İKV benim için bitmiştir !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İKV benim için bitmiştir !!!

Mesaj gönderen scorper »

Dawnguard yazdı: 07 Mar 2018 15:25 Scorper, Kratos siz oynamayın şu oyunu salın la artık.
Bilader sanane ? Sen çok iyisin oyunda sanırım ikidir laf edip duruyorsun? Ben burda sorunları yazıyorum yazmayımmı? Her şey lay lay lom size sanırım ? Eskiden bu kadar kötü değildi oyun şimdi herkes aç aç.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Parlementxx yazdı: 07 Mar 2018 15:14 Ugrasmak istemiyen birakabilir gayet normal.MmOrPg OynUyorUz MoruQ.
Mesele bırakıp bırakmamak değil evet oyundan soğudum bırakıcak gibiyim ama yeni başlayanlar için konuşuyorum onlar ne yapsın kardeş?
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

LaRaCRoFT yazdı: 07 Mar 2018 15:01 Yapacak bir şey yok hocam. Tılsım sunucusunda günlerdir görevlerim için yardım istiyorum ama nafile.
En azından sistemde değişiklik olabilir.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

scorper yazdı: 07 Mar 2018 14:44 biri dediki 24 lewel o dizse nolur dizmese nolur
Böyle adamlar varken :rage:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 15:50
scorper yazdı: 07 Mar 2018 14:44 biri dediki 24 lewel o dizse nolur dizmese nolur
Böyle adamlar varken :rage:
Işte onlardan çok var. 24 lewele yardım ediyorum Adam o adamla dalga geçiyor
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Bu adamlar halen anlamamış millet bilgisayar başına geçince rahatça takılmak istiyor gerim gerim gerilmek istemiyor.Yani ama siz insanları kim ilk vuracak yarışına sokup sidik yarıştırıyorsunuz.Birde her reçeteye beşer tane koymuşsunuz Allah akıl fikir versin.Ya sen holde 10 binlerce karakterin kasılmasına müsade et beş sene sonra çık deki abi ya buralar boş ne bekliyordun arkadaş ve muhteşem ötesi bir çözüm önerisi sun.Sonra milleti birbirine düşür.Yapacağınız şey o kadar basittiki karaköy bölgesindeki fanatiklerin alanını genişletip sayısını artıracaktınız herkes bir köşede takılacaktı,bosslardan item düşme saçmalığı olmayacaktı sadece sarı itemler olacaktı.Ama hortlak getirmişsiniz 3 tane hortlak koymuşsunuz şaka gibi millet orda birbirini yiyor vallahı kafayı yiyecem ya az mantıklı iş yapın.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

YemeLik yazdı: 07 Mar 2018 16:15 Bu adamlar halen anlamamış millet bilgisayar başına geçince rahatça takılmak istiyor gerim gerim gerilmek istemiyor.Yani ama siz insanları kim ilk vuracak yarışına sokup sidik yarıştırıyorsunuz.Birde her reçeteye beşer tane koymuşsunuz Allah akıl fikir versin.Ya sen holde 10 binlerce karakterin kasılmasına müsade et beş sene sonra çık deki abi ya buralar boş ne bekliyordun arkadaş ve muhteşem ötesi bir çözüm önerisi sun.Sonra milleti birbirine düşür.Yapacağınız şey o kadar basittiki karaköy bölgesindeki fanatiklerin alanını genişletip sayısını artıracaktınız herkes bir köşede takılacaktı,bosslardan item düşme saçmalığı olmayacaktı sadece sarı itemler olacaktı.Ama hortlak getirmişsiniz 3 tane hortlak koymuşsunuz şaka gibi millet orda birbirini yiyor vallahı kafayı yiyecem ya az mantıklı iş yapın.
O üç hortlak olayını iyiki betadan görmüşüm daha ilk günden adamlar birbirilerinin anasına bacısına sövüyordu düşün :') bilerek mi yaptılar anlamadım bu durumu
Bu boss olayları tam facia philetheos dev ana görevleri olan şimdiden başka oyun oynasın diyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen captiosus »

Dawnguard yazdı: 07 Mar 2018 15:25 Scorper, Kratos siz oynamayın şu oyunu salın la artık.
Kaçtır görüyorum saçma sapan mesajlarını, kırıcı olmayayım diyorum.Zorla cevap yazdırıyorsun kendine.
Boş konuşuyorsun vesselam.
ExqosA
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

captiosus yazdı: 07 Mar 2018 16:24
Kaçtır görüyorum saçma sapan mesajlarını, kırıcı olmayayım diyorum.Zorla cevap yazdırıyorsun kendine.
Boş konuşuyorsun vesselam.
Dawnguard kankimi yedirmem, özür dile çabuk.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak