Gelmeyen Trailer Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ALeMiNLoRDu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Gelmeyen Trailer Hk.

Mesaj gönderen ALeMiNLoRDu »

ANGMAR yazdı: 28 Kas 2017 23:39
KafkasBeyi yazdı: 28 Kas 2017 20:55
HeraCross yazdı: 28 Kas 2017 01:04
ANGMAR yazdı: 28 Kas 2017 00:44 Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen :'). Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii :yum: :heart_eyes:
Resim
Ekim bitti, Kasım bitiyo bu aya yetişmeyecek derken hangi ayı kastetti acaba
Fotoğrafta 10.yıla özel fragmandan bahsediyor, güncelleme paketi mi yani ordan kasıt ben bir şey anlamadım yahu :') :')
Ben bunu görmüştüm, yanlış görmüşüm herhalde ':)
Merhabalar soruyu soran benim "10.yila ozel fragman" dan kastım bilenler bilir yanlis hatırlamıyorsam nerull 3 4 ay kadar önce fragmanin geleceğini ve 10.yila ozel olucağını forumdaki bir konuda söylemişti. Bende o sözünü alıntılayarak sorumu sordum. Ekime yetişmeyeceğini söylemişti. Kasımdayız bekliyoruz :)
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

Kemal Sunal bir filmde "Bu saatten sonra gelecek paranın içine ..." diyordu.Gelmeyen trailer için aynı şeyi düşünmeye başladım. :)
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Kasım 29 oldu dostlar, kasımıda saymayın artık, aralıkta gelirse bin şükür 😂
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

En azından trailer için tahmini tarih verilse keşke. Artık gelmesini de geçtim yani. Kesin olmasa da elbet tahmini bir tarih verilebilir diye düşünüyorum. :(
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Adam desin ki "tahminen şu zamana hazır olur" Sonra o zamana hazır olmayınca başlarsınız adamı yerin dibine gömmeye.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Serinplay yazdı: 29 Kas 2017 11:24 Adam desin ki "tahminen şu zamana hazır olur" Sonra o zamana hazır olmayınca başlarsınız adamı yerin dibine gömmeye.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

dün tweet attım ama hala cevap gelmedi :) görürse cevap verir diye düşünüyorum. daha öncesinde de hep cevap vermişti O:-)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Serinplay yazdı: 29 Kas 2017 11:24 Adam desin ki "tahminen şu zamana hazır olur" Sonra o zamana hazır olmayınca başlarsınız adamı yerin dibine gömmeye.
Şimdi ne fark ediyor? :D En azından tahmini olarak verilen tarihi geçse bile "yakın" olduğunu biliriz. Ama şu an hiçbir şey kestiremiyoruz.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

NaudiR yazdı: 29 Kas 2017 11:58
Şimdi ne fark ediyor? :D En azından tahmini olarak verilen tarihi geçse bile "yakın" olduğunu biliriz. Ama şu an hiçbir şey kestiremiyoruz.
Adamın ufacık bir sözünden 15 sayfa konu çıkartılıyor.Neler söyleniyor neler.Şimdi gelip bir tarih verirse neler olur biliyor musun ? Kesinleşmemiş bir şeyin tarihini tahminen neden versin ?
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Thestory »

Serinplay yazdı: 29 Kas 2017 11:24 Adamın ufacık bir sözünden 15 sayfa konu çıkartılıyor.Neler söyleniyor neler.Şimdi gelip bir tarih verirse neler olur biliyor musun ? Kesinleşmemiş bir şeyin tarihini tahminen neden versin ?
Yanlış hatırlamıyorsam bu adam traileri kendisinin hazırladığını söylüyordu. Madem traileri kendisi hazırlıyor, neden ne zaman biteceği hakkında bir bilgi vermiyor ?
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön