Merhabalar soruyu soran benim "10.yila ozel fragman" dan kastım bilenler bilir yanlis hatırlamıyorsam nerull 3 4 ay kadar önce fragmanin geleceğini ve 10.yila ozel olucağını forumdaki bir konuda söylemişti. Bende o sözünü alıntılayarak sorumu sordum. Ekime yetişmeyeceğini söylemişti. Kasımdayız bekliyoruzANGMAR yazdı: ↑28 Kas 2017 23:39Fotoğrafta 10.yıla özel fragmandan bahsediyor, güncelleme paketi mi yani ordan kasıt ben bir şey anlamadım yahuKafkasBeyi yazdı: ↑28 Kas 2017 20:55Ekim bitti, Kasım bitiyo bu aya yetişmeyecek derken hangi ayı kastetti acabaHeraCross yazdı: ↑28 Kas 2017 01:04ANGMAR yazdı: ↑28 Kas 2017 00:44 Önce trailer hk. diye açacaktım konuyu fakat şimdi millet görür heyecan yapar, sonra olmadığını farkedip bana sövmesin diye düzelttim hemen. Forumda bir konuda Nerull'a bir yerden soru sormuşlardı trailer ne zaman gelir gibisinden, Nerull da bu ayın bitimini bulmaz diye cevap vermişti. Bu yazı gerçek mi değil mi aydınlatabilecek varsa sevünürüüm. Açıkçası ben bu ay içinde bir trailer görürüz diye bekliyordum. Sizce ne olur ne biter bu ay bitmeden gelir mii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bunu görmüştüm, yanlış görmüşüm herhalde![]()
Gelmeyen Trailer Hk.
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Gelmeyen Trailer Hk.
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kemal Sunal bir filmde "Bu saatten sonra gelecek paranın içine ..." diyordu.Gelmeyen trailer için aynı şeyi düşünmeye başladım.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kasım 29 oldu dostlar, kasımıda saymayın artık, aralıkta gelirse bin şükür 
En azından trailer için tahmini tarih verilse keşke. Artık gelmesini de geçtim yani. Kesin olmasa da elbet tahmini bir tarih verilebilir diye düşünüyorum. 
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Adam desin ki "tahminen şu zamana hazır olur" Sonra o zamana hazır olmayınca başlarsınız adamı yerin dibine gömmeye.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
dün tweet attım ama hala cevap gelmedi
görürse cevap verir diye düşünüyorum. daha öncesinde de hep cevap vermişti 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Şimdi ne fark ediyor?
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Adamın ufacık bir sözünden 15 sayfa konu çıkartılıyor.Neler söyleniyor neler.Şimdi gelip bir tarih verirse neler olur biliyor musun ? Kesinleşmemiş bir şeyin tarihini tahminen neden versin ?
Yanlış hatırlamıyorsam bu adam traileri kendisinin hazırladığını söylüyordu. Madem traileri kendisi hazırlıyor, neden ne zaman biteceği hakkında bir bilgi vermiyor ?
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx