İKV benim için bitmiştir !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV benim için bitmiştir !!!

Mesaj gönderen yunusreyy »

o kadar holde takıldık ettik peki bu hol madenleri neden yok yeni üretimlerde ?

karaköy için boss haritası genişletilmeli.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 16:27
captiosus yazdı: 07 Mar 2018 16:24
Dawnguard yazdı: 07 Mar 2018 15:25 Scorper, Kratos siz oynamayın şu oyunu salın la artık.
Kaçtır görüyorum saçma sapan mesajlarını, kırıcı olmayayım diyorum.Zorla cevap yazdırıyorsun kendine.
Boş konuşuyorsun vesselam.
Dawnguard kankimi yedirmem, özür dile çabuk.
Yanlızlık paylaşılmaz paylaşırsa yanlızlık olmaz :) Anladın sen :)))))))))))
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

YemeLik yazdı: 07 Mar 2018 16:15 Bu adamlar halen anlamamış millet bilgisayar başına geçince rahatça takılmak istiyor gerim gerim gerilmek istemiyor.Yani ama siz insanları kim ilk vuracak yarışına sokup sidik yarıştırıyorsunuz.Birde her reçeteye beşer tane koymuşsunuz Allah akıl fikir versin.Ya sen holde 10 binlerce karakterin kasılmasına müsade et beş sene sonra çık deki abi ya buralar boş ne bekliyordun arkadaş ve muhteşem ötesi bir çözüm önerisi sun.Sonra milleti birbirine düşür.Yapacağınız şey o kadar basittiki karaköy bölgesindeki fanatiklerin alanını genişletip sayısını artıracaktınız herkes bir köşede takılacaktı,bosslardan item düşme saçmalığı olmayacaktı sadece sarı itemler olacaktı.Ama hortlak getirmişsiniz 3 tane hortlak koymuşsunuz şaka gibi millet orda birbirini yiyor vallahı kafayı yiyecem ya az mantıklı iş yapın.
Kesinlikle katılıyorum her cümlene
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yukarıdaki eleştiriye katılıyorum hortlak ve fanatikler arttırılıp şaheser getirilmemeliydi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

captiosus yazdı: 07 Mar 2018 16:24
Dawnguard yazdı: 07 Mar 2018 15:25 Scorper, Kratos siz oynamayın şu oyunu salın la artık.
Kaçtır görüyorum saçma sapan mesajlarını, kırıcı olmayayım diyorum.Zorla cevap yazdırıyorsun kendine.
Boş konuşuyorsun vesselam.
İstediğin zaman yazabilirsin, forum artık saçma sapan bir yer.Uyum sağlamak lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Parlementxx yazdı: 07 Mar 2018 15:14 Ugrasmak istemiyen birakabilir gayet normal.MmOrPg OynUyorUz MoruQ.
:+1: :+1: :+1:
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
peroxide
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen peroxide »

phili dev ana karakürk gibi bir zamanların efsane bosslarına materyal koymak çok iyi ancak görevi olan insanlara yardım etmeyip bossları farmlayanlar sizlersiniz bizleriz. yönetimin suçu yok insanların suçu var. bir çok şeyde olduğu gibi.

insanlar neye itiraz etmeleri gerektiğini gerçekten bilmiyor. kondrit veya türevi madenler akçe ile satılabilir. çünkü oyundanda elde edilebiliyor. zamanı olmayan insanlar bu tür oyunlarda para yatırarak senle eşit konuma gelebilir. para=zaman
ama silah yükseltme ? hiç birinizin itirazı yok.

kusura bakmayın ama oyunu bu hale getirenler oyunculardır açık ve net. akçeyle banka ekleyin diyen kitleden tut philide oturup sabah akşam tek başına kesen insanlar. sistemin köleleri.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön