Yeniden başlamaya karar verdim
-
- Salgın Koruyucusu
Yeniden başlamaya karar verdim
Cümleten selamın aleyküm. Geçtiğimiz günlerde başlamak için kararsız kalmıştım ve konu açmıştım. Sağolsun zaman ayırıp cevap yazdığınız için. Şu an da eminönünde 49 büyücü savaşçı şifacı karakterlerim var bazılarının gaffar görevi var ama genel manada çöp karakterler. Sıfırdan beyazköşkten mi başlamak iyi olur yoksa bu karakterlere devam mı etmeliyim. Hesaplarda lonca pasaportları var.Bir süre sonra sıkılıp bırakacağımı biliyorum ama nasıl bir zehirse seneler sonra tekrardan başlatıyor kendine 
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Yeniden başlamaya karar verdim
Ayrıca hesabımda 1 lonca pasaportu olduğunu gördüm nasıl değerlendirmeliyim. Beyaz köşk mü eminönü mü ?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
en kalabalık sunucu eö 49 lwllerin karakterler çöp önemli olan gaffar görevini yapmaktır karaköye girdiğinde yeni baştan itemler dizecen 49 lwlin itemleri çöp kalıyor şifa ve savaşçi kasmak kolay bir kaç item alırsın boslara girersin zor olan büyüye geleim eskiden çemberlıtaş girmek için kıyamet asa m1 istiyorlardı şuan aynı şekil halley asa ve m1 lzm boslarda güçlü olmak istiyorsan m1 met21 mavi m1 lazım olacaktır şöyle bişiy diyebilirim karakterlerini geliştirmek istiyorsan en güzel para holde var tılsım satarak item ve tılsım elde edebilirsinizyenidenben yazdı: ↑21 Eyl 2021 16:36 Cümleten selamın aleyküm. Geçtiğimiz günlerde başlamak için kararsız kalmıştım ve konu açmıştım. Sağolsun zaman ayırıp cevap yazdığınız için. Şu an da eminönünde 49 büyücü savaşçı şifacı karakterlerim var bazılarının gaffar görevi var ama genel manada çöp karakterler. Sıfırdan beyazköşkten mi başlamak iyi olur yoksa bu karakterlere devam mı etmeliyim. Hesaplarda lonca pasaportları var.Bir süre sonra sıkılıp bırakacağımı biliyorum ama nasıl bir zehirse seneler sonra tekrardan başlatıyor kendine![]()
En son sonsuzadek45 tarafından 21 Eyl 2021 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Merhaba;
Bahsettiğiniz iki sunucuda da yardım sever kişiler bir hayli mevcut şayet Eminönü sunucusunda alışveriş biraz daha canlı ve hızlı olduğundan dolayı ileriki seviyelerde üretim yapmanız kolay olabilir.
Takıldığınız görevlerde de yardımcı olmaya çalışırım
Bol Şanslar..
Bahsettiğiniz iki sunucuda da yardım sever kişiler bir hayli mevcut şayet Eminönü sunucusunda alışveriş biraz daha canlı ve hızlı olduğundan dolayı ileriki seviyelerde üretim yapmanız kolay olabilir.
Takıldığınız görevlerde de yardımcı olmaya çalışırım
Bol Şanslar..
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
Bence de en mantıklısı Eminönü diğer sunucularda az kişiler grublaşma halinde kendi loncalari ile takılıyorlar.
Champion Class
-
- Salgın Koruyucusu
eminönünden devam et paraya mı sıkıştın gir bir tane lokman arttırıcılı loncaya eminönü bölgesindeki koni madenlerini adaçayı madenlerini dön çok rahat bir şekilde para da kasarsın
Eminönü sunucusunda başlamanı öneririm hocam, diğer sunuculara göre bir tık daha kalabalık.
- Equalero
- Labirent Rehberi
Aslında bir tık değil de birkaç tık diyebiliriz. Diğer sunuculara göre Eminönü baya baya kalabalık...

Champion Class