Mesajını bekliyorum Eren.
Lodos vs Arz Savasçıları
Re: Lodos vs Arz Savasçıları
Tek kelime diyeceğim: oyunda yeni olduğun o kadar belli ki führer, bizim hayal ettiklerimizi gerçekleştirmiş daha neler, ulan sen kimsin ki ateş olsan cülmün kadarını bile yakamazsın.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nasyonal sosyalizm
15 yaşında senin oldugun apaçık bellidirki ikv yönetimi senin gibi bebeleri denetmen yapıyor kalite ir kere burda düşüyorEYUNAL yazdı:Konunun reklam amacı açıldığı ve yorumların da bu yöne olduğu apaçık bellidir.
Füher başka insanları kendisinden daha düşük sınıfta olan insanmış gibi konuşuyor.Füher'in yani Enes'in psikolojisini ne etkilemiş bilmem ama fazla kaptırdığı belli :geek:
1.5 aydır oyuna girdiğim yoktur ama en son füher bölgeden kendisini kral ilan etmeye çalışıyordu :lol:
Eğer kendisini güçlü sanıyor ise öncelikle saygın birisi olmayı becerebilmeli saygın birisi değilse sanal alemde kral olsa ne yazar :idea:
Füher'in yaşı maalesef ki tahmine kalmış bir durum artık 5 mi dersiniz 10 mu dersiniz 15 mi dersiniz bilemem ama kesinlikle 25 ve üstü olmayacağı kesin
Yalnız yakaladığı lodosa saldıran 2vs2 şeklindeki karşılaşmalarda dahi fare gibi kaçan bu arkadaşımızı kendisini nasıl güçlü sanıyor anlamış dahi değilim.Arkasına 1 şifacı (bazen 2 ) 1-2 tane daha savaşcı bulunca tüm zaferi kendisine yıkmaya çalışan egoist bir insan.Bu tip insanlar milli değerlerimize de zarar vermekte :!:
Rocnqpung bir kaç gün sonra özel mesaj atacağım sana onu dikkatlice oku buralarda zaman harcamaya değmez
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: M K A
İlk olarak selam Bu nasıl bir egodur anlamış değilim kendini insanlardan üstün görerek Führer'in yaptığı şeyin aynısını yapıyorsun senin yaşın kaç acaba 5 mi 10 mu 15 mi ?EYUNAL yazdı:Konunun reklam amacı açıldığı ve yorumların da bu yöne olduğu apaçık bellidir.
Füher başka insanları kendisinden daha düşük sınıfta olan insanmış gibi konuşuyor.Füher'in yani Enes'in psikolojisini ne etkilemiş bilmem ama fazla kaptırdığı belli :geek:
1.5 aydır oyuna girdiğim yoktur ama en son füher bölgeden kendisini kral ilan etmeye çalışıyordu :lol:
Eğer kendisini güçlü sanıyor ise öncelikle saygın birisi olmayı becerebilmeli saygın birisi değilse sanal alemde kral olsa ne yazar :idea:
Füher'in yaşı maalesef ki tahmine kalmış bir durum artık 5 mi dersiniz 10 mu dersiniz 15 mi dersiniz bilemem ama kesinlikle 25 ve üstü olmayacağı kesin
Yalnız yakaladığı lodosa saldıran 2vs2 şeklindeki karşılaşmalarda dahi fare gibi kaçan bu arkadaşımızı kendisini nasıl güçlü sanıyor anlamış dahi değilim.Arkasına 1 şifacı (bazen 2 ) 1-2 tane daha savaşcı bulunca tüm zaferi kendisine yıkmaya çalışan egoist bir insan.Bu tip insanlar milli değerlerimize de zarar vermekte :!:
Rocnqpung bir kaç gün sonra özel mesaj atacağım sana onu dikkatlice oku buralarda zaman harcamaya değmez
Enes'in yaşı 20 ben kendisini oyun dışında reel hayattanda tanıyorum.
tekrar ediyorum oyunun amacı kesmek ve kesilmektir kesilmek hoşuna gitmiyorsa oynamazsın adam kesiyorki bölgeden yazıyor demişsin ki 2 vs 2'de bile kaçıyor fakat kendisinin 3'e 1 savaştığını bilirim.
Lodos sancakdan çıkamamaya mahkum olan lodosların führer hakkında atıp tutmasına izin vermem açıkcası bu tartışma konusudur görüşlerini yazarsın anlarım fakat senin yazdıkların hakarete giriyor Gülay
:lol: hakaret anlayışına bak, führeri ve eyunal'ın yazılarını karşılaştırınca kimin hakaret beyanında bulunduğu ayan beyan gözüküyor, bu konu arkadaş koruma konusu değil , biz ona egoistsin dedik-ki doğru- gereksiz bir egoistlik, oyununda kendini kral hisseden birkaç arkadaş daha var soruyorum, elinize ne geçiyor? kendinizi tatmin ediyorsunuz. Özgüveni olan insan bu kadar tartışmaya girip kasmaz zaten, boşa konuşuyoruz
bence baştan bu gereksiz konunun açılmasına bile salık verilmemeliydi de , ne fayda işte.
bence baştan bu gereksiz konunun açılmasına bile salık verilmemeliydi de , ne fayda işte.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Merhaba,
Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler