Şu an ekipte 1 kişi olduğu için (Geliştirici olarak) böyle şeylerin olması çok normal. 1 gün kapalı kaldı diye hiçbir şey bitmiş değil
İstanbul Kıyamet Vakti
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: ben pes ediyorum geride kalan arkadaşlarıma bol şans
Hocam BDO - Lostark - GW2 gibi oyunları bu oyunla karşılaştırman büyük hata onu baştan söyleyeyim
Şu an ekipte 1 kişi olduğu için (Geliştirici olarak) böyle şeylerin olması çok normal. 1 gün kapalı kaldı diye hiçbir şey bitmiş değil
Bence sabırlı olunması lazım. Hiçbir şeyin kaçtığı yok. Ben de senin saydığın MMO'ları oynadım, steamde 750 tane oyunum var fakat sırf nostalji olsun diye bu oyunu indirdim dün gece. Eğer alım olursa da gönüllü olarak geliştirici rolüyle ekibe girmek isterim. Bence çok çabuk pes ettin
Re: Klasik ikv klasik yönetim
Arkadaş işlerin nasıl ilerlediğinden bir haber. Çok takmamak gerek konu başlığını.
-
- Acemi Savaşçı
hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: Bilgilendirme gelecek mi?
Bazı konu başlıklarına senin yazdığını görüne sırf mesajı merak edip girip senin mesajları okuyorum
İnsanlar fena ciddiye alıyor bu durumu bir yere kadar. Bu tarz insanların mesajlarını okuyup fena eğleniyorum
Re: Bilgilendirme gelecek mi?
Eyvallah hocam biraz stres alıyoruz işte biz de napalımsailorhawk yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:07 Bazı konu başlıklarına senin yazdığını görüne sırf mesajı merak edip girip senin mesajları okuyorumİnsanlar fena ciddiye alıyor bu durumu bir yere kadar. Bu tarz insanların mesajlarını okuyup fena eğleniyorum
![]()
![]()
![]()
bu İKV oyuncusu manyak ya
https://www.youtube.com/watch?v=OBhEyTFawxg
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
İflis mekaniği tam olarak nedir?pankuscagiz yazdı: ↑02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
Bir grup iflis keserken o gruptan olmayan birisi iflis'in yanına yaklaştığında ölür. İflis mekaniği denilen şey budur.gadgetx yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:29İflis mekaniği tam olarak nedir?pankuscagiz yazdı: ↑02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.hizlisokaklar yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size

- NISAO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
Karaköy bölgesi
Umarım bu bir bakım değil güncellemedir ve bu güncelleme ile birlikte Karaköy sunucusunda Karaköy bölgesi kapatılır. Karaköy bölgesini hiç sevmiyorum.

- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Forum'u bu kadar ayağa kaldırmanın sebebi nedir 1 gündür oyuna girememek mi? Zamanında Nerull bile kendi ağızıyla söyledi işlerin bu kadar kolay yürümediğini.Geriye Orti kaldı elinden gelen son çabayla yeni sunucu yaptı eksikleri vardı ama yaptı.Eminim içerde hala çalışmalara devam ediyordur bir belirsizlik varsa bunu kavga ederek ortamı gererek yapmanın bi manası yok.Yakında açıklama gelir o zamana kadar oyunu oynamamanın ne gibi bir zararı olabilir?