Yeni sunucuyu eleştirenlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Yeni sunucuyu eleştirenlere

Mesaj gönderen umutirakerrr »

scorper yazdı: 06 Tem 2024 11:45
oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Saçmalık alakası yok keyifle
Birakinda neyden keyif alıp neyden almayacağını insanlar kendileri karar versin. Biz size herkesin full item full tılsım 2 günde elde ettiği birebir aynı carlarda, ticaretin dönmediği bir oyunda vakit oldurmenize , "neyinden keyif alıyorsunuz" demiyorsak, sizde haddinizi bilin ve yeni sunucuda oynamak istemiyorsanız gidip diğer sunucularinizda vakit öldürmeye ve kendinizi kandırmaya devam edin.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

umutirakerrr yazdı: 06 Tem 2024 12:03
scorper yazdı: 06 Tem 2024 11:45
oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Saçmalık alakası yok keyifle
Birakinda neyden keyif alıp neyden almayacağını insanlar kendileri karar versin. Biz size herkesin full item full tılsım 2 günde elde ettiği birebir aynı carlarda, ticaretin dönmediği bir oyunda vakit oldurmenize , "neyinden keyif alıyorsunuz" demiyorsak, sizde haddinizi bilin ve yeni sunucuda oynamak istemiyorsanız gidip diğer sunucularinizda vakit öldürmeye ve kendinizi kandırmaya devam edin.
Güzel kardeşim şu konu başlığımı yorumlarımla birlikte okuyabilirmisin detaylarını belirttim nedenlerini sana sevgi ve saygılarımla

https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173984
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

yun1010 yazdı: 06 Tem 2024 11:42 Ashab-ı Keyf'i ne zaman üretiyoruz üstad :)
Esadullah yazdı: 06 Tem 2024 01:50
oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
Bunu fark edenleri görmek ne güzel..
İlk üretiriz inş. :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

Örnek veriyorum bir ürün alacaksınız size sunuyorlar bunların olumlu veya olumsuz yönlerini düşünmezmisiniz?

Sadece olumlu yanlarına bakmak bana göre yanlış belkide olumsuzluk anlamında çok fazla madde düşünebiliriz ?
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

karakoy gırıs gorevı gaffar olmamalı mantıklı bırsey
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

bymehmett yazdı: 07 Tem 2024 16:04 karakoy gırıs gorevı gaffar olmamalı mantıklı bırsey
mehmet foruma büyüklerin döndü çavuşu tokatlamaya geri dönebilirsin
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

“Genel Etkileşim” sayfasına dön