İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Re: ben pes ediyorum geride kalan arkadaşlarıma bol şans

Mesaj gönderen sailorhawk »

Hocam BDO - Lostark - GW2 gibi oyunları bu oyunla karşılaştırman büyük hata onu baştan söyleyeyim :')
Şu an ekipte 1 kişi olduğu için (Geliştirici olarak) böyle şeylerin olması çok normal. 1 gün kapalı kaldı diye hiçbir şey bitmiş değil ':) Bence sabırlı olunması lazım. Hiçbir şeyin kaçtığı yok. Ben de senin saydığın MMO'ları oynadım, steamde 750 tane oyunum var fakat sırf nostalji olsun diye bu oyunu indirdim dün gece. Eğer alım olursa da gönüllü olarak geliştirici rolüyle ekibe girmek isterim. Bence çok çabuk pes ettin
gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 21:57
SPIEGLEIN yazdı: 02 Ağu 2024 21:54 Dostum veda edecek bir şey yok ki daha 1 gün bile olmadı kapalı kalalı. Bunlar olabilecek şeyler sonuçta
kanka oynadığım hiçbir mmo (BDO-M2-Lostark-gw2 gibi) 14 saat kapalı kalmadı. güzel bi hype tı geçti işte günümüz çağında modern çağda 14 saat kapalı bi oyunu beklemek yerine hiç bulaşmamak daha mantıklı
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Klasik ikv klasik yönetim

Mesaj gönderen Sufizm »

Arkadaş işlerin nasıl ilerlediğinden bir haber. Çok takmamak gerek konu başlığını.
hizlisokaklar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hizlisokaklar »

hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Discord: .yaaz

Re: Bilgilendirme gelecek mi?

Mesaj gönderen sailorhawk »

Bazı konu başlıklarına senin yazdığını görüne sırf mesajı merak edip girip senin mesajları okuyorum :') İnsanlar fena ciddiye alıyor bu durumu bir yere kadar. Bu tarz insanların mesajlarını okuyup fena eğleniyorum :') :') :')
Bubyo yazdı: 02 Ağu 2024 22:07 Çok agresifsiniz ya gerçekten biraz gülün eğlenin :D hayatı bu kadar ciddiye almayın
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Bilgilendirme gelecek mi?

Mesaj gönderen Bubyo »

sailorhawk yazdı: 02 Ağu 2024 23:07 Bazı konu başlıklarına senin yazdığını görüne sırf mesajı merak edip girip senin mesajları okuyorum :') İnsanlar fena ciddiye alıyor bu durumu bir yere kadar. Bu tarz insanların mesajlarını okuyup fena eğleniyorum :') :') :')
Bubyo yazdı: 02 Ağu 2024 22:07 Çok agresifsiniz ya gerçekten biraz gülün eğlenin :D hayatı bu kadar ciddiye almayın
Eyvallah hocam biraz stres alıyoruz işte biz de napalım :D Ayrıca;

bu İKV oyuncusu manyak ya

https://www.youtube.com/watch?v=OBhEyTFawxg
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
gadgetx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?

Mesaj gönderen gadgetx »

pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
İflis mekaniği tam olarak nedir?
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?

Mesaj gönderen Bubyo »

gadgetx yazdı: 02 Ağu 2024 23:29
pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
İflis mekaniği tam olarak nedir?
Bir grup iflis keserken o gruptan olmayan birisi iflis'in yanına yaklaştığında ölür. İflis mekaniği denilen şey budur.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

hizlisokaklar yazdı: 02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.
Resim
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Karaköy bölgesi

Mesaj gönderen NISAO »

Umarım bu bir bakım değil güncellemedir ve bu güncelleme ile birlikte Karaköy sunucusunda Karaköy bölgesi kapatılır. Karaköy bölgesini hiç sevmiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Forum'u bu kadar ayağa kaldırmanın sebebi nedir 1 gündür oyuna girememek mi? Zamanında Nerull bile kendi ağızıyla söyledi işlerin bu kadar kolay yürümediğini.Geriye Orti kaldı elinden gelen son çabayla yeni sunucu yaptı eksikleri vardı ama yaptı.Eminim içerde hala çalışmalara devam ediyordur bir belirsizlik varsa bunu kavga ederek ortamı gererek yapmanın bi manası yok.Yakında açıklama gelir o zamana kadar oyunu oynamamanın ne gibi bir zararı olabilir?
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön