Gaffar Bey Kimdir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Gaffar Bey Kimdir?

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Gaffar emicega iyidir hoştur da bizim köyün ineklerini kurbanlık diye kesti o yüzden pek bir husumetimiz vardır kendisiyle.
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

SikayetVar yazdı:
Definder yazdı:
SikayetVar yazdı:Bende Gaffar Bey'in iyi olduğunu düşünüyorum

Bence de iyi, trans asayı kim verse ben ona iyi derim :lol: :lol: :lol: :lol:
Trans asayı verin bu iş huzur içinde çözülsün.
Mizahi yönün sıfır.
Resim
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

AFRASiYAB yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Ben bloke yemem Nerul amcacocugudur :ugeek:
Hımm... Tetik parmağım kaşınıyor. :)
Güzel bi gözdagi ;)
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Şu an mobilden bakınıyordum bir açıklama yazacaktım ancak baya uzun bir iş mobilden yazmak. Bilgisayara geçince gaffar hakkında birkaç eklemek isteyeceğim şeyler var
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

DuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.

Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu insanıdır. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
Kuklacı bir dönemler gaffar bey ve azat efendiye öğretmenlik yaptı diye biliyorum. Ayrıca agah kuklacıdan ziyade kendi içindede çok çakal bir kişilik saklıyor olabilir. Kör oldum diyor belki kör değil numara yapıyor vs. İşte saçmaladım telefondan yazıyorum zaten i aşqlar .s
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Gaffar bey Beyazköşk'te Azat Efendi ve Kuklacı gibi yetkili bir isimdi.Sonra herkesin tek tek ayrılmasından sonra o da yoluna gitti.Tüm sorumluluk da Agah' Efendi'ye kaldı.Bildiğiniz Üzere Kuklacı Sivri Ada yoluna ayrıldı.Gaffar Bey ise Meteor'daki bulduğu bir havalandırma borusundan harabe Çemberlitaş'a vardı.Oradaki insanlara yeni hayat sağladı.Yeni makinelerle Çemberlitaş'ın gelişmesinde yardımcı oldu.İnsan sevgisi sağolsun Çemberlitaş halkı onu çok sevmektedir.Hatta Stuarta giderken bir oda var içinde işçilerin bulunduğu içeriye girdiğinizde oyun müziklerinden "İstanbul'da Bu Gece"adlı müzik çalmatadır.Orada işçilerle konuştuğunuzda Gaffar Hakkında övgü dolu sözler sarf ediyorlar.Hatta bize şöyle bir şey diyorlar yanlış hatırlamıyorsam "Şu haline bak ne kadar eski kıyafetler"(Tam olarak hatırlamıyorum) ve "Gaffar Bey gibi iyi bir lider başımızdayken biz yıkılmayız".Yani Gaffar iyi biri ama teşkilat onu kötü biri olarak bize göstermiştir.Yani teşkilat işine gelmeyen kişileri veya geçmişteki tanıkları yok etmeye çalışmaktadır.Belki bir düşünce daha lodos fikrine benzer bir fikir benimsemekte olabilir.Yani büyü şifa yapanlar sadece teşkilattan olmalı.Diğerleri rakibimizdir düşüncesinde olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Definder yazdı:
SikayetVar yazdı:
Definder yazdı:

Mizahi yönün sıfır.
Resim
Selam sanırım mizahımı beğenmedin. Belliki tuzunda kuru pek çok asan varmış.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

SikayetVar yazdı:
Definder yazdı:

güzel espiri kardeş ben güldüm
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Retaliation yazdı:Gaffar bey Beyazköşk'te Azat Efendi ve Kuklacı gibi yetkili bir isimdi.Sonra herkesin tek tek ayrılmasından sonra o da yoluna gitti.Tüm sorumluluk da Agah' Efendi'ye kaldı.Bildiğiniz Üzere Kuklacı Sivri Ada yoluna ayrıldı.Gaffar Bey ise Meteor'daki bulduğu bir havalandırma borusundan harabe Çemberlitaş'a vardı.Oradaki insanlara yeni hayat sağladı.Yeni makinelerle Çemberlitaş'ın gelişmesinde yardımcı oldu.İnsan sevgisi sağolsun Çemberlitaş halkı onu çok sevmektedir.Hatta Stuarta giderken bir oda var içinde işçilerin bulunduğu içeriye girdiğinizde oyun müziklerinden "İstanbul'da Bu Gece"adlı müzik çalmatadır.Orada işçilerle konuştuğunuzda Gaffar Hakkında övgü dolu sözler sarf ediyorlar.Hatta bize şöyle bir şey diyorlar yanlış hatırlamıyorsam "Şu haline bak ne kadar eski kıyafetler"(Tam olarak hatırlamıyorum) ve "Gaffar Bey gibi iyi bir lider başımızdayken biz yıkılmayız".Yani Gaffar iyi biri ama teşkilat onu kötü biri olarak bize göstermiştir.Yani teşkilat işine gelmeyen kişileri veya geçmişteki tanıkları yok etmeye çalışmaktadır.Belki bir düşünce daha lodos fikrine benzer bir fikir benimsemekte olabilir.Yani büyü şifa yapanlar sadece teşkilattan olmalı.Diğerleri rakibimizdir düşüncesinde olabilir.
Katılıyorum beyaz şapkalı adam veya lamia veya sığınaklarda bulunan npc ler kenan ve junondan nefret ediyorlardı :)
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

şimdi istihbarat komutanı Kisless'in mi yoksa Kuklacı'nın mı ajanı? yeni gelecek bölgede sizce hangisini göreceğiz yoksa ikisi birden mi gelir :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön