Boss kesmek istiyorsan Eminönü ve Beyaz Köşk sunucularını seçebilirsin. Şu an Sancak sunucusunda aktif savaş var. Savaşmak istiyorsan da oraya gidebilirsin.
Yeniden başlamaya karar verdim
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Geri donus
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar kervanı
Dostum karakterlerim sancakta plus olmayınca eo giremiyorum
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Bu sorunun çözümü olarak plus paket satın alman gerekiyor düşüncesindeyim
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar kervanı
Desteğe 10 gündür mesaj atmışım destek bekliyorum burya mesaj yazıyorum 10 dk da siliniyor bana destek çıkmayan yardim etmeyen bir oyuna neden para yatırayım dostum ?CHAPPIE yazdı: ↑02 Mar 2022 13:05Bu sorunun çözümü olarak plus paket satın alman gerekiyor düşüncesindeyim.
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Re: Yeniden başlamaya karar verdim
Kanka bende yıllar sonra oyunda ne var ne yok diye bakmaya gireyim dedim plus paket olmadan girilmiyor hakikaten Sildim gitti.
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
Oyunun baştan sona hatalarının giderilmesi, clientin yenilenmesi, Serverların birleştirilmesi ve oyuncu kitlesini arttırmaya yönelik reklamlar yapılması gerektiğine inanıyorum kimse gelipte bu haliyle bu oyuna para yatırıp plus paket almaz saçmalıktan öte bir şey değil neyse IKV mevlüt dinç abimden sonra toplanmadı toplanmazda iyi oyunlar benden bu kadar.
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
lagdan 1 adım atamadım çıktım ama oyun tıklım tıklım dolu , vallahi helal olsun oynayabilen herkesexdaRkness yazdı: ↑06 Mar 2022 06:27Oyunun baştan sona hatalarının giderilmesi, clientin yenilenmesi, Serverların birleştirilmesi ve oyuncu kitlesini arttırmaya yönelik reklamlar yapılması gerektiğine inanıyorum kimse gelipte bu haliyle bu oyuna para yatırıp plus paket almaz saçmalıktan öte bir şey değil neyse IKV mevlüt dinç abimden sonra toplanmadı toplanmazda iyi oyunlar benden bu kadar.
Oyuna başladım
3 yılın ardından oyuna döndüm 1 hafta boyunca plussuz oynadım sabahları oyundan düşene kadar oynadım. Sonra plus aldım 1 haftadır plusum ve şu yaşanana bak. Plus süremiz israf oluyor.
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuna başladım
kasap et derdinde koyun can