Lodos vs Arz Savasçıları

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
surgam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Lodos vs Arz Savasçıları

Mesaj gönderen surgam »

Evet Beyler Sizlerinde Fikirlerini almak istiyorum Lodoslardan Bandelasmı Arzlardan Führermi daha psikopat kesici Saygılar... Böyle bir konu actım Çünki ne zaman görsem bu adamlar birbirleriyle Savaşıyor
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lodos vs Arz Savasçıları

Mesaj gönderen kelemen »

İkisi de tehlikeli 8-)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
iphone
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iphone »

Bandelasta yine acıma duygusu var az levelleri kesmiyor Führer kim Çıkarsa kesiyor laftan anlamayan küfürbazın teki :D
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

BandeLas Kımkı Dıs Kapının Dıs MandaLı ;)
Resim
zorakivs
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Asi nefes

Mesaj gönderen zorakivs »

Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmak :D Kp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Mesaj gönderen Sstaburuu »

zorakivs yazdı:Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmak :D Kp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
Kaybol Çocuk FÜHRER bıcak kılıcının tadınaçok bakmıssın sen benden hızlısı ahırette suan ona göre ayık olun FÜHRER ismini görünce kaçın cunkı kplerınıze sızden daha cok saygı duyuyorum onun ıcın sızı kesıyorum :D :D
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Başlık ''Lodos vs Arz savaşçıları'' ancak içinde 2-3 kişiyi karşılaştırıyorsun iki klanda savaşan bir sürü savaşçı var :geek:
surgam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen surgam »

EYUNAL yazdı:Başlık ''Lodos vs Arz savaşçıları'' ancak içinde 2-3 kişiyi karşılaştırıyorsun iki klanda savaşan bir sürü savaşçı var :geek:
Kardeşim yazımı iyi okursan benı anlarsın ben oyunda hep bu iki ismi görüyorum özelliede Führerin ismini ve bu iki insan Bandelas Ve Führer gibi Savaşan oyuncu yok Çünki bunların İşi gücü Adam kesmek Diğer oyuncular normal yani
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

Adamın bölgelerden alacağı yoksa yapacağı işi yoksa ister adam keser ister kafa keser kimse bir şey diyemez :)

Tılsım'da bence en iyiler;

führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır :D) ve büyücümerlin öyle bi ismi olması lazım bu ikisinden başka daha iyi görmedim
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor 8-)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
iphone
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iphone »

kelemen yazdı:Adamın bölgelerden alacağı yoksa yapacağı işi yoksa ister adam keser ister kafa keser kimse bir şey diyemez :)

Tılsım'da bence en iyiler;

führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır :D) ve büyücümerlin öyle bi ismi olması lazım bu ikisinden başka daha iyi görmedim
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor 8-)
Lodos kesmesine bir şey demiyoruz oyunda lodoslara en büyük darbeyi indiren kesen Führer ama oyunun en iyisi bence değil
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön