Yeniden başlamaya karar verdim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Geri donus

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Eski1deli yazdı: 01 Mar 2022 09:38 Arkadaşlar oyuna neredeyse 8 yıl sonra dönecem aktif olarak bölge atan görev yapan lonca veya sunucu var mı grup var mı lütfen yazın bekliyorum
Boss kesmek istiyorsan Eminönü ve Beyaz Köşk sunucularını seçebilirsin. Şu an Sancak sunucusunda aktif savaş var. Savaşmak istiyorsan da oraya gidebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar kervanı

Mesaj gönderen Eski1deli »

CHAPPIE yazdı: 02 Mar 2022 12:05
Eski1deli yazdı: 01 Mar 2022 09:38 Arkadaşlar oyuna neredeyse 8 yıl sonra dönecem aktif olarak bölge atan görev yapan lonca veya sunucu var mı grup var mı lütfen yazın bekliyorum
Boss kesmek istiyorsan Eminönü ve Beyaz Köşk sunucularını seçebilirsin. Şu an Sancak sunucusunda aktif savaş var. Savaşmak istiyorsan da oraya gidebilirsin.

Dostum karakterlerim sancakta plus olmayınca eo giremiyorum
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Eski1deli yazdı: 02 Mar 2022 12:22

Bu sorunun çözümü olarak plus paket satın alman gerekiyor düşüncesindeyim ✍🏽.
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar kervanı

Mesaj gönderen Eski1deli »

CHAPPIE yazdı: 02 Mar 2022 13:05
Eski1deli yazdı: 02 Mar 2022 12:22

Bu sorunun çözümü olarak plus paket satın alman gerekiyor düşüncesindeyim ✍🏽.
Desteğe 10 gündür mesaj atmışım destek bekliyorum burya mesaj yazıyorum 10 dk da siliniyor bana destek çıkmayan yardim etmeyen bir oyuna neden para yatırayım dostum ?
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yeniden başlamaya karar verdim

Mesaj gönderen xdaRkness »

Kanka bende yıllar sonra oyunda ne var ne yok diye bakmaya gireyim dedim plus paket olmadan girilmiyor hakikaten Sildim gitti.
C++ & C# & Pyhthon Developer

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

xdaRkness yazdı: 05 Mar 2022 16:52 Kanka bende yıllar sonra oyunda ne var ne yok diye bakmaya gireyim dedim plus paket olmadan girilmiyor hakikaten Sildim gitti.
başlamadan bitmiş hikaye :')
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xdaRkness »

AGRESIF yazdı: 05 Mar 2022 18:01
xdaRkness yazdı: 05 Mar 2022 16:52 Kanka bende yıllar sonra oyunda ne var ne yok diye bakmaya gireyim dedim plus paket olmadan girilmiyor hakikaten Sildim gitti.
Oyunun baştan sona hatalarının giderilmesi, clientin yenilenmesi, Serverların birleştirilmesi ve oyuncu kitlesini arttırmaya yönelik reklamlar yapılması gerektiğine inanıyorum kimse gelipte bu haliyle bu oyuna para yatırıp plus paket almaz saçmalıktan öte bir şey değil neyse IKV mevlüt dinç abimden sonra toplanmadı toplanmazda iyi oyunlar benden bu kadar.
C++ & C# & Pyhthon Developer

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen dade1302 »

xdaRkness yazdı: 06 Mar 2022 06:27
AGRESIF yazdı: 05 Mar 2022 18:01
Oyunun baştan sona hatalarının giderilmesi, clientin yenilenmesi, Serverların birleştirilmesi ve oyuncu kitlesini arttırmaya yönelik reklamlar yapılması gerektiğine inanıyorum kimse gelipte bu haliyle bu oyuna para yatırıp plus paket almaz saçmalıktan öte bir şey değil neyse IKV mevlüt dinç abimden sonra toplanmadı toplanmazda iyi oyunlar benden bu kadar.
lagdan 1 adım atamadım çıktım ama oyun tıklım tıklım dolu , vallahi helal olsun oynayabilen herkese :)
ZevahiR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyuna başladım

Mesaj gönderen ZevahiR »

3 yılın ardından oyuna döndüm 1 hafta boyunca plussuz oynadım sabahları oyundan düşene kadar oynadım. Sonra plus aldım 1 haftadır plusum ve şu yaşanana bak. Plus süremiz israf oluyor.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna başladım

Mesaj gönderen AGRESIF »

kasap et derdinde koyun can

“Genel Etkileşim” sayfasına dön