Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Mesaj gönderen pankuscagiz »

BayTerapi yazdı: 03 Tem 2017 02:13
pankuscagiz yazdı: 03 Tem 2017 02:02
BayTerapi yazdı: 03 Tem 2017 01:13
pankuscagiz yazdı: 03 Tem 2017 01:07
BayTerapi yazdı: 03 Tem 2017 00:20

Bendeki için mi, belirt nereden hata var merak ederim ben :D

kendim için :yum:
O zaman senden de bekliyoruz :)
oldu sanırım biraz :relieved: :relieved: :yum: :yum: :yum: :yum: :yum: >:) >:) >:) >:) >:)
Buda güzel bir düşünce olmuş.😊😊
teşekkürler efendim :)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

ikizler92 yazdı: 02 Tem 2017 22:50 Kısmen katılıyorum akçe alımlarının artması için böyle bir açıklama gelmiş olabilir ancak yalancı durumuna düşerler böyle bi durumda benim bir kaç tahminim var

1-) Güncelleme Çok ileri bi tarihte gelecek belki 1 yıla yakın süre bekletebilirler
2-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme gelebilir
3-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme uzun zaman geçtikten sonra (1 yıl vs ) gelebilir.

Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.

Gelebilicek en büyük güncelleme odaa en büyük diyorum buna bile imkansız gözüyle bakıyorum ama milyonda 1 ihtimalde olsa çemberlitaş gibi küçük bir grub bölgesi veya o ayarda bir bölge gelebilir ama gelecek yeni eklenti kesinlikle ve kesinlikle küçük ve oyuncuları uzun vadede tatmin etmeyecek bir bölge olacaktır
Dostum çok büyük laflar ettiğinin farkında mısın? Ha 'Hojdir eme benenen' diyeceksen, şu iletide yazdıklarının gerçekleşmesini çok isterim. :)

Ayrıca çok pasif bakıyorsunuz olaya. Tamam, 5 sene sonra bir açıklama geldi ama bunun asparagas olduğunu söylemek yanlış olur. Yok akçe alımları arttı falan... Bunlar bence safsata. Akçe alacak veya ihtiyacı olan kişi 'Aaaa bu oyuna güncelleme gelmiyor, hadi akçe almayayım ama ÇT Kutu da şart be...' mi diyecek? Bence çıkarın at gözlüklerini.
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

İnsan Bir düşünüyor Neden Gongar Bile hâlâ kesin gelicek diyemiyor? Neden bir söz ortaya atıldı ve devamı gelmedi? Neden oyuncuları ufak ufak oyuna çekebilmek için güncelleme ile ilgili ipucu verilmedi?
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

kandemir yazdı: 03 Tem 2017 11:12 İnsan Bir düşünüyor Neden Gongar Bile hâlâ kesin gelicek diyemiyor? Neden bir söz ortaya atıldı ve devamı gelmedi? Neden oyuncuları ufak ufak oyuna çekebilmek için güncelleme ile ilgili ipucu verilmedi?
Güncelleme yakında gelecek dedi, daha kesin ne diyebilir ki "kesin getiriyoruz beyler, süper, devam" mi desin.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

TOLGARDA yazdı: 03 Tem 2017 11:26
kandemir yazdı: 03 Tem 2017 11:12 İnsan Bir düşünüyor Neden Gongar Bile hâlâ kesin gelicek diyemiyor? Neden bir söz ortaya atıldı ve devamı gelmedi? Neden oyuncuları ufak ufak oyuna çekebilmek için güncelleme ile ilgili ipucu verilmedi?
Güncelleme yakında gelecek dedi, daha kesin ne diyebilir ki "kesin getiriyoruz beyler, süper, devam" mi desin.

Güncelleme ile ilgili güzel haber vermeyi ümit ettiğini söylüyor yani olmayabilir de
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

kandemir yazdı: 03 Tem 2017 15:39

Güncelleme ile ilgili güzel haber vermeyi ümit ettiğini söylüyor yani olmayabilir de
Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yumurtakafa »

TOLGARDA yazdı: 03 Tem 2017 16:22

Koskoca legendary developer çıkıpta "umduk ama olmadı, maalesef güncelleyemiyoruz" da demez ki ama
O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor :grinning:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

yumurtakafa yazdı: 03 Tem 2017 18:45
TOLGARDA yazdı: 03 Tem 2017 16:22

O halde niye Mevlüt Dinç yıllardır ikv'ye bu saatten sonra güncelleme gelemez,miladı doldu diyor :grinning:
O, oyunu sattı, başka şeylere yöneldi. O dedi diye güncelleme gelmez diye bir kaide olduğunu düşünmüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

ikizler92 yazdı: 02 Tem 2017 22:50 Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.

REZERVE ALIYORUM GENCLER SES KAYDI OLSUN :))
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Sırf bu şüpheler oluşmasın diye açıklamayı Nerull değilde Gorgar yaptı çok şeetmeyin.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön