teşekkürler efendimBayTerapi yazdı: ↑03 Tem 2017 02:13Buda güzel bir düşünce olmuş.![]()
Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Dostum çok büyük laflar ettiğinin farkında mısın? Ha 'Hojdir eme benenen' diyeceksen, şu iletide yazdıklarının gerçekleşmesini çok isterim.ikizler92 yazdı: ↑02 Tem 2017 22:50 Kısmen katılıyorum akçe alımlarının artması için böyle bir açıklama gelmiş olabilir ancak yalancı durumuna düşerler böyle bi durumda benim bir kaç tahminim var
1-) Güncelleme Çok ileri bi tarihte gelecek belki 1 yıla yakın süre bekletebilirler
2-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme gelebilir
3-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme uzun zaman geçtikten sonra (1 yıl vs ) gelebilir.
Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.
Gelebilicek en büyük güncelleme odaa en büyük diyorum buna bile imkansız gözüyle bakıyorum ama milyonda 1 ihtimalde olsa çemberlitaş gibi küçük bir grub bölgesi veya o ayarda bir bölge gelebilir ama gelecek yeni eklenti kesinlikle ve kesinlikle küçük ve oyuncuları uzun vadede tatmin etmeyecek bir bölge olacaktır
Ayrıca çok pasif bakıyorsunuz olaya. Tamam, 5 sene sonra bir açıklama geldi ama bunun asparagas olduğunu söylemek yanlış olur. Yok akçe alımları arttı falan... Bunlar bence safsata. Akçe alacak veya ihtiyacı olan kişi 'Aaaa bu oyuna güncelleme gelmiyor, hadi akçe almayayım ama ÇT Kutu da şart be...' mi diyecek? Bence çıkarın at gözlüklerini.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
İnsan Bir düşünüyor Neden Gongar Bile hâlâ kesin gelicek diyemiyor? Neden bir söz ortaya atıldı ve devamı gelmedi? Neden oyuncuları ufak ufak oyuna çekebilmek için güncelleme ile ilgili ipucu verilmedi?
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Güncelleme yakında gelecek dedi, daha kesin ne diyebilir ki "kesin getiriyoruz beyler, süper, devam" mi desin.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Yok
Güncelleme ile ilgili güzel haber vermeyi ümit ettiğini söylüyor yani olmayabilir de
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyorTOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 16:22Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

O, oyunu sattı, başka şeylere yöneldi. O dedi diye güncelleme gelmez diye bir kaide olduğunu düşünmüyorum.yumurtakafa yazdı: ↑03 Tem 2017 18:45O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyorTOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 16:22Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama![]()
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
REZERVE ALIYORUM GENCLER SES KAYDI OLSUN
Sırf bu şüpheler oluşmasın diye açıklamayı Nerull değilde Gorgar yaptı çok şeetmeyin.