Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Buna ben de dahilim.Sebebi ise bunca yılın ardından,akçe alımları dibe vurmuşken,yıllar yılı sessiz sedasız takılan gorgarın 'güncellemeyi getireceğimizin haberini vereceğiz' içerikli bir paylaşımla akçe alımlarını tavana vurdurması.
Bakın burası önemli;güncellemeyi kesinlikle getireceğiz diye bir şey yok.Sadece geleceğinin haberini vereceklermiş. :grinning:
Yıllardır ne idüğü belli olmayan şu 'kara bulutlar' ın da dağıldığı iddia ediliyor.O halde neden gelecek içerik hakkında hiçbir ipucu halen yok.Neden somut hiçbir şey yok ?
Ben derim ki güncelleme hiç gelmeyebilir.
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Mesaj gönderen ikizler92 »

Kısmen katılıyorum akçe alımlarının artması için böyle bir açıklama gelmiş olabilir ancak yalancı durumuna düşerler böyle bi durumda benim bir kaç tahminim var

1-) Güncelleme Çok ileri bi tarihte gelecek belki 1 yıla yakın süre bekletebilirler
2-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme gelebilir
3-)Oyuncuları tatmin etmeyecek çok küçük bir güncelleme uzun zaman geçtikten sonra (1 yıl vs ) gelebilir.

Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.

Gelebilicek en büyük güncelleme odaa en büyük diyorum buna bile imkansız gözüyle bakıyorum ama milyonda 1 ihtimalde olsa çemberlitaş gibi küçük bir grub bölgesi veya o ayarda bir bölge gelebilir ama gelecek yeni eklenti kesinlikle ve kesinlikle küçük ve oyuncuları uzun vadede tatmin etmeyecek bir bölge olacaktır
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bahsettiğin kişi sıradan bir yönetici değil. Böyle bir şeye takılıp insanların güvenini boşa çıkarmayı göze almayacaktır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Çok yakında tabiri nedeniyle Temmuz ayı içerisinde bir açıklama olacağı kanısındayım.
Bekleyip görücez.Bahsedilen kişi Leg.Dev. Gorgar.Normal biri değil bu nedenle yalana başvurmasını düşünmüyorum o kademedeki bir insanın.

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Kürşat beyin böyle bir yalan söyeleceğini zannetmiyorum ki bunu eğer akçe alımları artsın diye yapmış olsaydı geçen sene de yapabilirdi ondan önceki senede neden 5 sene gibi uzun bir süre sonra bu açıklama yapıldı.. Gelecektir .
kedi
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

ikizler92 yazdı: 02 Tem 2017 22:50 ...
Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.
...
Gelebilicek en büyük güncelleme odaa en büyük diyorum buna bile imkansız gözüyle bakıyorum ama milyonda 1 ihtimalde olsa çemberlitaş gibi küçük bir grub bölgesi
Büyük laflar ettin dostum takipçisi olacağız :grin: ama keşke Çemberlitaş'a küçük bir bölge demeseydin. :thinking:
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Hesabına nerull girmiştir belki :')
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sanırım anlaşılmayan şey şu, sıradan bir gm oyunun devamlılığını düşünüp satışların artmasını isteyebilir. Sıradan bir geliştirici de tutmuş bir projede olduğu için bu işlere karışmak istemez çünkü yanlış bir açıklama kendi konumuna zarar verebilir. En üst yetkili ise para konusunu düşünmez. O zaten bağlı olduğu şirketten parasını alacaktır, tıpkı bir memur gibi. Oyun esnaf mantığıyla yönetilmiyor. Arkasında koskocaman bir şirket var. Burada işler resmiyete göre işler. Oyunun getirisi olmasa bile o adama parası anlaşılan miktarda ödenir ancak o kişi bunu da dert etmez çünkü işi bildiğinden emindir, daha önce bazı projeler ile kariyer yapmıştır. Oyunun devamlılığı onu etkilemez. Böyle bir stratejiye ASLA başvurmaz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Guncelleme getirmediler o konuda hakliydik
Yakinda kelimesinin sozlukteki anlamina biraz uzaklar ondada hakliydik
Ama bu kadarda degil be kardesim onlarida seni beni dogurdugu gibi bi ana dogurdu BEN ROBOT filminden cikip gelmediler abartmayin
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Son yazdığın güncelleme gelmeyebilir cümlesine katılmıyorum.
Belki 1 ay sonra, belki 1 yıl sonra...
Ama İKV oyuncularını tatmin edecek, beklediğine değecek bir güncelleme gelecek. Kanaatim bu.
Arkadaşların da yazdığı gibi Gorgar'dan bahsediyoruz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön