İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: 16 saatir karaköy sunucusu hakkında bilgilendirme yapılmadı?

Mesaj gönderen adimihatirla »

Sufizm yazdı: 03 Ağu 2024 01:28 Neden herkes bekliyor? Açıklama olacak denmiş. Açıklanınca girersin biraderim. Hayat ikv bağlı değil.
hayat ikv'ye bağlı.
Kullanıcı avatarı
FatteTerimioli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Klasik ikv klasik yönetim

Mesaj gönderen FatteTerimioli »

BunudaBanlayin yazdı: 02 Ağu 2024 23:38
hizlisokaklar yazdı: 02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.
Kardeşim ne büyütmesi ne küçültmesinden bahsediyorsun, instagram'ın neden kapandığını gidip araştırıp öğrenebilirsin. Bu adamlarda çalışma yapmaları gerekiyorsa gerektiği şekilde oyuncuları bilgilendirerek yapmalılar. İş böyle yürütülmez.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gadgetx yazdı: 02 Ağu 2024 23:29
pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil
İflis mekaniği tam olarak nedir?
Hala bir açıklama yok sanırım
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İstanbul Kıyamet Vakti

maxwell1337 yazdı: 02 Ağu 2024 20:58
osmandembele yazdı: 02 Ağu 2024 20:13 Beklemeye devam edelim bakalım ne gibi bir açıklama gelecek.
5-6 maddelik bir açıklama gelir mi acaba ya patch notları gibi , örneğin sığınaklar kapasitesi 15 taneydi 30'a çıkarıldı vs. gibi artık efsunların hasarı azalmayacak vb. , hiç sanmıyorum :thinking_face:
Arkadaşlar duyuru yapacak vaktimiz bile yok çok yoğunuz gibi bir duyuruya da tamamı. Eş dostları varsa bari onlar forumda bir hesap açıp durumu izah etsin :')
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
FatteTerimioli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyun neden kapalı

Mesaj gönderen FatteTerimioli »

Sufizm yazdı: 02 Ağu 2024 17:54
gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 17:50 ikv de en üstte 1-2 eleman var herşeyin başı bu ortiyi falan getirenler onlar cepçilik yapıyor zaten o yüzden kötü bir firma da olsa türktelekoma şikayet maillerinizi atmanız lazım sesimizi duyurmak için
Orti olmasa kopya 10 bin iksirle oynuyordun. Şimdi emek veriyorsun çok istemiyorsan oynama devam et hayalet sunucuda
Aynen bilgisiz kardesim valla orti kurtardi oyunu. Bir teknoloji firmasinda isleyisten habersiz vatandasin yaptigi yorum.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Yazılımda birinci kural çalışan kodu bozmayacaksın. Sanırım orti bir seyleri duzeltirken bir seyleride bozdu. Millet isyanlarda, normaldir böyle sorunlar en kisa surede düzeltilir umarım.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Ortadaki sorunun büyük oldugu aşikar. Tek bir DEV çalışanımız var elinden geleni yapiyor zaman alacaktır düzeltmek fakat bazı arkadaşlara katılıyorum. Oyun icin yıllık iznini kullanan, rapor alan, işe gitmeyen arkadaşlar var. En azından simdiye kadar bir açıklama yapılmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Ikv oyuncusu bunlari hak etmiyor.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

İnsanların bir bilgilendirme beklemesi kadar doğal bir durum olamaz, kimse zaten ne yönetimin yaptıklarına ne de emeklerine bir laf ediyor. Burada ortak talep basit bir bilgilendirme ve topluluğun ne olduğu hakkında haberdar edilmesi.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: ben pes ediyorum geride kalan arkadaşlarıma bol şans

Sheffinq yazdı: 02 Ağu 2024 22:04 tek hataları bir açıklama yapmamaları insan discord dan veya foruma bir açıklama yapar insanlar beklemek durumunda kalmazlardı.
katılıyorum
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Hasan7304
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Karaköy bölgesi

Mesaj gönderen Hasan7304 »

kesinlikle karaköy bölgesi ikv nin sonu oldu
umarım yeni sunucuda karaköy bölgesi eski bölgeleri etkilemez
49 lwl den sonra karaköy bölgesinde slot kesilmeden xp gelmemesi gerekir diye düşünüyorum böylece diğer bölgelerde aktif olarak kullanılır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön