Gaffar Bey Kimdir?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Gaffar Bey Kimdir?
Gaffar emicega iyidir hoştur da bizim köyün ineklerini kurbanlık diye kesti o yüzden pek bir husumetimiz vardır kendisiyle.
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Güzel bi gözdagiAFRASiYAB yazdı:Hımm... Tetik parmağım kaşınıyor.DuMaNisTT yazdı:Ben bloke yemem Nerul amcacocugudur :ugeek:
Carpie Diem
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Şu an mobilden bakınıyordum bir açıklama yazacaktım ancak baya uzun bir iş mobilden yazmak. Bilgisayara geçince gaffar hakkında birkaç eklemek isteyeceğim şeyler var
Kuklacı bir dönemler gaffar bey ve azat efendiye öğretmenlik yaptı diye biliyorum. Ayrıca agah kuklacıdan ziyade kendi içindede çok çakal bir kişilik saklıyor olabilir. Kör oldum diyor belki kör değil numara yapıyor vs. İşte saçmaladım telefondan yazıyorum zaten i aşqlar .sDuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu insanıdır. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Gaffar bey Beyazköşk'te Azat Efendi ve Kuklacı gibi yetkili bir isimdi.Sonra herkesin tek tek ayrılmasından sonra o da yoluna gitti.Tüm sorumluluk da Agah' Efendi'ye kaldı.Bildiğiniz Üzere Kuklacı Sivri Ada yoluna ayrıldı.Gaffar Bey ise Meteor'daki bulduğu bir havalandırma borusundan harabe Çemberlitaş'a vardı.Oradaki insanlara yeni hayat sağladı.Yeni makinelerle Çemberlitaş'ın gelişmesinde yardımcı oldu.İnsan sevgisi sağolsun Çemberlitaş halkı onu çok sevmektedir.Hatta Stuarta giderken bir oda var içinde işçilerin bulunduğu içeriye girdiğinizde oyun müziklerinden "İstanbul'da Bu Gece"adlı müzik çalmatadır.Orada işçilerle konuştuğunuzda Gaffar Hakkında övgü dolu sözler sarf ediyorlar.Hatta bize şöyle bir şey diyorlar yanlış hatırlamıyorsam "Şu haline bak ne kadar eski kıyafetler"(Tam olarak hatırlamıyorum) ve "Gaffar Bey gibi iyi bir lider başımızdayken biz yıkılmayız".Yani Gaffar iyi biri ama teşkilat onu kötü biri olarak bize göstermiştir.Yani teşkilat işine gelmeyen kişileri veya geçmişteki tanıkları yok etmeye çalışmaktadır.Belki bir düşünce daha lodos fikrine benzer bir fikir benimsemekte olabilir.Yani büyü şifa yapanlar sadece teşkilattan olmalı.Diğerleri rakibimizdir düşüncesinde olabilir.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Selam sanırım mizahımı beğenmedin. Belliki tuzunda kuru pek çok asan varmış.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
güzel espiri kardeş ben güldümSikayetVar yazdı:Trans asayı verin bu iş huzur içinde çözülsün.Definder yazdı:SikayetVar yazdı:Bende Gaffar Bey'in iyi olduğunu düşünüyorum
Bence de iyi, trans asayı kim verse ben ona iyi derim :lol: :lol: :lol: :lol:

Katılıyorum beyaz şapkalı adam veya lamia veya sığınaklarda bulunan npc ler kenan ve junondan nefret ediyorlardıRetaliation yazdı:Gaffar bey Beyazköşk'te Azat Efendi ve Kuklacı gibi yetkili bir isimdi.Sonra herkesin tek tek ayrılmasından sonra o da yoluna gitti.Tüm sorumluluk da Agah' Efendi'ye kaldı.Bildiğiniz Üzere Kuklacı Sivri Ada yoluna ayrıldı.Gaffar Bey ise Meteor'daki bulduğu bir havalandırma borusundan harabe Çemberlitaş'a vardı.Oradaki insanlara yeni hayat sağladı.Yeni makinelerle Çemberlitaş'ın gelişmesinde yardımcı oldu.İnsan sevgisi sağolsun Çemberlitaş halkı onu çok sevmektedir.Hatta Stuarta giderken bir oda var içinde işçilerin bulunduğu içeriye girdiğinizde oyun müziklerinden "İstanbul'da Bu Gece"adlı müzik çalmatadır.Orada işçilerle konuştuğunuzda Gaffar Hakkında övgü dolu sözler sarf ediyorlar.Hatta bize şöyle bir şey diyorlar yanlış hatırlamıyorsam "Şu haline bak ne kadar eski kıyafetler"(Tam olarak hatırlamıyorum) ve "Gaffar Bey gibi iyi bir lider başımızdayken biz yıkılmayız".Yani Gaffar iyi biri ama teşkilat onu kötü biri olarak bize göstermiştir.Yani teşkilat işine gelmeyen kişileri veya geçmişteki tanıkları yok etmeye çalışmaktadır.Belki bir düşünce daha lodos fikrine benzer bir fikir benimsemekte olabilir.Yani büyü şifa yapanlar sadece teşkilattan olmalı.Diğerleri rakibimizdir düşüncesinde olabilir.
şimdi istihbarat komutanı Kisless'in mi yoksa Kuklacı'nın mı ajanı? yeni gelecek bölgede sizce hangisini göreceğiz yoksa ikisi birden mi gelir :ugeek: