Blender dosyası indirme linki: tıklayın
FBX dosyası indirme linki: tıklayın
NOT: Kaplama işlemini beceremiyorum, yapabilen arkadaş varsa minnettar olurum

TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.
Tamam, özür dilerim. Kafam karışmış olmalı. Ben Kıyamet Balta diye okumuştum. Öyle yazmıyormuş. Telefondan düzgün bir iş yapamam zaten. Bu şekilde bakınca başarılı görünüyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Tem 2017 16:11TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.
Bana kalırsa bu direkt Kıyamet Asa'nın kendisi. Arkadaş da o şekilde belirmiş zaten.
![]()
Kıyamet BaltaTOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 17:11Tamam, özür dilerim. Kafam karışmış olmalı. Ben Kıyamet Balta diye okumuştum. Öyle yazmıyormuş. Telefondan düzgün bir iş yapamam zaten. Bu şekilde bakınca başarılı görünüyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Tem 2017 16:11TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.
Bana kalırsa bu direkt Kıyamet Asa'nın kendisi. Arkadaş da o şekilde belirmiş zaten.
![]()

pankuscagiz yazdı: ↑23 Tem 2017 20:31 anlaşılan millet artık evinde güncelleştirmeyi yapmaya başlamış![]()
şaka bir yana dostum ellerine sağlık şahane gözüküyor
![]()
TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.
Emeğine sağlık, bence çok hoş bir modelleme olmuş. Bir ışık görüyorum, Nerull Bey siz ne dersiniz?mstfmrt yazdı: ↑23 Tem 2017 11:40 Merhaba arkadaşlar, bu konu başlığı altında İKV için boş zamanlarımda yaptığım 3 boyutlu modelleri toplayıp beğenilerinize sunacağım. Ayrıca her modelin indirme linkini de kullanabilmeniz için paylaşacağım. Sizler de bu konu altından paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. İlk olarak; Blender programı ile modellediğim "Kıyamet Asa":
NOT: Kaplama işlemini beceremiyorum, yapabilen arkadaş varsa minnettar olurum![]()
Sen öyle söyleyince tekrar baktım görsele ve cidden üstteki o keskinsi yerin biraz daha geniş olması gözümde aniden balta canlanmasına sebep oldu.TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.
Madem öyle, arkadaş bunu göz önünde bulundurarak baltayı pardon asayı geliştirebilirTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 10:17Emeğine sağlık, bence çok hoş bir modelleme olmuş. Bir ışık görüyorum, Nerull Bey siz ne dersiniz?mstfmrt yazdı: ↑23 Tem 2017 11:40 Merhaba arkadaşlar, bu konu başlığı altında İKV için boş zamanlarımda yaptığım 3 boyutlu modelleri toplayıp beğenilerinize sunacağım. Ayrıca her modelin indirme linkini de kullanabilmeniz için paylaşacağım. Sizler de bu konu altından paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. İlk olarak; Blender programı ile modellediğim "Kıyamet Asa":
NOT: Kaplama işlemini beceremiyorum, yapabilen arkadaş varsa minnettar olurum
Sen öyle söyleyince tekrar baktım görsele ve cidden üstteki o keskinsi yerin biraz daha geniş olması gözümde aniden balta canlanmasına sebep oldu.TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.![]()