İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- Boribars
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Bu mu ? Birisi şaka filan desin
Hadi en başta güzel bir konuşma izlememle iyi şeyler geleceğini düşündüm lakin videonun devamı tam bir hayal kırıklığı yaratıcılık yok bölgeyi merak ettiğimden oyunu yüklerim sadece anlaşılan klan sancakları da olmayacak sadece gizit klanı galata klanı ile teşkilat kapışması olacak. Kuklacı dan bir görüntü gelebilirdi. Bu güncellemenin eksik olduğu kanısındayım guncellemeden 1-2 ay sonra kuklacı güncellemesi elbet gelecektir.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Diyen bir GM ve silinen onlarca yorum.
Hiçbir şeyi haketmiyorsunuz.
HARAM OLSUN!
It is always darkest before the dawn.
Re: Karaköy Videosundaki Güzel Asalı Amca Hk.
ben bu adamı ismet sanmıştım boss muymuş bu :d ismetin aynısını boss olarak koymuşlarWitchex yazdı: ↑27 Ara 2017 23:06 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni genişleme paketi hepimize hayırlı olsun. Sizlere Karaköy tanıtım videosundaki merakları üzerine toplamış bıyıklı amcayla ilgili naçizane fikrimden bahsedeceğim.
Video yayınlandıktan sonra hemen tarihçeyi karıştırmaya başladım ve gözüme önemli isimlerin yanında daha önce farketmediğim ya da yeni eklenmiş olduğunu düşündüğüm bir isim dikkattimi çekti. Tarihçedeki o kısım:
''...Gene bu iki sene içerisinde Beyaz Köşk'ün eski toplantılarına katılan bir çok kişi de organizasyona dahil oldu. İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar. Ve onun yardımcıları oldular. 1960-1962 döneminde Beyaz Köşk otoritesini iyiden iyiye sağlamlaştırdı..''
Mustafa Bey adındaki bu karakter tarihçenin başka her hangi bir kısmında yoktur ve ismi geçmemektedir. Yukarıda paylaştığım kısımda bu üç kişinin Kuklacı'dan (yani fare adamların yaratıcısından) büyü dersleri aldıkları belirtiliyor. Ayrıca tekrar belirtmeliyim ki daha önce bu ismi farketmemiştim. Ya da tamamen yeni eklenmiş.
Tarihçenin ve oyununun gidişatına göre yorum yapacak olursak; bilinen büyük beyaz büyücüler Azat Efendi ve Gaffar Bey sizlere ömür. Geriye tarihçede sadece ismi geçen Mustafa Bey kalıyor. Tahminimce fare adamların makinelerini yapan veya yapımına destek verek kişide Mustafa Bey olarak karşımaza çıkacak.
![]()
gayet güzeldi bana göre
Senatus Populusque Romanus
Bence oyuna girip İsmet'e tekrar bakmalısın.Ayrıca kimse boss olup olmadığını bilmiyor.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İsmet yaşlanmış.
ŞU ADAMA İSMETE BENZİYOR DİYENLER OYUNU BUGÜN BIRAKSIN BENCE
P

#MENSURBEY

#MENSURBEY
Tahminim bölgeye giriş materyal ile olur bölgede yoğunluğun engellenmesi adına.Sondaki fare adamın galata klan lideri olduğunu düşünüyorum ayrıca sona varmak göründüğü gibi kolay olmayabilir.Video gözüken bıyıklı abi beyaz büyücü büyük ihtimal hakkında fikrim yok.Asaları ise hiç beğenmedim kıyafetler hadi neyse robotik yaptınız felanda asalar daha detaylı olabilirdi.
Karaköy girişi hakkında tahminleriniz ? benim tahminim şu yönde
Eminönünde ki uçak enkazının karşısındaki taş bina :

Buda fragmandaki o binanın arka kısmına benzettiğim yer :

Eminönünde ki uçak enkazının karşısındaki taş bina :

Buda fragmandaki o binanın arka kısmına benzettiğim yer :