Allah askına bırakın ya yaptığınız iş iş değil. Okadar hazırlıklar yaptık 3 güneş asa'ya bile + bastım şuan o turnuvaya seçilen bazı kişileri güneş asa ile kesmek içinZifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.
Sunucu şampiyonası ???
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Sunucu şampiyonası ???
2 ihtimal var..oLmazSaoLmaz yazdı:Allah askına bırakın ya yaptığınız iş iş değil. Okadar hazırlıklar yaptık 3 güneş asa'ya bile + bastım şuan o turnuvaya seçilen bazı kişileri güneş asa ile kesmek içinZifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.Eminönündeki kurada haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ortada bişeyler dönüyor ama hayırlısı. Bu turnuvanın amacı ne en iyi kişileri seçmek değil mi? ama neden en iyiler fikstürde yok çok merak ediyorum.
İki(katılanlara bakmadım ve sizin sunucusunu tanımıyorum) en iyi dediğiniz kişiler turnuvaya katılmamış olabilir
Diğer ihtimal ise List Randomizer yazılımı onları seçmemiş olabilir sonuçta bu program şansa göre çalışıyor karakter adı ayırt etmemektedir .Bende yedeklerde çıkmışım hayırlısı neyse o olsun deyip geçmek gerekir.Lütfen ekibin yaptığı etkinliklere bu açıdan bakmayınız.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Eyünal mümkünse sen konularıma yorum yapma cok fazla taraf tutuyorsun yönetimi kötülemiyoruz ama zifana defalarca sordum bu turnuvayı ve turnuvada tek krakterim yok kişi saysını atırsalar belki biraz fazla zaman vericekler ama coğu kişi katılıcak bu da zor bişi değil

-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Barbarosxhizir yazdı:Eyünal mümkünse sen konularıma yorum yapma cok fazla taraf tutuyorsun yönetimi kötülemiyoruz ama zifana defalarca sordum bu turnuvayı ve turnuvada tek krakterim yok kişi saysını atırsalar belki biraz fazla zaman vericekler ama coğu kişi katılıcak bu da zor bişi değil
isticez ve katılamicaz eğer böyle bir olasılık varsa almayalım ya biz
düşünsene en dandik adamlar seciliyor esas adamlar yedek'se ne anlamı var turnuvanın ayrıca turnuva denilen şey en iyilerden olusan kişilerden olusur dandiklerin ne işi var herkesin ne işi var ? bunlar herşeyi şansa bağlıyo hepsine edilen küfürler varya yazık işte
turnuvaya ejderli çarla katılacakmı arkadasım merak ediyorum
bi yanda da birisi 16 çar sokmus kendi kendine ws atcak asdgasdasdsa
zifan kendi kendine ws atacak kişilere yardım et şifre versinde.