Yeniden başlamaya karar verdim
-
- Acemi Savaşçı
Re: Yeniden başlamaya karar verdim
Merhabalar, İKV yi seneler evvel (29-39 dönemi) oynamış sonradan bırakmış biriyim. Defalarca başlamak istedim ama her seferinde görevleri yapamamam sebebiyle kısa sürede bırakmak zorunda kaldım. Oyunda durum hala aynı mı? tek başıma akşamları bir kaç saat oynayarak yavaş da olsa ilerlemem mümkün mü? ya da kasılmakta yardımcı olabilecek loncalar varsa o sunucuya gelmek isterim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Non Hardcore
Sana Eminönü sunucusunu önerebilirim. Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri her türlü görev için grup bulabilirsin. İnsanlar birbirlerine yardım ediyorlar. Migrat ve Çemberlitaş görevlerin için en kötü hafta sonunu beklemen gerekir diye düşünüyorum. Popülasyonu en kalabalık sunucu da Eminönü bu arada ticareti de hızlıdır.
Göster
-
- Acemi Savaşçı
Beraber görevlere yardımcı olabilecek, hoş sohbet yaş ortalaması büyük olan bir lonca kaldıysa eğer oyunda katılmak isterim
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Aktif bir loncam.yok ama görevlere her türlü item eşya basmana vs herşeyde yardımcı olabilirimgakkosbaba yazdı: ↑09 Ara 2021 08:58 Beraber görevlere yardımcı olabilecek, hoş sohbet yaş ortalaması büyük olan bir lonca kaldıysa eğer oyunda katılmak isterim
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- Acemi Savaşçı
Çok teşekkürler hocam hangi sunucudasınız oraya geleyim.
Oyuna ara vermistim 6 sene oldu geri döndüm sifremi unuttugum için şifremi unuttum yaptim ve karsima günlük şifre hatirlatma limit dolu diyor 1 senedir böyle destege yazdim beklrmede kalin dediler 1 senedir bekliyorum bana bunun neden oldugunu söylecek yada bana yardimci olucak biri varmi
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Hüzünlü bir mutluluk
Uzun zamandır oyuna ve foruma girmiyordum. Geçenlerde gene aklımda oyunun müzikleri dolaşmaya başladığında bir ziyaret yapmanın vakti geldi diye düşündüm.
Oyuna girdiğimde hüzünlü bir mutluluk sardı beni, her karesinde bir anı ve anıların getirdiği hüzün. Bu oyuna çok bağlandım, oynamasam bile hep bağlı kaldım, çocukluğumda canım sıkıldığında, mutlu olduğumda, üzüldüğümde bu oyuna girdim. Güzel arkadaşlıklar da edindim kötü arkadaşlıklar da, kimi zaman gıcık etti kimi zaman çok mutlu etti. Şu anda da kariyerimi oyun geliştirici olarak devam etmek istememin sebebi yine bu oyun. Bu oyun bana düşündüğümden daha çok anlam ifade ediyor sanırsam. Yıllar sonra bile girip Eminönü sokaklarında dolaşmak, balıkçının orada oturup müzik dinlemek, üç beş yaratık kesmek sanırım ben de hep bu hüzünlü mutluluk hissini uyandıracak, bu oyunu oynadığım için mutluluk ve böylece kaldığı için bir hüzün. Oyun çok daha iyisini hak ediyordu ama nasip böyleymiş.
Geçenlerde de malum oyunun dizisine başlamıştım, sanırım çoğunuz anlamıştır ne olduğunu.
Onu izlerken hep aklımda bir düşünce "Acaba İKV'nin de böyle bir animasyonu yapılsa nasıl olurdu?" Gerçi soru mu bu? Çok güzel olacağından eminim ama muhtemelen böyle bir şey hiç olmayacak. Bakın sardı gene hüzünlü bir mutluluk.
Böyle duygularla dolup taşınca buraya bir yazasım ve selam veresim geldi. Ben bu aralar pek iyi değilim ama sizler iyisinizdir umarım.
İnşallah her birimiz için güzel şeyler olur. Buradaki çoğu kişiyi direkt olarak tanımasam da aynı oyunun çatısı altında toplanmış olmamız yeter sanırsam. 
Geçenlerde de malum oyunun dizisine başlamıştım, sanırım çoğunuz anlamıştır ne olduğunu.
Böyle duygularla dolup taşınca buraya bir yazasım ve selam veresim geldi. Ben bu aralar pek iyi değilim ama sizler iyisinizdir umarım.
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
Geri donus
Arkadaşlar oyuna neredeyse 8 yıl sonra dönecem aktif olarak bölge atan görev yapan lonca veya sunucu var mı grup var mı lütfen yazın bekliyorum
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
Re: Geri donus
Foruma giren yokmuş boşuna pc aldik
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska