Gelmeyen Trailer Hk.
Gelmeyen Trailer Hk.
Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen
. Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii

Re: Gelmeyen Trailer Hk.
Twitter üzerinden yüklenelim Nihat abiye tekrar bakalım ne çıkacak. 
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- HeraCross
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
ANGMAR yazdı: ↑28 Kas 2017 00:44 Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen. Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii
![]()
![]()

2016 yılında " Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum" diyen Nerull'dan bahsediyoruz arkadaşlar. Trailer 2018 de gelir.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Nerull'a inanma,Nerullsuz da kalma
Ne kadar güzel bir oyuna ve güzel insanlara sahibiz o kadar benimsedik ki yıllardır bu oyunu sanki çocuğumuz gibi büyüttük büyüdük.
Güncelleme trail aralık ayında ufak bi kesitler yayınlanacağı düşüncesindeyim.
Güncelleme trail aralık ayında ufak bi kesitler yayınlanacağı düşüncesindeyim.
- LINKINPARK
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son yolculuk
Selamün aleyküm;
Aralığın son haftası diye tahmin ediyorum, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız.
Aralığın son haftası diye tahmin ediyorum, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız.
Linkinpark
Stils
“Kıyamet bir son değil, yalnızca başlangıçtır...”
Stils
“Kıyamet bir son değil, yalnızca başlangıçtır...”