Mevlüt Dinç bunu dediği zaman oyundaki yetkisi neydi?yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyorTOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 16:22Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama![]()
Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler
Re: Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Melüt Dinç, Sobee'nin sahibiydi. Sonra TTNet'e sattı. Kürşat Bey sanırım şu an çalışan orada. Türk Telekom çalışanı Sobee ekibi lideri gibi sanırım.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:23Mevlüt Dinç bunu dediği zaman oyundaki yetkisi neydi?yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor![]()
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Mevlüt abimiz İngiltere'de keyfine bakıyor.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Mevlüt Bey, bunu dediği zaman Sobee'nin eski sahibiydi. Yani şirket üzerinde hiçbir yetkisi yoktu hatta bunu dediği zaman Türkiye'de bile değildi. Kendisi de oyunu bizim gibi dışarıdan takip ediyor.HollyShit yazdı: ↑03 Tem 2017 20:24Melüt Dinç, Sobee'nin sahibiydi. Sonra TTNet'e sattı. Kürşat Bey sanırım şu an çalışan orada. Türk Telekom çalışanı Sobee ekibi lideri gibi sanırım.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:23Mevlüt Dinç bunu dediği zaman oyundaki yetkisi neydi?yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor![]()
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Şu an neyi tartıştığınıza anlam veremiyorum. Mevlüt Bey, 2012 senesinde yanlış hatırlamıyorsam Sobee'yi Türk Telekom'a sattı. O saatten sonra herhangi bir söz sahibi değil kendisi oyunla alakalı. Sadece fikir olarak sunabilir yani resmi açıklama yapması sizce ne kadar güvenilir olur?TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:52Mevlüt Bey, bunu dediği zaman Sobee'nin eski sahibiydi. Yani şirket üzerinde hiçbir yetkisi yoktu hatta bunu dediği zaman Türkiye'de bile değildi. Kendisi de oyunu bizim gibi dışarıdan takip ediyor.HollyShit yazdı: ↑03 Tem 2017 20:24Melüt Dinç, Sobee'nin sahibiydi. Sonra TTNet'e sattı. Kürşat Bey sanırım şu an çalışan orada. Türk Telekom çalışanı Sobee ekibi lideri gibi sanırım.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:23Mevlüt Dinç bunu dediği zaman oyundaki yetkisi neydi?yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor![]()
Şu an Sobee, Türk Telekom'un bir birimi gibi. Kürşat Bey ne diyorsa o.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ben de aynısını dedim zatenHollyShit yazdı: ↑03 Tem 2017 20:58Şu an neyi tartıştığınıza anlam veremiyorum. Mevlüt Bey, 2012 senesinde yanlış hatırlamıyorsam Sobee'yi Türk Telekom'a sattı. O saatten sonra herhangi bir söz sahibi değil kendisi oyunla alakalı. Sadece fikir olarak sunabilir yani resmi açıklama yapması sizce ne kadar güvenilir olur?TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:52Mevlüt Bey, bunu dediği zaman Sobee'nin eski sahibiydi. Yani şirket üzerinde hiçbir yetkisi yoktu hatta bunu dediği zaman Türkiye'de bile değildi. Kendisi de oyunu bizim gibi dışarıdan takip ediyor.HollyShit yazdı: ↑03 Tem 2017 20:24Melüt Dinç, Sobee'nin sahibiydi. Sonra TTNet'e sattı. Kürşat Bey sanırım şu an çalışan orada. Türk Telekom çalışanı Sobee ekibi lideri gibi sanırım.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 20:23Mevlüt Dinç bunu dediği zaman oyundaki yetkisi neydi?yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45
O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor![]()
Şu an Sobee, Türk Telekom'un bir birimi gibi. Kürşat Bey ne diyorsa o.
Telefonumun screenshot albümünde denk geldim bir hortlatayım dedimikizler92 yazdı: ↑02 Tem 2017 22:50
Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Türk milletindeki bu tavır.. Anırsa keşke gelip, lol.saglam yazdı: ↑17 Haz 2020 20:15Telefonumun screenshot albümünde denk geldim bir hortlatayım dedimikizler92 yazdı: ↑02 Tem 2017 22:50
Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.
![]()
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Karaköy geldikten sonra bir buçuk sene oyunu oynamadım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
Alfayildirimm
- Salgın Koruyucusu

Gorgar nerede söylesi bunu