İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Evet uzun süreden sonra yeni gelecek olan Karaköy eklentisinin videoları yayınlandı. Güzel bir video olmuş açıkçası yeni kıyafetler yaratıklar ve boss çeşitlerini görünce heyecanım dahada arttı. Video hakkındaki ilk merakım videonun başındaki fareadamlara seslenen kişinin kim olduğuydu Kuklacı olabilir diye düşünüyorum. Farklı farklı fareadam çeşitleriyle uğraşacağımız aşikar. Yeni kıyafetlerin görünümü hoşuma gitsede bossların görünümü ayrı bir hoşuma gitti diyebilirim. Tek anlamadığım nokta fareadamların elindeki asalarla düz vurmasıydı.Sizler neler düşünüyorsunuz ?
En son XxxChesTeRxxX tarafından 27 Ara 2017 20:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Selam sevgili forum kullanıcıları;
Resmi forum platformumuzda göz kirliliği yaratmamak adına video hakkında düşünce, görüş ve önerilerinizi buradan tek başlık altında paylaşmanızı önemle rica ederiz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.
İyi eğlenceler.
Resmi forum platformumuzda göz kirliliği yaratmamak adına video hakkında düşünce, görüş ve önerilerinizi buradan tek başlık altında paylaşmanızı önemle rica ederiz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.
İyi eğlenceler.
En son Delpize tarafından 27 Ara 2017 21:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Revolver geliyor savaşçıya güzel.

HAYIRLI OLSUN GİZLİ VİDEODA BİRŞEY GÖREN VARSA PAYLAŞSIN ARKADAŞLAR 
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... 675421956/
https://www.facebook.com/istanbulkiyame ... 675421956/
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Altıpatlar ve Mansur Bey heykelinde tüyler diken diken 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Ters köşe oldum ama bana kalırsa Tangriss daha sağlam daha çekici bir yapıya sahipti.

Farklı anlaşılmasın ama diğer bölgelere göre biraz seri oluşturulmuş bir map gördüm düzensiz geldi fakat emek var herşeye rağmen başarılı.
♦ Kıyametin son rüzgar ürperten, çınaraltı gölgesinde dinlenen yorgun bir UKDE..!
İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
İKV Camiaasına'[Geri döndü.] (01.12.2017)

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
İKV Camiaasına'[Geri döndü.] (01.12.2017)

Ç I L D I R I R S I N.
Konsept çizimlerini yapan Kerem S. Hünal'a ve emeği geçen herkese teşekkürler!
Askeri kıyafete sahip fare adamı, direk George Orwell'dan Hayvan Çiftliğin'i anımsattı. Daha önce de bunun üzerine konuşmuştuk.
Acaba fare adamlar, yapılan bu propaganda konuşması ile kandırılıyor mu?
Konsept çizimlerini yapan Kerem S. Hünal'a ve emeği geçen herkese teşekkürler!
Askeri kıyafete sahip fare adamı, direk George Orwell'dan Hayvan Çiftliğin'i anımsattı. Daha önce de bunun üzerine konuşmuştuk.
Acaba fare adamlar, yapılan bu propaganda konuşması ile kandırılıyor mu?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- cagatay81
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Yeni zırhlarla asalar güzele benziyor
...