Zannetmiyorum yeni sunucuda sıfırdan başlayıp oyuna sıfırdan sil baştan kimsenin geri döneceğini zannetmiyorum yanlış anlamayın sevgili yöneticilerim okuyun sebeblerini detaylı anlatacağım
Ve oyuncular lütfen sizde okuyun
Eğer ki benim düşündüğüm gibiyse
Çoğu kişi bir müddet sonra sıkılacak çünkü kopyayı ne kadar desteklemesemde millet sıfır sunucuda çar dizmek yıllarını alır bos kesmek inanılmaz zorlaşır tılsım zaten üretilmez aşırı bir vakit kaybı oyuncuları sıkar üstelik yenilikte yok.
Zannetmiyorum güven verecekmi yarın bir gün hilecinin biri o sunucuda bir şeyler çıkarırsa neler olur bir düşünün tahmin ve hayal edin
Zannetmiyorum zaten kalabalık bile olsa bos kesim sıra gelene kadar ömür geçer
Yani anlayacağınız zannetmiyorum....
Olması gereken kopyalı oyunun devamı yeni çemberlitaş gibi grup bölgesi takılı ayakkabılı reçetesiz üretimsiz bostan düşürülen itemler ancak bu şekilde geri dönüş olur sunucu zannetmiyorum
Yanlış anlamayın zannetmiyorum oyun dahada çekilmez noktaya gelir eğer bu şekildeyse......
Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Re: Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..
Bu yeni sunucu, yeni sunucuda oynamak istemeyen arkadaşlara neden bu kadar dert oldu anlamıyorum. İstemiyorsan gider Eminönü de oynamaya devam edersin biter. Çoklu oyunculu oyunların temel amacı zaten emek vererek karakter geliştirmektir. Herkeste aynı, full çarlarla saçma sapan vakit geçirmek değil. Ha ama dediğim gibi onu istiyorsanız, emek sarfetmek istemiyorsanız, becerilerinin kullanmaktan cekiniyorsaniz, gidin 3 günde fullediginiz carlarinizla kendi sunucularinizda kendinizi kandırmaya devam edin. Oyunda ticaret dönmüyor, burada yeni sunucuyu eleştiriyorsunuz. Şaka gibisiniz gercekten. Normal şartlarda tüm sunucuların kapatılıp sıfırdan açılması lazım dua edin de...
Üstelik hol zaten azaltıldı millet sıfır sunucuda yıllarca maden toplamaklamı uğraşacak? Maden çekimi yapan adam bilir asla ve asla çıkmıyor inanılmaz buhran yaşanır ve üstelik hilecinin biri bir şekilde tahminim düşüncem bu işi bozarsa ki daha önce videolarda gördük yaptılar hiç bir şey imkansız değil benim düşüncem eminönündeki ful artı ful çarlarla girilenscorper yazdı: ↑06 Tem 2024 11:49 Zannetmiyorum yeni sunucuda sıfırdan başlayıp oyuna sıfırdan sil baştan kimsenin geri döneceğini zannetmiyorum yanlış anlamayın sevgili yöneticilerim okuyun sebeblerini detaylı anlatacağım
Çoğu kişi bir müddet sonra sıkılacak çünkü kopyayı ne kadar desteklemesemde millet sıfır sunucuda çar dizmek yıllarını alır bos kesmek inanılmaz zorlaşır tılsım zaten üretilmez aşırı bir vakit kaybı oyuncuları sıkar üstelik yenilikte yok.
Zannetmiyorum güven verecekmi yarın bir gün hilecinin biri o sunucuda bir şeyler çıkarırsa neler olur bir düşünün tahmin ve hayal edin
Olması gereken kopyalı oyunun devamı yeni çemberlitaş gibi grup bölgesi takılı ayakkabılı reçetesiz üretimsiz bostan düşürülen itemler ancak bu şekilde geri dönüş olur sunucu zannetmiyorum
Yanlış anlamayın zannetmiyorum oyun dahada çekilmez noktaya gelir eğer bu şekildeyse......
Takı setleri ve hız ayakkabıları hız gözlükleri olan çemberlitaş gibi her seti içinde olan girdiğimizde keyif alabileceğimiz harika bir grup bölgesi getirmeniz ve ikv dükkana karakter tip değiştirme item dükkandan akçeyle set alabileceğimiz şeyler getirmeniz bu sunucuda yenilik yokki heves yok bize yenilik lazım lütfen yanlış anlamayın eski oyuncu olarak önerilerimi dinleyin inanın pişman olmazsınız inanın bana yeni bişey getirdiğinizde biz çevremiz 50 kişi hemen döneriz biz bıraktık zaten oyunu
umutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 11:56 Bu yeni sunucu, yeni sunucuda oynamak istemeyen arkadaşlara neden bu kadar dert oldu anlamıyorum. İstemiyorsan gider Eminönü de oynamaya devam edersin biter. Çoklu oyunculu oyunların temel amacı zaten emek vererek karakter geliştirmektir. Herkeste aynı, full çarlarla saçma sapan vakit geçirmek değil. Ha ama dediğim gibi onu istiyorsanız, emek sarfetmek istemiyorsanız, becerilerinin kullanmaktan cekiniyorsaniz, gidin 3 günde fullediginiz carlarinizla kendi sunucularinizda kendinizi kandırmaya devam edin. Oyunda ticaret dönmüyor, burada yeni sunucuyu eleştiriyorsunuz. Şaka gibisiniz gercekten. Normal şartlarda tüm sunucuların kapatılıp sıfırdan açılması lazım dua edin de...
Güzel kardeşim derdim o değil yarın bid gün ben hile bilmem hurda bilmem ama karşı düşmanın düşündüklerini iyi tahmin ederim yarın sen o sunucuda emek verdiğin zaman hilecinin biri o sunucunun içinden geçerse aynı şeyleri söyleyebilecekmisin? Zaten ikv herkes iyi biliyor benim düşüncem getirin bos kesiminden düşürdükçe item kazanalım getirin çemberlitaş gibi bölge oynayalım gerçekten kötü bir şey olsa hevesin kalacakmı ??
umutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 11:56 Bu yeni sunucu, yeni sunucuda oynamak istemeyen arkadaşlara neden bu kadar dert oldu anlamıyorum. İstemiyorsan gider Eminönü de oynamaya devam edersin biter. Çoklu oyunculu oyunların temel amacı zaten emek vererek karakter geliştirmektir. Herkeste aynı, full çarlarla saçma sapan vakit geçirmek değil. Ha ama dediğim gibi onu istiyorsanız, emek sarfetmek istemiyorsanız, becerilerinin kullanmaktan cekiniyorsaniz, gidin 3 günde fullediginiz carlarinizla kendi sunucularinizda kendinizi kandırmaya devam edin. Oyunda ticaret dönmüyor, burada yeni sunucuyu eleştiriyorsunuz. Şaka gibisiniz gercekten. Normal şartlarda tüm sunucuların kapatılıp sıfırdan açılması lazım dua edin de...
Güzel kardeşim derdim o değil yarın bid gün ben hile bilmem hurda bilmem ama karşı düşmanın düşündüklerini iyi tahmin ederim yarın sen o sunucuda emek verdiğin zaman hilecinin biri o sunucunun içinden geçerse aynı şeyleri söyleyebilecekmisin? Zaten ikv herkes iyi biliyor benim düşüncem getirin bos kesiminden düşürdükçe item kazanalım getirin çemberlitaş gibi bölge oynayalım gerçekten kötü bir şey olsa hevesin kalacakmı ??
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Şuan itibari ile terkedilmis bir oyuna bir nebze de olsa can suyu verilmeye çalışıyor oyuncuların talebi dinleniyor. 2 yıl sonra karakoy sunucusunda hile olabilme ihtimali sebebiyle herhangi bir adım atmayacak miyiz? Şuan oynadığımız sunucularda hile yok mu o zaman oyunu bırakalım. Kaldı ki bu endişesi olan arkadaşlar için hala diğer sunucular açık yani. Evet maden çekmek zor olacak, üretim ve ticaret zor olacak ama zaten olması gereken o. Ya oyunu kapatacağız gideceğiz yada bazı şeyleri kabullenecegiz. Bu tartışmanın sizin açınizdan mantıklı ve anlamlı olması için tüm sunucuların sıfırdan başlaması gerekirdi. Ama sadece bir tane yeni sunucu geliyor ve oyunculara seçenek sunulmasını %1 dahi kötü yanı yok buna emin olun. Endişeniz varsa dediğim gibi Eminönü'nde oynayın bizi düşünmeyin, biz oyuncular olarak bunu talep ettik ve IKV'nin kısıtlı yönetimi kısıtlı imkanlarla talebe kulak verip harekete geçti. O sunucuda oynamak isteyen kişiler bu konuda endiselenmiyorken sizin onlar için endişelenmenizi anlamsiz buluyorum. Dediğim gibi eğer tüm sunucular kapanıp bu hale gelse size hak verirdim. Ama şuan vermiyorum. Yeni sunucu tartışmaya kapalı bir şekilde %100 yararlı bir karar.scorper yazdı: ↑06 Tem 2024 12:01umutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 11:56 Bu yeni sunucu, yeni sunucuda oynamak istemeyen arkadaşlara neden bu kadar dert oldu anlamıyorum. İstemiyorsan gider Eminönü de oynamaya devam edersin biter. Çoklu oyunculu oyunların temel amacı zaten emek vererek karakter geliştirmektir. Herkeste aynı, full çarlarla saçma sapan vakit geçirmek değil. Ha ama dediğim gibi onu istiyorsanız, emek sarfetmek istemiyorsanız, becerilerinin kullanmaktan cekiniyorsaniz, gidin 3 günde fullediginiz carlarinizla kendi sunucularinizda kendinizi kandırmaya devam edin. Oyunda ticaret dönmüyor, burada yeni sunucuyu eleştiriyorsunuz. Şaka gibisiniz gercekten. Normal şartlarda tüm sunucuların kapatılıp sıfırdan açılması lazım dua edin de...
umutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 12:21Şuan itibari ile terkedilmis bir oyuna bir nebze de olsa can suyu verilmeye çalışıyor oyuncuların talebi dinleniyor. 2 yıl sonra karakoy sunucusunda hile olabilme ihtimali sebebiyle herhangi bir adım atmayacak miyiz? Şuan oynadığımız sunucularda hile yok mu o zaman oyunu bırakalım. Kaldı ki bu endişesi olan arkadaşlar için hala diğer sunucular açık yani. Evet maden çekmek zor olacak, üretim ve ticaret zor olacak ama zaten olması gereken o. Ya oyunu kapatacağız gideceğiz yada bazı şeyleri kabullenecegiz. Bu tartışmanın sizin açınizdan mantıklı ve anlamlı olması için tüm sunucuların sıfırdan başlaması gerekirdi. Ama sadece bir tane yeni sunucu geliyor ve oyunculara seçenek sunulmasını %1 dahi kötü yanı yok buna emin olun. Endişeniz varsa dediğim gibi Eminönü'nde oynayın bizi düşünmeyin, biz oyuncular olarak bunu talep ettik ve IKV'nin kısıtlı yönetimi kısıtlı imkanlarla talebe kulak verip harekete geçti. O sunucuda oynamak isteyen kişiler bu konuda endiselenmiyorken sizin onlar için endişelenmenizi anlamsiz buluyorum. Dediğim gibi eğer tüm sunucular kapanıp bu hale gelse size hak verirdim. Ama şuan vermiyorum. Yeni sunucu tartışmaya kapalı bir şekilde %100 yararlı bir karar.scorper yazdı: ↑06 Tem 2024 12:01umutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 11:56 Bu yeni sunucu, yeni sunucuda oynamak istemeyen arkadaşlara neden bu kadar dert oldu anlamıyorum. İstemiyorsan gider Eminönü de oynamaya devam edersin biter. Çoklu oyunculu oyunların temel amacı zaten emek vererek karakter geliştirmektir. Herkeste aynı, full çarlarla saçma sapan vakit geçirmek değil. Ha ama dediğim gibi onu istiyorsanız, emek sarfetmek istemiyorsanız, becerilerinin kullanmaktan cekiniyorsaniz, gidin 3 günde fullediginiz carlarinizla kendi sunucularinizda kendinizi kandırmaya devam edin. Oyunda ticaret dönmüyor, burada yeni sunucuyu eleştiriyorsunuz. Şaka gibisiniz gercekten. Normal şartlarda tüm sunucuların kapatılıp sıfırdan açılması lazım dua edin de...
Hayırlısı olsun kardeşim umarım oynadığınız için pişman olmazsınız umarım siz haklı çıkarsınız bende yıllarca önerilerde bulundum beni dinleselerdi emin ol bayanından erkeğine bu oyun sıkılmadan oynanırdı benim burda demek istediğim emeğe tabikide saygım var en azından yeni grup bölgesi getirirsen bos kestikçe torba düşen setleri tamamlayabileceğimiz en azından hileciler bu durumda bir şey yapamaz alışverişede konulamayacağı için grup bölgesinde keyif almaya bakılırdı ve setler tamamlandığında klan savaşları yapılırdı senelerce çar dizemeyip tek sınıf kullanan arkadaşlar var o adamlarda oyunun tadını anlardı sağlık olsun ve hayırlısı olsun benim yapılan yenilik ve emeğe saygım sonsuz umarım ilerde ilerki yıllarda düşündüğüm şey olmaz
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Yıllarımı vermiş biri olarak onca emeğim söz konusu, full karakterlerim vs varken neden böyle sacma bir sunucuda sıfırdan başlayayım ? girerim takılır çıkarım o ayrı ama vakit harcamam çar dizmeye vs. gereksiz boş bir güncelleme haberi yada yenilik...
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
scorper yazdı: ↑06 Tem 2024 11:49 Zannetmiyorum yeni sunucuda sıfırdan başlayıp oyuna sıfırdan sil baştan kimsenin geri döneceğini zannetmiyorum yanlış anlamayın sevgili yöneticilerim okuyun sebeblerini detaylı anlatacağım
Hocam olumsuz başlıklar açıp duruyorsun. Neden her şeyin kopya olduğu sunucuları savunuyorsun. Neymiş kim uğraşıp emek gösterip şunları bunları yapacakmış mış. Senin kaybın nedir de engel olmaya çalışıyorsun. Burada art niyet aranır. İşin yok burada, oyunu bıraktım diyorsun zaten burada oyuncuların heveslerini kırma.
SonunaKadar yazdı: ↑06 Tem 2024 12:35 Yıllarımı vermiş biri olarak onca emeğim söz konusu, full karakterlerim vs varken neden böyle sacma bir sunucuda sıfırdan başlayayım ? girerim takılır çıkarım o ayrı ama vakit harcamam çar dizmeye vs. gereksiz boş bir güncelleme haberi yada yenilik...
Bende bunu anlatmaya çalışıyordum teşekkür ederim