Lodos vs Arz Savasçıları

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Lodos vs Arz Savasçıları

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Tek kelime diyeceğim: oyunda yeni olduğun o kadar belli ki führer, bizim hayal ettiklerimizi gerçekleştirmiş daha neler, ulan sen kimsin ki ateş olsan cülmün kadarını bile yakamazsın. ;)
Mesajını bekliyorum Eren.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Mesaj gönderen Sstaburuu »

EYUNAL yazdı:Konunun reklam amacı açıldığı ve yorumların da bu yöne olduğu apaçık bellidir.
Füher başka insanları kendisinden daha düşük sınıfta olan insanmış gibi konuşuyor.Füher'in yani Enes'in psikolojisini ne etkilemiş bilmem ama fazla kaptırdığı belli :geek:
1.5 aydır oyuna girdiğim yoktur ama en son füher bölgeden kendisini kral ilan etmeye çalışıyordu :lol:
Eğer kendisini güçlü sanıyor ise öncelikle saygın birisi olmayı becerebilmeli saygın birisi değilse sanal alemde kral olsa ne yazar :idea:
Füher'in yaşı maalesef ki tahmine kalmış bir durum artık 5 mi dersiniz 10 mu dersiniz 15 mi dersiniz bilemem ama kesinlikle 25 ve üstü olmayacağı kesin :D
Yalnız yakaladığı lodosa saldıran 2vs2 şeklindeki karşılaşmalarda dahi fare gibi kaçan bu arkadaşımızı kendisini nasıl güçlü sanıyor anlamış dahi değilim.Arkasına 1 şifacı (bazen 2 ) 1-2 tane daha savaşcı bulunca tüm zaferi kendisine yıkmaya çalışan egoist bir insan.Bu tip insanlar milli değerlerimize de zarar vermekte :!:
Rocnqpung bir kaç gün sonra özel mesaj atacağım sana onu dikkatlice oku buralarda zaman harcamaya değmez
15 yaşında senin oldugun apaçık bellidirki ikv yönetimi senin gibi bebeleri denetmen yapıyor kalite ir kere burda düşüyor :D Evet şu bir gerçektir senle ben asla bir değiliz olamayızda sen aşağlık kalitesiz bır oyuncusun ben ise abilerinide yerle bir eden pert eden hıc bır kuralı tanımayan güçlü bir kişiliğe sahıb ınsanım adı ustunde bu bır oyun ve ben oyunun hakkını sizin gıbı sanaldan arkadas yapmayarak sızlerı 2.sınıf ınsan olarak gordugum ıcın DELEREK KAHREDEREK CANINIZI ACITARAK OYNUYORUM BU BENIM EN SEVDIGIM KARAKTERIMDIR NEDE OLSA GENERAL FÜHRERİN İSMİNİ TAŞIYORUZ
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Hmmm konu tartışmaya gidiyor...
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: M K A

Mesaj gönderen HighWawe »

EYUNAL yazdı:Konunun reklam amacı açıldığı ve yorumların da bu yöne olduğu apaçık bellidir.
Füher başka insanları kendisinden daha düşük sınıfta olan insanmış gibi konuşuyor.Füher'in yani Enes'in psikolojisini ne etkilemiş bilmem ama fazla kaptırdığı belli :geek:
1.5 aydır oyuna girdiğim yoktur ama en son füher bölgeden kendisini kral ilan etmeye çalışıyordu :lol:
Eğer kendisini güçlü sanıyor ise öncelikle saygın birisi olmayı becerebilmeli saygın birisi değilse sanal alemde kral olsa ne yazar :idea:
Füher'in yaşı maalesef ki tahmine kalmış bir durum artık 5 mi dersiniz 10 mu dersiniz 15 mi dersiniz bilemem ama kesinlikle 25 ve üstü olmayacağı kesin :D
Yalnız yakaladığı lodosa saldıran 2vs2 şeklindeki karşılaşmalarda dahi fare gibi kaçan bu arkadaşımızı kendisini nasıl güçlü sanıyor anlamış dahi değilim.Arkasına 1 şifacı (bazen 2 ) 1-2 tane daha savaşcı bulunca tüm zaferi kendisine yıkmaya çalışan egoist bir insan.Bu tip insanlar milli değerlerimize de zarar vermekte :!:
Rocnqpung bir kaç gün sonra özel mesaj atacağım sana onu dikkatlice oku buralarda zaman harcamaya değmez
İlk olarak selam Bu nasıl bir egodur anlamış değilim kendini insanlardan üstün görerek Führer'in yaptığı şeyin aynısını yapıyorsun senin yaşın kaç acaba 5 mi 10 mu 15 mi ?

Enes'in yaşı 20 ben kendisini oyun dışında reel hayattanda tanıyorum.

tekrar ediyorum oyunun amacı kesmek ve kesilmektir kesilmek hoşuna gitmiyorsa oynamazsın adam kesiyorki bölgeden yazıyor demişsin ki 2 vs 2'de bile kaçıyor fakat kendisinin 3'e 1 savaştığını bilirim.

Lodos sancakdan çıkamamaya mahkum olan lodosların führer hakkında atıp tutmasına izin vermem açıkcası bu tartışma konusudur görüşlerini yazarsın anlarım fakat senin yazdıkların hakarete giriyor Gülay ;)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

:lol: hakaret anlayışına bak, führeri ve eyunal'ın yazılarını karşılaştırınca kimin hakaret beyanında bulunduğu ayan beyan gözüküyor, bu konu arkadaş koruma konusu değil , biz ona egoistsin dedik-ki doğru- gereksiz bir egoistlik, oyununda kendini kral hisseden birkaç arkadaş daha var soruyorum, elinize ne geçiyor? kendinizi tatmin ediyorsunuz. Özgüveni olan insan bu kadar tartışmaya girip kasmaz zaten, boşa konuşuyoruz

bence baştan bu gereksiz konunun açılmasına bile salık verilmemeliydi de , ne fayda işte.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön