İstanbul Kıyamet Vakti
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
Herkese IYI geceler Dılıyorum sayın gm ler bır açıklama yapın artık barı boşuna beklemeyelim asagı yukarı tahmını bır sure soylemenız bızler ıcın gene yeterlı olur
En son MortalDance tarafından 03 Ağu 2024 01:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Karaköy bölgesi
49 da sınırlı olsa iyi olurdu lakin sunucu adı bile Karaköy iken Karaköy ün olmaması abes olur. 
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
49 level olayı olmadı ama eğer üstünde çalışılarak halledilebilecek bir şey ise örneğin seneye yine bu zamanlar yeni sunucu 49 level açılırsa çok iyi olur , nostalji olsun geçmişe özlem diye söylemiyorum karaköyde defalarca 59 full set dizmiş biri olarak söylüyorum 49 migrat sığınak gerçekten çok iyi
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Pek bilgim yok bu tarz konularda ama kapasite veya bir bug için sunucu bu kadar kapali kalmadan duzeltilerek testlerle bakimda hallediliyor. Bu kadar uzun sürmesi daha once imkansiz dedikleri versiyon degisikligi ile bir sure karakoysuz devam etmesi yonunde mi olacak diye dusunuyorum. Diger sunucularda farkli bu sunucuda farkli versiyon olmayacagi icin bu da sacma bir fikir gibi geliyor.
Eminönü sunucusunda da herkes Karaköy bölgesinde takılıyor. Ödeşmiş oluruz Karaköy bölgesi ile
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
- Salgın Koruyucusu
16 saatir karaköy sunucusu hakkında bilgilendirme yapılmadı?
Sabahtan beridir herkes bilgisayar başında beklıyor bi açıklama yapsanız ?
Re: 16 saatir karaköy sunucusu hakkında bilgilendirme yapılmadı?
Neden herkes bekliyor? Açıklama olacak denmiş. Açıklanınca girersin biraderim. Hayat ikv bağlı değil.
-
- Salgın Koruyucusu
madem öyle anında neden cevap verıyorsun kardeş ?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Discord: Toutestalle
Bu saatten sonra acilacagi saat en erken saat 06:00 dir. Yat bosver.
Kimsenin hayati nasil yasadigini bilemezsin, ikv nin veya bilgisayar oyunlarinin hayatinin neresinde oldugunu veya olmasi zorunda kaldigini bilemezsin. Bir cok kisinin bu oyunu buyuk bir hobi gorerek maddiyatini harcamasi, yillik izne cikmasi veya ona gore planlarini yapmasi ve hevesle beklemesi cabasi. Habersiz kapatilmasi nereden bakarsan bak kabul edilemez bir durum. Hayat ikvden ibaret degil ama herkesin hayatinda da planlari var, planlarini erteleyecek kadar deger verdikleri bir oyun habersiz yuzustu birakma etkisi yaratti normal olarak bu tepkiler bunadir.
Kimsenin hayati nasil yasadigini bilemezsin, ikv nin veya bilgisayar oyunlarinin hayatinin neresinde oldugunu veya olmasi zorunda kaldigini bilemezsin. Bir cok kisinin bu oyunu buyuk bir hobi gorerek maddiyatini harcamasi, yillik izne cikmasi veya ona gore planlarini yapmasi ve hevesle beklemesi cabasi. Habersiz kapatilmasi nereden bakarsan bak kabul edilemez bir durum. Hayat ikvden ibaret degil ama herkesin hayatinda da planlari var, planlarini erteleyecek kadar deger verdikleri bir oyun habersiz yuzustu birakma etkisi yaratti normal olarak bu tepkiler bunadir.
- FatteTerimioli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Forumda yok sadece orti kaldı, yok kaos yaratmayıncı zihinleri anlayamıyorum. Komik adamsınız. Muhteşem bir product manager'sın Orti. Muhtemelen bilgilendirme geçmemen, ya da yeni sunucu açıldıktan sonra yaptığın tecrübe(grup bölgesi exp azaltılması) açıklamalarını da böyle planladın. Oyuncuların haftalar önce yaptığı önerileri dikkate almayan süreç içinde bir iş toparlamaya çalışan, sorun oluştuğunda oyuncularını bilgilendirmekten aciz bir yönetim biçimi. Tebrik ederim. Valla sensin. Sen olmasan ne olur bu ikv. Teşekkürler gerçeken işini haketen bir türk zihniyeti.Pasaxkurt yazdı: ↑03 Ağu 2024 01:36 Bu saatten sonra acilacagi saat en erken saat 06:00 dir. Yat bosver.
Arkadaşa katılıyorum. Tepkilerin hepside haklıdır. Herkesin bir hobisi var kimse bu şekilde terbiyesizce muameleyi haketmiyor. 18 yıllık oyunda böyle saçma bir yönetimi haketmiyor.