Yeniden başlamaya karar verdim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yeniden başlamaya karar verdim

Mesaj gönderen gakkosbaba »

Merhabalar, İKV yi seneler evvel (29-39 dönemi) oynamış sonradan bırakmış biriyim. Defalarca başlamak istedim ama her seferinde görevleri yapamamam sebebiyle kısa sürede bırakmak zorunda kaldım. Oyunda durum hala aynı mı? tek başıma akşamları bir kaç saat oynayarak yavaş da olsa ilerlemem mümkün mü? ya da kasılmakta yardımcı olabilecek loncalar varsa o sunucuya gelmek isterim.
mentioned
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Non Hardcore

Mesaj gönderen mentioned »

Sana Eminönü sunucusunu önerebilirim. Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri her türlü görev için grup bulabilirsin. İnsanlar birbirlerine yardım ediyorlar. Migrat ve Çemberlitaş görevlerin için en kötü hafta sonunu beklemen gerekir diye düşünüyorum. Popülasyonu en kalabalık sunucu da Eminönü bu arada ticareti de hızlıdır.
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Beraber görevlere yardımcı olabilecek, hoş sohbet yaş ortalaması büyük olan bir lonca kaldıysa eğer oyunda katılmak isterim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

gakkosbaba yazdı: 09 Ara 2021 08:58 Beraber görevlere yardımcı olabilecek, hoş sohbet yaş ortalaması büyük olan bir lonca kaldıysa eğer oyunda katılmak isterim
Aktif bir loncam.yok ama görevlere her türlü item eşya basmana vs herşeyde yardımcı olabilirim
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Çok teşekkürler hocam hangi sunucudasınız oraya geleyim.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Eminönü
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Erdem55
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Erdem55 »

Oyuna ara vermistim 6 sene oldu geri döndüm sifremi unuttugum için şifremi unuttum yaptim ve karsima günlük şifre hatirlatma limit dolu diyor 1 senedir böyle destege yazdim beklrmede kalin dediler 1 senedir bekliyorum bana bunun neden oldugunu söylecek yada bana yardimci olucak biri varmi
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hüzünlü bir mutluluk

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Uzun zamandır oyuna ve foruma girmiyordum. Geçenlerde gene aklımda oyunun müzikleri dolaşmaya başladığında bir ziyaret yapmanın vakti geldi diye düşündüm. ':) Oyuna girdiğimde hüzünlü bir mutluluk sardı beni, her karesinde bir anı ve anıların getirdiği hüzün. Bu oyuna çok bağlandım, oynamasam bile hep bağlı kaldım, çocukluğumda canım sıkıldığında, mutlu olduğumda, üzüldüğümde bu oyuna girdim. Güzel arkadaşlıklar da edindim kötü arkadaşlıklar da, kimi zaman gıcık etti kimi zaman çok mutlu etti. Şu anda da kariyerimi oyun geliştirici olarak devam etmek istememin sebebi yine bu oyun. Bu oyun bana düşündüğümden daha çok anlam ifade ediyor sanırsam. Yıllar sonra bile girip Eminönü sokaklarında dolaşmak, balıkçının orada oturup müzik dinlemek, üç beş yaratık kesmek sanırım ben de hep bu hüzünlü mutluluk hissini uyandıracak, bu oyunu oynadığım için mutluluk ve böylece kaldığı için bir hüzün. Oyun çok daha iyisini hak ediyordu ama nasip böyleymiş.

Geçenlerde de malum oyunun dizisine başlamıştım, sanırım çoğunuz anlamıştır ne olduğunu. :D Onu izlerken hep aklımda bir düşünce "Acaba İKV'nin de böyle bir animasyonu yapılsa nasıl olurdu?" Gerçi soru mu bu? Çok güzel olacağından eminim ama muhtemelen böyle bir şey hiç olmayacak. Bakın sardı gene hüzünlü bir mutluluk.

Böyle duygularla dolup taşınca buraya bir yazasım ve selam veresim geldi. Ben bu aralar pek iyi değilim ama sizler iyisinizdir umarım. :) İnşallah her birimiz için güzel şeyler olur. Buradaki çoğu kişiyi direkt olarak tanımasam da aynı oyunun çatısı altında toplanmış olmamız yeter sanırsam. ':)
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar kervanı

Geri donus

Mesaj gönderen Eski1deli »

Arkadaşlar oyuna neredeyse 8 yıl sonra dönecem aktif olarak bölge atan görev yapan lonca veya sunucu var mı grup var mı lütfen yazın bekliyorum
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar kervanı

Re: Geri donus

Mesaj gönderen Eski1deli »

Eski1deli yazdı: 01 Mar 2022 09:38 Arkadaşlar oyuna neredeyse 8 yıl sonra dönecem aktif olarak bölge atan görev yapan lonca veya sunucu var mı grup var mı lütfen yazın bekliyorum
Foruma giren yokmuş boşuna pc aldik
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska

“Genel Etkileşim” sayfasına dön