ejedrogl yazdı: ↑27 Ara 2017 22:23Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.
Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
Oynama kardeşim kimse seni zorla oyna diyen yok.
Ahaaha ne kadarda basitleşiyorsun.
Biz oynayanlar grafik görüntü için değil o eski dostlarımız sevdiklerimiz için oynuyoruz ve devam ediyoruz.
Eleştirmek en doğal hakkımız bunları anlayacak kapasiten yok zaten...
biz ne için oynuyoruz sanki,şu oyunu grafikleri için oynayan var mı? Ben hikayesi,ortamı,arkadaşlığı,dostluğu için oynuyorum 2009'dan beri.
Eleştirmeniz gayet normal ben zaten bir şey demedim farkındaysan sadece olacak durumu söylüyorum bunda alınacak bir durum yok.
Sevgili arkadaşlar kendimce arka plandaki duyduğum bazı sesleri aşağıda belirttim
1.24 -- ''Korkunçlar/Korkmuşlar'' vb.
1.40-- ''Evladım'' kelimesi yankılı bir şekilde duyulmakta
1.43-- Diğer arkadaşların tahmini ''Çok yakında'' cümlesiydi ama bana kalırsa orada ''Çok yıkım oldu.'' cümlesi yankılanıyor.
1.45, 1.47 -- '' Demek böyle yakmışlar/yapmışlar haa'' gibi bir cümle duyuluyor.
1.48, 1.50-- ''Karaköy, tekrar peşinden koşacak.'' gibi bir cümle duyuluyor
Videonun sonunda ise oyun logosuyla birlikte ''Uzaklaştınız. İyice uzaklaştınız. Her şeyden çok uzaklaştınız.'' cümleleri geçiyor.
Witchex yazdı: ↑27 Ara 2017 22:39
Sevgili arkadaşlar kendimce arka plandaki duyduğum bazı sesleri aşağıda belirttim
1.24 -- ''Korkunçlar/Korkmuşlar'' vb.
1.40-- ''Evladım'' kelimesi yankılı bir şekilde duyulmakta
1.43-- Diğer arkadaşların tahmini ''Çok yakında'' cümlesiydi ama bana kalırsa orada ''Çok yıkım oldu.'' cümlesi yankılanıyor.
1.45, 1.47 -- '' Demek böyle yakmışlar/yapmışlar haa'' gibi bir cümle duyuluyor.
1.48, 1.50-- ''Karaköy, tekrar peşinden koşacak.'' gibi bir cümle duyuluyor
Videonun sonunda ise oyun logosuyla birlikte ''Uzaklaştınız. İyice uzaklaştınız. Her şeyden çok uzaklaştınız.'' cümleleri geçiyor.
hacım sesler boş iyi ya dier trailerlardada sesler vardı birşey olmadı önemli olan modalleme görüntü yok pembeden griymiş falan filan napıyım ben onu
Harbi güzel olmuş tanıtım yalnız ricam oyuncuları 4 sene guncellemesiz bırakmayın ekibi genişletin.ikv nın çıkış zamanindaki oyunları şuan hiç biri aktifligini sürdürmüyor .Tamamen bir yenileme yaparsanız şu oyunda çok net söylüyorum aktif kullanıcısı sayısı bdoyla yarışır
En son Delpize tarafından 27 Ara 2017 22:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni genişleme paketi hepimize hayırlı olsun. Sizlere Karaköy tanıtım videosundaki merakları üzerine toplamış bıyıklı amcayla ilgili naçizane fikrimden bahsedeceğim.
Video yayınlandıktan sonra hemen tarihçeyi karıştırmaya başladım ve gözüme önemli isimlerin yanında daha önce farketmediğim ya da yeni eklenmiş olduğunu düşündüğüm bir isim dikkattimi çekti. Tarihçedeki o kısım:
''...Gene bu iki sene içerisinde Beyaz Köşk'ün eski toplantılarına katılan bir çok kişi de organizasyona dahil oldu. İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar. Ve onun yardımcıları oldular. 1960-1962 döneminde Beyaz Köşk otoritesini iyiden iyiye sağlamlaştırdı..''
Mustafa Bey adındaki bu karakter tarihçenin başka her hangi bir kısmında yoktur ve ismi geçmemektedir. Yukarıda paylaştığım kısımda bu üç kişinin Kuklacı'dan (yani fare adamların yaratıcısından) büyü dersleri aldıkları belirtiliyor. Ayrıca tekrar belirtmeliyim ki daha önce bu ismi farketmemiştim. Ya da tamamen yeni eklenmiş.
Tarihçenin ve oyununun gidişatına göre yorum yapacak olursak; bilinen büyük beyaz büyücüler Azat Efendi ve Gaffar Bey sizlere ömür. Geriye tarihçede sadece ismi geçen Mustafa Bey kalıyor. Tahminimce fare adamların makinelerini yapan veya yapımına destek verek kişide Mustafa Bey olarak karşımaza çıkacak.
En son Delpize tarafından 27 Ara 2017 23:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Birleştirilen başlığın ismi değiştirildi