İKV benim için bitmiştir !!!
İKV benim için bitmiştir !!!
Sayın yöneticiler İkv düzeni bozuldu. Nasıl derseniz. Bu Phil,Dev Ana,Karakürk saçmalığı nedir ? bi gidiyim bakayım dedim her büyük yaratıgın başında 3-4 tane adam bekliyor.Bende 24 lewel olan bir arkadasın philini kesicektim kesemedim adamlar aç ayı gibi adeta saldırıyorlar mataryel toplamak için. Böyle bir sistem niye getirildi Allah aşkına ? Her şey üretim olmuş zaten bizim çabalarımız o çift ma etkiside gidiyor ? Karaköyde madenler çok az ve nerde doğacağı belli değil bide üstüne tüm setler üretim olmuş ve üretimde istenilen şeylerin arasındada tılsım şeyi gibi marian akontdırt koymuşsunuz. 395 akçe. Acilen grup bölgesi gelmeli ve tüm setler çemberli taşdaki oldugu gibi ordan düşmeli aksi halde insanların zamanları philin basında maden açlığında olucak ve kaos çıkıcak saçmalıktan başka bişey değil oyunu bırakıyorum.
Re: İKV benim için bitmiştir !!!
yaptıkları bi saçmalık da bu
Geçen biri pm attı phi keser misin diye bi gittim 2 kişi başında bekliyor neyde bende oturdum doğmasını bekliyorum doğar doğmaz vurduğum phiyi adamlar vurup kaçırıyor çocuğun görevinide yapamadım sinirden.
Eziyet yeni oyuncuya acilen değiştirilmesi gereken bir durum buda.
Geçen biri pm attı phi keser misin diye bi gittim 2 kişi başında bekliyor neyde bende oturdum doğmasını bekliyorum doğar doğmaz vurduğum phiyi adamlar vurup kaçırıyor çocuğun görevinide yapamadım sinirden.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kardeşim sorma ya hayır 24 lewel çocuk ben 53 lewelim dediki bana abi görevim var nolur kes gittim 3 kişiler dedimki bakın kendim için değil çocuk arkamda 24 lewel görevi var bırakında yapalım dedim hiç birinden ses yok sonra biri dediki 24 lewel o dizse nolur dizmese nolur oyun yüksek lewellere güzel ahah dedi dalga geçti dedimki kardeş biz mazlumun yanındayız sen kendini ne sanıyon dedim. Gerçekten mahfolmuş bir sistemKraToSs yazdı: ↑07 Mar 2018 14:35 yaptıkları bi saçmalık da bu![]()
Yapacak bir şey yok hocam. Tılsım sunucusunda günlerdir görevlerim için yardım istiyorum ama nafile.

Selam ;
Hangi görev için ?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Ugrasmak istemiyen birakabilir gayet normal.MmOrPg OynUyorUz MoruQ.

Aleyküm Selam. Migrat, çemberlitaş, hol görevlerim desem yeterli olur sanırım.

Hangi sunucu olursa olsun bu görevlere bugünlerde yardım bulmak gerçekten zor, sebebi ise ''hırs''
Keşke güncelleme gelmeden önce oyunla uğraşsaydınız.
Yapacak bir şey yok. Yeni çıkacak oyunları bekliyorum. Artık İKV'nden umudumu kestim gibi.EYUNAL yazdı: ↑07 Mar 2018 15:21Hangi sunucu olursa olsun bu görevlere bugünlerde yardım bulmak gerçekten zor, sebebi ise ''hırs''![]()
Keşke güncelleme gelmeden önce oyunla uğraşsaydınız.