Birakinda neyden keyif alıp neyden almayacağını insanlar kendileri karar versin. Biz size herkesin full item full tılsım 2 günde elde ettiği birebir aynı carlarda, ticaretin dönmediği bir oyunda vakit oldurmenize , "neyinden keyif alıyorsunuz" demiyorsak, sizde haddinizi bilin ve yeni sunucuda oynamak istemiyorsanız gidip diğer sunucularinizda vakit öldürmeye ve kendinizi kandırmaya devam edin.scorper yazdı: ↑06 Tem 2024 11:45Saçmalık alakası yok keyifleoguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Yeni sunucuyu eleştirenlere
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Re: Yeni sunucuyu eleştirenlere
Güzel kardeşim şu konu başlığımı yorumlarımla birlikte okuyabilirmisin detaylarını belirttim nedenlerini sana sevgi ve saygılarımlaumutirakerrr yazdı: ↑06 Tem 2024 12:03Birakinda neyden keyif alıp neyden almayacağını insanlar kendileri karar versin. Biz size herkesin full item full tılsım 2 günde elde ettiği birebir aynı carlarda, ticaretin dönmediği bir oyunda vakit oldurmenize , "neyinden keyif alıyorsunuz" demiyorsak, sizde haddinizi bilin ve yeni sunucuda oynamak istemiyorsanız gidip diğer sunucularinizda vakit öldürmeye ve kendinizi kandırmaya devam edin.scorper yazdı: ↑06 Tem 2024 11:45Saçmalık alakası yok keyifleoguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173984
İlk üretiriz inş.yun1010 yazdı: ↑06 Tem 2024 11:42 Ashab-ı Keyf'i ne zaman üretiyoruz üstad
Esadullah yazdı: ↑06 Tem 2024 01:50Bunu fark edenleri görmek ne güzel..oguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
oguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Örnek veriyorum bir ürün alacaksınız size sunuyorlar bunların olumlu veya olumsuz yönlerini düşünmezmisiniz?
Sadece olumlu yanlarına bakmak bana göre yanlış belkide olumsuzluk anlamında çok fazla madde düşünebiliriz ?
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
karakoy gırıs gorevı gaffar olmamalı mantıklı bırsey
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
mehmet foruma büyüklerin döndü çavuşu tokatlamaya geri dönebilirsin
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche