İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen Boribars »

Bu mu ? Birisi şaka filan desin :') Hadi en başta güzel bir konuşma izlememle iyi şeyler geleceğini düşündüm lakin videonun devamı tam bir hayal kırıklığı yaratıcılık yok bölgeyi merak ettiğimden oyunu yüklerim sadece anlaşılan klan sancakları da olmayacak sadece gizit klanı galata klanı ile teşkilat kapışması olacak. Kuklacı dan bir görüntü gelebilirdi. Bu güncellemenin eksik olduğu kanısındayım guncellemeden 1-2 ay sonra kuklacı güncellemesi elbet gelecektir.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

AFRASiYAB yazdı: 27 Ara 2017 20:04 Selam sevgili forum kullanıcıları;

Resmi forum platformumuzda göz kirliliği yaratmamak adına video hakkında düşünce, görüş ve önerilerinizi buradan tek başlık altında paylaşmanızı önemle rica ederiz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.

İyi eğlenceler.
Diyen bir GM ve silinen onlarca yorum.

Hiçbir şeyi haketmiyorsunuz.

HARAM OLSUN!
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Karaköy Videosundaki Güzel Asalı Amca Hk.

Mesaj gönderen dade1302 »

Witchex yazdı: 27 Ara 2017 23:06 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni genişleme paketi hepimize hayırlı olsun. Sizlere Karaköy tanıtım videosundaki merakları üzerine toplamış bıyıklı amcayla ilgili naçizane fikrimden bahsedeceğim.
Video yayınlandıktan sonra hemen tarihçeyi karıştırmaya başladım ve gözüme önemli isimlerin yanında daha önce farketmediğim ya da yeni eklenmiş olduğunu düşündüğüm bir isim dikkattimi çekti. Tarihçedeki o kısım:

''...Gene bu iki sene içerisinde Beyaz Köşk'ün eski toplantılarına katılan bir çok kişi de organizasyona dahil oldu. İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar. Ve onun yardımcıları oldular. 1960-1962 döneminde Beyaz Köşk otoritesini iyiden iyiye sağlamlaştırdı..''

Mustafa Bey adındaki bu karakter tarihçenin başka her hangi bir kısmında yoktur ve ismi geçmemektedir. Yukarıda paylaştığım kısımda bu üç kişinin Kuklacı'dan (yani fare adamların yaratıcısından) büyü dersleri aldıkları belirtiliyor. Ayrıca tekrar belirtmeliyim ki daha önce bu ismi farketmemiştim. Ya da tamamen yeni eklenmiş.
Tarihçenin ve oyununun gidişatına göre yorum yapacak olursak; bilinen büyük beyaz büyücüler Azat Efendi ve Gaffar Bey sizlere ömür. Geriye tarihçede sadece ismi geçen Mustafa Bey kalıyor. Tahminimce fare adamların makinelerini yapan veya yapımına destek verek kişide Mustafa Bey olarak karşımaza çıkacak.

Resim
ben bu adamı ismet sanmıştım boss muymuş bu :d ismetin aynısını boss olarak koymuşlar
Kullanıcı avatarı
SPQR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SPQR »

gayet güzeldi bana göre
Senatus Populusque Romanus
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

dade1302 yazdı: 27 Ara 2017 23:20 Resim
ben bu adamı ismet sanmıştım boss muymuş bu :d ismetin aynısını boss olarak koymuşlar
Bence oyuna girip İsmet'e tekrar bakmalısın.Ayrıca kimse boss olup olmadığını bilmiyor.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 23:31
Bence oyuna girip İsmet'e tekrar bakmalısın.Ayrıca kimse boss olup olmadığını bilmiyor.
Dade yeni misin kardeşim ismete neresi benziyor :PP
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 23:31
İsmet yaşlanmış.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

ŞU ADAMA İSMETE BENZİYOR DİYENLER OYUNU BUGÜN BIRAKSIN BENCE :PP

Resim
Resim

#MENSURBEY
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Tahminim bölgeye giriş materyal ile olur bölgede yoğunluğun engellenmesi adına.Sondaki fare adamın galata klan lideri olduğunu düşünüyorum ayrıca sona varmak göründüğü gibi kolay olmayabilir.Video gözüken bıyıklı abi beyaz büyücü büyük ihtimal hakkında fikrim yok.Asaları ise hiç beğenmedim kıyafetler hadi neyse robotik yaptınız felanda asalar daha detaylı olabilirdi.
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Karaköy girişi hakkında tahminleriniz ? benim tahminim şu yönde

Eminönünde ki uçak enkazının karşısındaki taş bina :

Resim

Buda fragmandaki o binanın arka kısmına benzettiğim yer :

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön