Sunucu şampiyonası ???
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Sunucu şampiyonası ???
Kaç aydır bu turnuvayı bekliyorum zifana sürekli yazıp bilgi almaya calışıyordum ve turnuvada 1 krakterim bile seçilmemiş 16 kişi hangi sunucuda yeterli olucak ki diğer etkinleri azaltıp bu turnavaya birazdaha zaman ayıramazmıydınız biraz daha fazla kişi seçemezmiydiniz :S

- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Re: Sunucu şampiyonası ???
aynı durumdayım ati bende sunucu sampiyonasını bekliyor tüm oyuncular ama sayı miktarı yeterli değil ayda bir yapılmalı bence 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kesinlikle sayıyı ben de yeterli bulmuyorum en basit ölüm oyunu için bile 75 kişi az gelirken 16 kişi ile sunucu şampiyonası yapmak pek mantıklı değil. Sayı da değişikliğe gidilmesini teklif ediyorum.
Kimlerin katılacağı belli oldu mu arkadaşlar ? Nerden ulaşabilirim ?
Antegar-detay
Detay fikstüre kendi sunucunun genel etkilesim bölümünden ulasabilirsin.
Etkinlige gelirsek bende sayının arttırılmasi taraftariyim.Tek karakterle yazdım,102 kisi arasindan karakterimin secilmesine ilk basta bende sasirdim.Insallah herkes icin iyi bir oyun olur da hakeden kazanır.Ve insallah su konuyu umursarlarda 16 yedek listesinide asil gruba katip 32 kisilik bir etkinlik yaparlar.
Etkinlige gelirsek bende sayının arttırılmasi taraftariyim.Tek karakterle yazdım,102 kisi arasindan karakterimin secilmesine ilk basta bende sasirdim.Insallah herkes icin iyi bir oyun olur da hakeden kazanır.Ve insallah su konuyu umursarlarda 16 yedek listesinide asil gruba katip 32 kisilik bir etkinlik yaparlar.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
viewtopic.php?f=28&t=118941Detay yazdı:Kimlerin katılacağı belli oldu mu arkadaşlar ? Nerden ulaşabilirim ?
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
adamın 16 çarı seciliyor biz yedeğe düşüyoruz böyle bi oyun işte oynamaya deymez.
not 16 karakteri secilen adamın 3 karakter sınıfınıda teke tekde rahat kestim gene bir ikv klasiği en iyilerin katılması gereken yarısmaya adını yazdıran itemsizler bile secildi
not 16 karakteri secilen adamın 3 karakter sınıfınıda teke tekde rahat kestim gene bir ikv klasiği en iyilerin katılması gereken yarısmaya adını yazdıran itemsizler bile secildi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
asıl sorun herkesin bi sürü çar yazması arkadasımın bile itemsiz savascısıyla ejderli büyücüsü asil olurken ben full'um ama yedekteyimBarbarosxhizir yazdı:Yetkililere yazıyoruz en azından bir cevap verin
adamlar cok sacma iş yapıyorlar 1 kişi aynı karakter tipiyle 1 kere başvuru yapabilcek olsaydı güzel olurdu adam 16 çar yazmıs kendi kendine ws atıcak sanboxie modunda
Selam arkadaşlar,
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.