Gaffar Bey iyi biri mi?
Hikayelerin tamamını okudum ve o adamın iyi olduğuna kanaat getirdim, Semiha da kız kardeşi oluyormuş heralde. Abi kardeş ne güzel takılıyolar işte neden mutluluklarını bozuyoruz ki? Hunharca vuruyoruz, yazık değil mi? Daha ruh taşlarını bile anlamıyorusunuz diyor, burda ne demek istiyor? Beyazköşk'e hiçbir zararı olmamıştı, neden düşmanımız oldu? Veya onu öldürmemiz için verilen görevler.. Kenanı ve Junon'u öldürmemiz için verilen görevlerde bize materyaller veya eşyalar veriyordu, Gaffar Bey için ise neden vermiyor?
Düşündürücü bir konu...
Gaffar Bey Kimdir?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Gaffar Bey Kimdir?
Ayrıca görev açıklamalarında şöyle bir şey yazıyordu."Gaffar kötüdür gaddardır ama insan sevgisi ona çok ağır basmıştır.İstese Domuz'un yer altında kurduğu Domzukenti Meranlılar için yıkabilirdi ancak İnsan sevgisi ağır bastığı için bunu yapmamıştı"tam net böyle yazmasada buna yakın birşeydir.Yani benim de anlayacağım üzere Gaffar Bey Beyblade'deki Kai gibidir.Soğukkanlı ve cooldur işte.Ayrıca Kötü görünen bir iyimstfmrt yazdı:Gaffar Bey iyi biri mi?
Hikayelerin tamamını okudum ve o adamın iyi olduğuna kanaat getirdim, Semiha da kız kardeşi oluyormuş heralde. Abi kardeş ne güzel takılıyolar işte neden mutluluklarını bozuyoruz ki? Hunharca vuruyoruz, yazık değil mi? Daha ruh taşlarını bile anlamıyorusunuz diyor, burda ne demek istiyor? Beyazköşk'e hiçbir zararı olmamıştı, neden düşmanımız oldu? Veya onu öldürmemiz için verilen görevler.. Kenanı ve Junon'u öldürmemiz için verilen görevlerde bize materyaller veya eşyalar veriyordu, Gaffar Bey için ise neden vermiyor?
Düşündürücü bir konu...
Düşündürdü.
Gaffar Bey'in bazı rivayetlere göre Agah Efendinin kardeşi olduğu yazmaktadır. Bu rivayetler oyuncular tarafından uydurulan bazı söylemlerde olabilir. Madem ki Gaffar Bey bu kadar kötü bir adam değildi. Pekiyi ya neden iyi bir iş yapıp da Lodos, Arz klanlarına karşı yalnızca iyiliği savunmaya ve oyunu korumaya karşılık bir klan açıp liderliğini üstlenmemişti? Düşündürücü...
Gaffar Bey'in bazı rivayetlere göre Agah Efendinin kardeşi olduğu yazmaktadır. Bu rivayetler oyuncular tarafından uydurulan bazı söylemlerde olabilir. Madem ki Gaffar Bey bu kadar kötü bir adam değildi. Pekiyi ya neden iyi bir iş yapıp da Lodos, Arz klanlarına karşı yalnızca iyiliği savunmaya ve oyunu korumaya karşılık bir klan açıp liderliğini üstlenmemişti? Düşündürücü...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu insanıdır. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu insanıdır. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
En son DuMaNisTT tarafından 23 Ağu 2015 20:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Görev metinlerini tam okumuşluğum yok, gruptakilerin aceleciliği yüzünden
Ama geçenlerde sanki Gaffar Bey'i öldürdükten sonra seni kovuyormuş görevi veren NPC tam bilgim yok, yani Gaffar'ın öldürülmesini istemiyor olabilir? Bu da onun iyi biri olduğunu kanıtlar gibi duruyor.
En son mstfmrt tarafından 23 Ağu 2015 20:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sesli güldüm be arkadaşım, neden böyle şeyler yapıyosun? Namazında niyazında heDuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu erkeğidir. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
mstfmrt yazdı:Sesli güldüm be arkadaşım, neden böyle şeyler yapıyosun? Namazında niyazında heDuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu erkeğidir. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
Doğrulara gülüyorsunuz haklısınız daha ruh taşlarını kullanmayı bile bilmiyorsunuz..
Ruh taşını yani ruhu iyi kullanan biri Gaffar kısacası iyi ruhlu biri çevresi kötüydü ama o kendini ilime irfana verdi. İrfan derken bilimi kast ettim art niyet aramayın. Sırf çevresinde ki kötülüklerden uzaklaşmak için kendisini bir kanalizasyon deliğinden Çemberlitaşa giderken buldu ve onlara uymayan adam gibi adam.
Yaw kendini İrfan'a verdi nedir Allah aşkına biri DuMaNisTT i durdursun yaw şuna kalitelisinden 3 gün ban verin forumdakilerin karnını ağrıtıyor şikayetçiyimDuMaNisTT yazdı:mstfmrt yazdı:Sesli güldüm be arkadaşım, neden böyle şeyler yapıyosun? Namazında niyazında heDuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Doğrulara gülüyorsunuz haklısınız daha ruh taşlarını kullanmayı bile bilmiyorsunuz..
Ruh taşını yani ruhu iyi kullanan biri Gaffar kısacası iyi ruhlu biri çevresi kötüydü ama o kendini ilime irfana verdi. İrfan derken bilimi kast ettim art niyet aramayın. Sırf çevresinde ki kötülüklerden uzaklaşmak için kendisini bir kanalizasyon deliğinden Çemberlitaşa giderken buldu ve onlara uymayan adam gibi adam.
- Krip
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Zaten HollyShit yazılarında asıl kötü kişinin Kisless'in emri altındaki istihbarat komutanı olduğundan bahsediyor. Gaffar beyi öldürme görevini telefon veriyor, Telefonunda başında istihbarat komutanının olduğu söyleniyor.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt