İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Uzun Zaman Sonra :)

Mesaj gönderen Lahza »

Tanıtımdan sonra Eminönü sunucusu plussuz hesaba girerken, loncadaki bir arkadaşın almış olduğu uyarı.

Gözümde canlanır koskoca mazi..

Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

FevziBey Forumda.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen dedee66 »

ARKADAŞLAR KONUŞAN KİM SİZCE TAHMİNLERİ ALALIM?
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen iktop12 »

Yaslikurt yazdı: 27 Ara 2017 22:15 Yayinlanan icerigi elestiren arkadaslari elestiren robot oyuncular ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.Hosuna gitmistir,begenmissindir eyvallah ama ben begenmiyorum ve elestiriyorum daha guzel bir sey ortaya cikmasi icin.Neymis "daha yarisi bekleyelim daha iyi olucak" 5 yil yetmedi mi?neyin savunmasi bu?Ellerine yuzlerine bulastirmislar. Siz ne bekliyordunuz bilmiyorum ama ben 10. level gorevinde kestigim Fare Adami 59. level gorev bossu olarak kesmek istemiyorum. He bir de o sondaki kuklaci cikarsa tam fiyasko. 10 yil gizledikleri kuklaci Sapkali Fare Adammis dusuncesi bile cildirtir.Hayir gelmis birisi oyunun siniri bu ellerinden geleni yapiyorlar diyor madem oyunun siniri bu loncaya giriste bile para toplamiycan,lonca kanalina yazmak icin para istemiycen ben de beklentimi yukseltmiycem.Babanizin oyunuymus gibi savunup durmayin sizde berbat bir trailer kabul edin tuymus kilmis gecin bunlari.
DIPNOT;HIC BIR SEKILDE HAKARET ICERMEDEN EFENDI GIBI ELESTIRDIM SAYIN FORUM YETKILISI.SEN AYIRT ETMEKTE ZORLANDIGIN ICIN BEN NOT EDEYIM DEDIM. BU ILETIYI KALDIRMA HAKKIN YOK
adamsın kardeşim ++++++++++
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Oha finallerim var ama giricem
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
mutlulukmuodane
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlulukmuodane »

Vay be :blush: :blush: özlenen günler
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iktop12 »

yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
yani uzun lafın kısası resmen bizi susturmak icin video yapılmış gibi
En son Delpize tarafından 27 Ara 2017 22:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

ejedrogl yazdı: 27 Ara 2017 22:23 Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.

Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen qalanoth »

ejedrogl yazdı: 27 Ara 2017 22:23 Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Oyunu bırakıyorum diye genel etkileşimde konu açanların da bölgeye ilk girenler olacağı gerçeği :)
Bizim kitle bir tuhaf :)
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön