Yeni sunucuyu eleştirenlere
- oguzhanmurat
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Yeni sunucuyu eleştirenlere
Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Re: Yeni sunucuyu eleştirenlere
https://youtu.be/gE9pRLw4aWA?si=vJXjWSBQkUwSPTMO&t=29oguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. .
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
muhtemelen karaköye giriş görevi kuklacı , Philotheos olarak ya da balıkçı idris sahil temizliği olarak ayarlanır , serverın 2.günü hakirde 30 grup sıraya geçerler ne zoruoguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak.
- flybaris12
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dikduran Piyasakuran
İnsanlar yeni sunucudan memnun olmadığını anlıyorum. Açıkcası benimde beklediğim şey tam olarak bu değildi. Fakat "yeni sunucu istemeyin isterseniz ttnet oyunu kapatır ühü" gibi saçma sapan tepkilere iyi bir cevap olduğunu düşünüyorum.
İsteklerimizin bir nebze dinlendiğini düşünüyorum. Sunucunun açılışına takiben neler olacak göreceğiz. Umarım isteklerimiz yerine getirilmeye devam eder.
İsteklerimizin bir nebze dinlendiğini düşünüyorum. Sunucunun açılışına takiben neler olacak göreceğiz. Umarım isteklerimiz yerine getirilmeye devam eder.
Good bye...

- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...
Çoğu kişi sunucunun tüm bölgeler açık şekilde gelmesini eleştiriyor. Çünkü oyunda mantık hatası olacak ve oyundaki çoğu alan anlamsız kalacak.
Oyuncuların istediği şey yeni sunucu ve kademeli bölge. Yoksa emin olun yeni sunucu tam kaos alanı olacak. Bunca yıldır istenen yeni sunucu mantığı tam anlaşılmamış.
Tam aksine olumlu eleştiri olarak görüyorum tüm bu konuları. Ve yönetiminde bu konulardan sonuç çıkartıp bölgeleri kademeli açacağını tahmin ediyorum.
Oyundaki finali güzel yapacaklar ve noktalayacaklar.
Çoğu kişi sunucunun tüm bölgeler açık şekilde gelmesini eleştiriyor. Çünkü oyunda mantık hatası olacak ve oyundaki çoğu alan anlamsız kalacak.
Oyuncuların istediği şey yeni sunucu ve kademeli bölge. Yoksa emin olun yeni sunucu tam kaos alanı olacak. Bunca yıldır istenen yeni sunucu mantığı tam anlaşılmamış.
Tam aksine olumlu eleştiri olarak görüyorum tüm bu konuları. Ve yönetiminde bu konulardan sonuç çıkartıp bölgeleri kademeli açacağını tahmin ediyorum.
Maalesef öyle olamayacak, ortinin son açıklamasına bakarsak; Mevcut yapıda teknik olarak seviye sınırlaması veya bölge kısıtlaması yapılması mümkün değildir,demesi elimden gelen budur açıklaması. Adam da haklı tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ne ekip var ne de arkasında duracak bir firma,beyler çok fazla zorlamayın adamı bundan da vazgeçmesin. İsteyen oynar, istemeyen oynamaz, yapacak bir şey yok.istanbulunsesi yazdı: ↑05 Tem 2024 21:17 Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
ejedrogl yazdı: ↑05 Tem 2024 22:45Maalesef öyle olamayacak, ortinin son açıklamasına bakarsak; Mevcut yapıda teknik olarak seviye sınırlaması veya bölge kısıtlaması yapılması mümkün değildir,demesi elimden gelen budur açıklaması. Adam da haklı tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ne ekip var ne de arkasında duracak bir firma,beyler çok fazla zorlamayın adamı bundan da vazgeçmesin. İsteyen oynar, istemeyen oynamaz, yapacak bir şey yok.istanbulunsesi yazdı: ↑05 Tem 2024 21:17 Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...
Tek başına yapacağı bu kadar kısmına kesinlikle katılıyorum ve büyük mücadele veriyor takdire şayan.
Ancak direk tüm bölgeler açık kalırsa kosa süreli bir hikaye olucak maalesef. Bakalım hayırlısı
Bunu fark edenleri görmek ne güzel..oguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Ashab-ı Keyf'i ne zaman üretiyoruz üstad 
Esadullah yazdı: ↑06 Tem 2024 01:50Bunu fark edenleri görmek ne güzel..oguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Saçmalık alakası yok keyifleoguzhanmurat yazdı: ↑05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.