Bilader sanane ? Sen çok iyisin oyunda sanırım ikidir laf edip duruyorsun? Ben burda sorunları yazıyorum yazmayımmı? Her şey lay lay lom size sanırım ? Eskiden bu kadar kötü değildi oyun şimdi herkes aç aç.
İKV benim için bitmiştir !!!
Re: İKV benim için bitmiştir !!!
Mesele bırakıp bırakmamak değil evet oyundan soğudum bırakıcak gibiyim ama yeni başlayanlar için konuşuyorum onlar ne yapsın kardeş?Parlementxx yazdı: ↑07 Mar 2018 15:14 Ugrasmak istemiyen birakabilir gayet normal.MmOrPg OynUyorUz MoruQ.
Bu adamlar halen anlamamış millet bilgisayar başına geçince rahatça takılmak istiyor gerim gerim gerilmek istemiyor.Yani ama siz insanları kim ilk vuracak yarışına sokup sidik yarıştırıyorsunuz.Birde her reçeteye beşer tane koymuşsunuz Allah akıl fikir versin.Ya sen holde 10 binlerce karakterin kasılmasına müsade et beş sene sonra çık deki abi ya buralar boş ne bekliyordun arkadaş ve muhteşem ötesi bir çözüm önerisi sun.Sonra milleti birbirine düşür.Yapacağınız şey o kadar basittiki karaköy bölgesindeki fanatiklerin alanını genişletip sayısını artıracaktınız herkes bir köşede takılacaktı,bosslardan item düşme saçmalığı olmayacaktı sadece sarı itemler olacaktı.Ama hortlak getirmişsiniz 3 tane hortlak koymuşsunuz şaka gibi millet orda birbirini yiyor vallahı kafayı yiyecem ya az mantıklı iş yapın.
O üç hortlak olayını iyiki betadan görmüşüm daha ilk günden adamlar birbirilerinin anasına bacısına sövüyordu düşünYemeLik yazdı: ↑07 Mar 2018 16:15 Bu adamlar halen anlamamış millet bilgisayar başına geçince rahatça takılmak istiyor gerim gerim gerilmek istemiyor.Yani ama siz insanları kim ilk vuracak yarışına sokup sidik yarıştırıyorsunuz.Birde her reçeteye beşer tane koymuşsunuz Allah akıl fikir versin.Ya sen holde 10 binlerce karakterin kasılmasına müsade et beş sene sonra çık deki abi ya buralar boş ne bekliyordun arkadaş ve muhteşem ötesi bir çözüm önerisi sun.Sonra milleti birbirine düşür.Yapacağınız şey o kadar basittiki karaköy bölgesindeki fanatiklerin alanını genişletip sayısını artıracaktınız herkes bir köşede takılacaktı,bosslardan item düşme saçmalığı olmayacaktı sadece sarı itemler olacaktı.Ama hortlak getirmişsiniz 3 tane hortlak koymuşsunuz şaka gibi millet orda birbirini yiyor vallahı kafayı yiyecem ya az mantıklı iş yapın.
Bu boss olayları tam facia philetheos dev ana görevleri olan şimdiden başka oyun oynasın diyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kaçtır görüyorum saçma sapan mesajlarını, kırıcı olmayayım diyorum.Zorla cevap yazdırıyorsun kendine.
Boş konuşuyorsun vesselam.
ExqosA
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Dawnguard kankimi yedirmem, özür dile çabuk.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \