Lodos vs Arz Savasçıları
Lodos vs Arz Savasçıları
Evet Beyler Sizlerinde Fikirlerini almak istiyorum Lodoslardan Bandelasmı Arzlardan Führermi daha psikopat kesici Saygılar... Böyle bir konu actım Çünki ne zaman görsem bu adamlar birbirleriyle Savaşıyor
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lodos vs Arz Savasçıları
İkisi de tehlikeli 
Beni Sadece Allah Yargılar.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
Bandelasta yine acıma duygusu var az levelleri kesmiyor Führer kim Çıkarsa kesiyor laftan anlamayan küfürbazın teki 
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Asi nefes
Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmak
Kp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
-
- İskele Babası
- Lonca: Nasyonal sosyalizm
Kaybol Çocuk FÜHRER bıcak kılıcının tadınaçok bakmıssın sen benden hızlısı ahırette suan ona göre ayık olun FÜHRER ismini görünce kaçın cunkı kplerınıze sızden daha cok saygı duyuyorum onun ıcın sızı kesıyorumzorakivs yazdı:Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmakKp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
Başlık ''Lodos vs Arz savaşçıları'' ancak içinde 2-3 kişiyi karşılaştırıyorsun iki klanda savaşan bir sürü savaşçı var :geek:
Kardeşim yazımı iyi okursan benı anlarsın ben oyunda hep bu iki ismi görüyorum özelliede Führerin ismini ve bu iki insan Bandelas Ve Führer gibi Savaşan oyuncu yok Çünki bunların İşi gücü Adam kesmek Diğer oyuncular normal yaniEYUNAL yazdı:Başlık ''Lodos vs Arz savaşçıları'' ancak içinde 2-3 kişiyi karşılaştırıyorsun iki klanda savaşan bir sürü savaşçı var :geek:
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
Adamın bölgelerden alacağı yoksa yapacağı işi yoksa ister adam keser ister kafa keser kimse bir şey diyemez
Tılsım'da bence en iyiler;
führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır
) ve büyücümerlin öyle bi ismi olması lazım bu ikisinden başka daha iyi görmedim
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor
führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor
Beni Sadece Allah Yargılar.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
Lodos kesmesine bir şey demiyoruz oyunda lodoslara en büyük darbeyi indiren kesen Führer ama oyunun en iyisi bence değilkelemen yazdı:Adamın bölgelerden alacağı yoksa yapacağı işi yoksa ister adam keser ister kafa keser kimse bir şey diyemez![]()
führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır) ve büyücümerlin öyle bi ismi olması lazım bu ikisinden başka daha iyi görmedim
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor![]()