'yı yapan ekipten daha kalabalık daha güçlü alanında uzman bir ekip arkada çalışıyor bu kadarını söyleyeyim hocam.. ubisoft activison falan şuanki ikv ekibinin yanında tırt kalır o derece geniş bir ekip bu kadarını bilin yeterli gerisi bilgi sızdırmaya girer B-)
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

hattihumayun yazdı: 18 Ara 2025 20:28 şuan gta 6'yı yapan ekipten daha kalabalık daha güçlü alanında uzman bir ekip arkada çalışıyor bu kadarını söyleyeyim hocam.. ubisoft activison falan şuanki ikv ekibinin yanında tırt kalır o derece geniş bir ekip bu kadarını bilin yeterli gerisi bilgi sızdırmaya girer B-)
Tamam kardeşim inandık gece rahat uyuyabilirsin
WesTSooN
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

hattihumayun yazdı: 18 Ara 2025 20:28 şuan gta 6'yı yapan ekipten daha kalabalık daha güçlü alanında uzman bir ekip arkada çalışıyor bu kadarını söyleyeyim hocam.. ubisoft activison falan şuanki ikv ekibinin yanında tırt kalır o derece geniş bir ekip bu kadarını bilin yeterli gerisi bilgi sızdırmaya girer B-)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

IKVAdmin yazdı: 18 Ara 2025 20:39
Resim

Onu açıklayamıyoruz malesef :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kimseyi zan altında bırakmak istemem. Özellikle de büyük oranda duygusal sebeplerle bu oyuna katkı sağlamak isteyen insanlara.

Oyunun son 10 yıldaki kitlesinin dağ ayısı düzeyinde tiplerden oluştuğu konusundaki sıkıntılarımı da dile sürekli getiriyorum ayrıca. Dolayısıyla anonim kalmak konusunda haklılar.

Orti konusundaki fikrim şahsi fikrimdir. Kendisi o kişi değilse üstüne de alınmasın benim de kusuruma bakmasın lütfen.
Kullanıcı avatarı
WeDneS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İhtiyarlar Kulübü

Mesaj gönderen WeDneS »

:)))
2006 Beta Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu
2025 Karaköyde Oynuyor
29 LVL' de Eski Bir Yönetici
Resim
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thestory »

turkoxHAMSTER yazdı: 18 Ara 2025 23:26 Kimseyi zan altında bırakmak istemem. Özellikle de büyük oranda duygusal sebeplerle bu oyuna katkı sağlamak isteyen insanlara.

Oyunun son 10 yıldaki kitlesinin dağ ayısı düzeyinde tiplerden oluştuğu konusundaki sıkıntılarımı da dile sürekli getiriyorum ayrıca. Dolayısıyla anonim kalmak konusunda haklılar.

Orti konusundaki fikrim şahsi fikrimdir. Kendisi o kişi değilse üstüne de alınmasın benim de kusuruma bakmasın lütfen.
Eski kitle yok maalesef. Hırt dediğimiz tiplerden çok fazla var oyunda. Yasaklı listeme artırıcı bile yetmiyor artık.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön