Yeniden başlamaya karar verdim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yenidenben
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yeniden başlamaya karar verdim

Mesaj gönderen yenidenben »

Cümleten selamın aleyküm. Geçtiğimiz günlerde başlamak için kararsız kalmıştım ve konu açmıştım. Sağolsun zaman ayırıp cevap yazdığınız için. Şu an da eminönünde 49 büyücü savaşçı şifacı karakterlerim var bazılarının gaffar görevi var ama genel manada çöp karakterler. Sıfırdan beyazköşkten mi başlamak iyi olur yoksa bu karakterlere devam mı etmeliyim. Hesaplarda lonca pasaportları var.Bir süre sonra sıkılıp bırakacağımı biliyorum ama nasıl bir zehirse seneler sonra tekrardan başlatıyor kendine :)
yenidenben
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yeniden başlamaya karar verdim

Mesaj gönderen yenidenben »

Ayrıca hesabımda 1 lonca pasaportu olduğunu gördüm nasıl değerlendirmeliyim. Beyaz köşk mü eminönü mü ?
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

yenidenben yazdı: 21 Eyl 2021 16:36 Cümleten selamın aleyküm. Geçtiğimiz günlerde başlamak için kararsız kalmıştım ve konu açmıştım. Sağolsun zaman ayırıp cevap yazdığınız için. Şu an da eminönünde 49 büyücü savaşçı şifacı karakterlerim var bazılarının gaffar görevi var ama genel manada çöp karakterler. Sıfırdan beyazköşkten mi başlamak iyi olur yoksa bu karakterlere devam mı etmeliyim. Hesaplarda lonca pasaportları var.Bir süre sonra sıkılıp bırakacağımı biliyorum ama nasıl bir zehirse seneler sonra tekrardan başlatıyor kendine :)
en kalabalık sunucu eö 49 lwllerin karakterler çöp önemli olan gaffar görevini yapmaktır karaköye girdiğinde yeni baştan itemler dizecen 49 lwlin itemleri çöp kalıyor şifa ve savaşçi kasmak kolay bir kaç item alırsın boslara girersin zor olan büyüye geleim eskiden çemberlıtaş girmek için kıyamet asa m1 istiyorlardı şuan aynı şekil halley asa ve m1 lzm boslarda güçlü olmak istiyorsan m1 met21 mavi m1 lazım olacaktır şöyle bişiy diyebilirim karakterlerini geliştirmek istiyorsan en güzel para holde var tılsım satarak item ve tılsım elde edebilirsiniz
En son sonsuzadek45 tarafından 21 Eyl 2021 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Merhaba;
Bahsettiğiniz iki sunucuda da yardım sever kişiler bir hayli mevcut şayet Eminönü sunucusunda alışveriş biraz daha canlı ve hızlı olduğundan dolayı ileriki seviyelerde üretim yapmanız kolay olabilir.

Takıldığınız görevlerde de yardımcı olmaya çalışırım

Bol Şanslar..
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

Eminönü
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

AGRESIF yazdı: 21 Eyl 2021 19:07Eminönü
Başka seçenek yok.. Hoş geldin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Esadullah yazdı: 21 Eyl 2021 22:45
AGRESIF yazdı: 21 Eyl 2021 19:07Eminönü
Başka seçenek yok.. Hoş geldin.
Bence de en mantıklısı Eminönü diğer sunucularda az kişiler grublaşma halinde kendi loncalari ile takılıyorlar.
Champion Class

nirvanx236
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nirvanx236 »

eminönünden devam et paraya mı sıkıştın gir bir tane lokman arttırıcılı loncaya eminönü bölgesindeki koni madenlerini adaçayı madenlerini dön çok rahat bir şekilde para da kasarsın
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Eminönü sunucusunda başlamanı öneririm hocam, diğer sunuculara göre bir tık daha kalabalık.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Sonne yazdı: 23 Eyl 2021 19:28 Eminönü sunucusunda başlamanı öneririm hocam, diğer sunuculara göre bir tık daha kalabalık.
Aslında bir tık değil de birkaç tık diyebiliriz. Diğer sunuculara göre Eminönü baya baya kalabalık...

Resim
Champion Class

“Genel Etkileşim” sayfasına dön