hayat ikv'ye bağlı.
İstanbul Kıyamet Vakti
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- FatteTerimioli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klasik ikv klasik yönetim
Kardeşim ne büyütmesi ne küçültmesinden bahsediyorsun, instagram'ın neden kapandığını gidip araştırıp öğrenebilirsin. Bu adamlarda çalışma yapmaları gerekiyorsa gerektiği şekilde oyuncuları bilgilendirerek yapmalılar. İş böyle yürütülmez.BunudaBanlayin yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:38Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.hizlisokaklar yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
Hala bir açıklama yok sanırımgadgetx yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:29İflis mekaniği tam olarak nedir?pankuscagiz yazdı: ↑02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
Re: İstanbul Kıyamet Vakti
Arkadaşlar duyuru yapacak vaktimiz bile yok çok yoğunuz gibi bir duyuruya da tamamı. Eş dostları varsa bari onlar forumda bir hesap açıp durumu izah etsinmaxwell1337 yazdı: ↑02 Ağu 2024 20:585-6 maddelik bir açıklama gelir mi acaba ya patch notları gibi , örneğin sığınaklar kapasitesi 15 taneydi 30'a çıkarıldı vs. gibi artık efsunların hasarı azalmayacak vb. , hiç sanmıyorum![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- FatteTerimioli
- Salgın Koruyucusu
Re: Oyun neden kapalı
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: İstanbul Kıyamet Vakti
Yazılımda birinci kural çalışan kodu bozmayacaksın. Sanırım orti bir seyleri duzeltirken bir seyleride bozdu. Millet isyanlarda, normaldir böyle sorunlar en kisa surede düzeltilir umarım.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: 16 saatir karaköy sunucusu hakkında bilgilendirme yapılmadı?
Ortadaki sorunun büyük oldugu aşikar. Tek bir DEV çalışanımız var elinden geleni yapiyor zaman alacaktır düzeltmek fakat bazı arkadaşlara katılıyorum. Oyun icin yıllık iznini kullanan, rapor alan, işe gitmeyen arkadaşlar var. En azından simdiye kadar bir açıklama yapılmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Ikv oyuncusu bunlari hak etmiyor.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
Re: 16 saatir karaköy sunucusu hakkında bilgilendirme yapılmadı?
İnsanların bir bilgilendirme beklemesi kadar doğal bir durum olamaz, kimse zaten ne yönetimin yaptıklarına ne de emeklerine bir laf ediyor. Burada ortak talep basit bir bilgilendirme ve topluluğun ne olduğu hakkında haberdar edilmesi.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
Re: ben pes ediyorum geride kalan arkadaşlarıma bol şans
katılıyorum
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Re: Karaköy bölgesi
kesinlikle karaköy bölgesi ikv nin sonu oldu
umarım yeni sunucuda karaköy bölgesi eski bölgeleri etkilemez
49 lwl den sonra karaköy bölgesinde slot kesilmeden xp gelmemesi gerekir diye düşünüyorum böylece diğer bölgelerde aktif olarak kullanılır
umarım yeni sunucuda karaköy bölgesi eski bölgeleri etkilemez
49 lwl den sonra karaköy bölgesinde slot kesilmeden xp gelmemesi gerekir diye düşünüyorum böylece diğer bölgelerde aktif olarak kullanılır