Yeni sunucuyu eleştirenlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oguzhanmurat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Yeni sunucuyu eleştirenlere

Mesaj gönderen oguzhanmurat »

Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Discord: Toutestalle

Re: Yeni sunucuyu eleştirenlere

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. .
https://youtu.be/gE9pRLw4aWA?si=vJXjWSBQkUwSPTMO&t=29
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak.
muhtemelen karaköye giriş görevi kuklacı , Philotheos olarak ya da balıkçı idris sahil temizliği olarak ayarlanır , serverın 2.günü hakirde 30 grup sıraya geçerler ne zoru :')
Kullanıcı avatarı
flybaris12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dikduran Piyasakuran

Mesaj gönderen flybaris12 »

İnsanlar yeni sunucudan memnun olmadığını anlıyorum. Açıkcası benimde beklediğim şey tam olarak bu değildi. Fakat "yeni sunucu istemeyin isterseniz ttnet oyunu kapatır ühü" gibi saçma sapan tepkilere iyi bir cevap olduğunu düşünüyorum.

İsteklerimizin bir nebze dinlendiğini düşünüyorum. Sunucunun açılışına takiben neler olacak göreceğiz. Umarım isteklerimiz yerine getirilmeye devam eder.
Good bye...

:(
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...

Çoğu kişi sunucunun tüm bölgeler açık şekilde gelmesini eleştiriyor. Çünkü oyunda mantık hatası olacak ve oyundaki çoğu alan anlamsız kalacak.

Oyuncuların istediği şey yeni sunucu ve kademeli bölge. Yoksa emin olun yeni sunucu tam kaos alanı olacak. Bunca yıldır istenen yeni sunucu mantığı tam anlaşılmamış.

Tam aksine olumlu eleştiri olarak görüyorum tüm bu konuları. Ve yönetiminde bu konulardan sonuç çıkartıp bölgeleri kademeli açacağını tahmin ediyorum.

Oyundaki finali güzel yapacaklar ve noktalayacaklar.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

istanbulunsesi yazdı: 05 Tem 2024 21:17 Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...

Çoğu kişi sunucunun tüm bölgeler açık şekilde gelmesini eleştiriyor. Çünkü oyunda mantık hatası olacak ve oyundaki çoğu alan anlamsız kalacak.

Oyuncuların istediği şey yeni sunucu ve kademeli bölge. Yoksa emin olun yeni sunucu tam kaos alanı olacak. Bunca yıldır istenen yeni sunucu mantığı tam anlaşılmamış.

Tam aksine olumlu eleştiri olarak görüyorum tüm bu konuları. Ve yönetiminde bu konulardan sonuç çıkartıp bölgeleri kademeli açacağını tahmin ediyorum.

Maalesef öyle olamayacak, ortinin son açıklamasına bakarsak; Mevcut yapıda teknik olarak seviye sınırlaması veya bölge kısıtlaması yapılması mümkün değildir,demesi elimden gelen budur açıklaması. Adam da haklı tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ne ekip var ne de arkasında duracak bir firma,beyler çok fazla zorlamayın adamı bundan da vazgeçmesin. İsteyen oynar, istemeyen oynamaz, yapacak bir şey yok.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

ejedrogl yazdı: 05 Tem 2024 22:45
istanbulunsesi yazdı: 05 Tem 2024 21:17 Çok yanlış anlamışsın hocam olayı...

Maalesef öyle olamayacak, ortinin son açıklamasına bakarsak; Mevcut yapıda teknik olarak seviye sınırlaması veya bölge kısıtlaması yapılması mümkün değildir,demesi elimden gelen budur açıklaması. Adam da haklı tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ne ekip var ne de arkasında duracak bir firma,beyler çok fazla zorlamayın adamı bundan da vazgeçmesin. İsteyen oynar, istemeyen oynamaz, yapacak bir şey yok.

Tek başına yapacağı bu kadar kısmına kesinlikle katılıyorum ve büyük mücadele veriyor takdire şayan.

Ancak direk tüm bölgeler açık kalırsa kosa süreli bir hikaye olucak maalesef. Bakalım hayırlısı :)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
Bunu fark edenleri görmek ne güzel..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Ashab-ı Keyf'i ne zaman üretiyoruz üstad :)
Esadullah yazdı: 06 Tem 2024 01:50
oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız.
Bunu fark edenleri görmek ne güzel..
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

oguzhanmurat yazdı: 05 Tem 2024 20:27 Yeni sunucu duyurusu yapıldığından beri çok fazla eleştiri başlığı ve onlara katılan yorumlar görüyorum. Biz oyuncuların talepleri üzerine oyun yönetimi tarafından güzel bir geri dönüş sağlandı ve hep beraber yeni sunucuyu heyecanla beklemeye başladık ve yıllarca bu oyuna gönül vermiş bir kitle olarak yeni bir zevk tadacağız. Oyunda ilerlemek çok zor olacak ve bol emek isteyen bir sunucu olacak. Bunlar hakkında olumsuz görüşler yazmaktansa daha olumlu şeylere odaklanmalıyız. Yeni yönetim kadrosu da bizim bu olumlu geri dönüşlerimizi görerek motive olup biz oyuncular için daha iştahlı çalışacaklardır. Lütfen bardağın dolu taraflarına odaklanıp bir nebze de olsa keyif almaya odaklanalım.
Saçmalık alakası yok keyifle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön