Gelmeyen Trailer Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Gelmeyen Trailer Hk.

Mesaj gönderen noctiluca »

O değil de hazirandan bu yana guncelleme konusu aktif tutuluyor oyuna bayagi oyuncu geldi, beyazkosk cok kalabalik her gun, eminonu de oyle. Ozlemisim meteorda 9282783 kişi kp kasmayi 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Güncellemenin kendisinden çok videoya merak saldık😁😁
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Aslında olay güncelleme değil. Güncelleme hakkında ayrıntılı bir bilgi verilse - örneğin trailer - güncellemenin gelmesini yine bekleriz. Bekleriz çünkü güncellemenin iyi olmasını isteriz, tatmin olmayı isteriz. Şahsen 1 yıl sonra gelsin güncelleme beklerim yine de, sıkıntı değil.

Yalnız yeni güncelleme için herhangi bir bilgi verilmemesi, sır gibi saklanması insanları deli ediyor. Gerçekte de böyle değil midir? Bilinmezlik insanı deli eder. İnsanların bu kadar öfkesi, bu kadar üstüne düşmesinin sebebi bu bilinmezlik işte. Ben inanıyorum ki güncellemenin içeriği açıklansa bir çok oyuncu gerekirse uzun süre bekleyecektir güncellemeyi ve dert etmeyecektir. Ama şu bilinmezlik kalkmadığı an en "sabırlı" adamın dahi patlayacağına tanık olabilirsiniz yakında. >:)
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

NaudiR yazdı: 28 Kas 2017 14:21 Aslında olay güncelleme değil. Güncelleme hakkında ayrıntılı bir bilgi verilse - örneğin trailer - güncellemenin gelmesini yine bekleriz. Bekleriz çünkü güncellemenin iyi olmasını isteriz, tatmin olmayı isteriz. Şahsen 1 yıl sonra gelsin güncelleme beklerim yine de, sıkıntı değil.

Yalnız yeni güncelleme için herhangi bir bilgi verilmemesi, sır gibi saklanması insanları deli ediyor. Gerçekte de böyle değil midir? Bilinmezlik insanı deli eder. İnsanların bu kadar öfkesi, bu kadar üstüne düşmesinin sebebi bu bilinmezlik işte. Ben inanıyorum ki güncellemenin içeriği açıklansa bir çok oyuncu gerekirse uzun süre bekleyecektir güncellemeyi ve dert etmeyecektir. Ama şu bilinmezlik kalkmadığı an en "sabırlı" adamın dahi patlayacağına tanık olabilirsiniz yakında. >:)
AYNEN KRAL.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

HeraCross yazdı: 28 Kas 2017 01:04
ANGMAR yazdı: 28 Kas 2017 00:44 Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen :'). Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii :yum: :heart_eyes:
Resim
Ekim bitti, Kasım bitiyo bu aya yetişmeyecek derken hangi ayı kastetti acaba
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Yafp »

KafkasBeyi yazdı: 28 Kas 2017 20:55
Herhalde Kasım'dı. Aralık'ta gelse, yılbaşına doğru da biraz içerik vesaire görsek diye kuruyorum kafamda ama bakalım O:-)
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iktop12 »

gelirse 25 aralıkta gelir
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

Final haftasında güncelleme felan gelmesinde ne zaman olursa razıyım :')
Kullanıcı avatarı
ANGMAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ANGMAR »

KafkasBeyi yazdı: 28 Kas 2017 20:55
HeraCross yazdı: 28 Kas 2017 01:04
ANGMAR yazdı: 28 Kas 2017 00:44 Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen :'). Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii :yum: :heart_eyes:
Resim
Fotoğrafta 10.yıla özel fragmandan bahsediyor, güncelleme paketi mi yani ordan kasıt ben bir şey anlamadım yahu :') :')
Ben bunu görmüştüm, yanlış görmüşüm herhalde ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
HeraCross
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen HeraCross »

theanstar yazdı: 28 Kas 2017 23:27 Final haftasında güncelleme felan gelmesinde ne zaman olursa razıyım :')
Bir cümleyle içimi döktün ':)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön