Sunucu şampiyonası ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Sunucu şampiyonası ???

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.
Allah askına bırakın ya yaptığınız iş iş değil. Okadar hazırlıklar yaptık 3 güneş asa'ya bile + bastım şuan o turnuvaya seçilen bazı kişileri güneş asa ile kesmek için :) Eminönündeki kurada haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ortada bişeyler dönüyor ama hayırlısı. Bu turnuvanın amacı ne en iyi kişileri seçmek değil mi? ama neden en iyiler fikstürde yok çok merak ediyorum.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

oLmazSaoLmaz yazdı:
Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Öncelikle istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.
Allah askına bırakın ya yaptığınız iş iş değil. Okadar hazırlıklar yaptık 3 güneş asa'ya bile + bastım şuan o turnuvaya seçilen bazı kişileri güneş asa ile kesmek için :) Eminönündeki kurada haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ortada bişeyler dönüyor ama hayırlısı. Bu turnuvanın amacı ne en iyi kişileri seçmek değil mi? ama neden en iyiler fikstürde yok çok merak ediyorum.
2 ihtimal var..
İki(katılanlara bakmadım ve sizin sunucusunu tanımıyorum) en iyi dediğiniz kişiler turnuvaya katılmamış olabilir
Diğer ihtimal ise List Randomizer yazılımı onları seçmemiş olabilir sonuçta bu program şansa göre çalışıyor karakter adı ayırt etmemektedir .Bende yedeklerde çıkmışım hayırlısı neyse o olsun deyip geçmek gerekir.Lütfen ekibin yaptığı etkinliklere bu açıdan bakmayınız.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Eyünal mümkünse sen konularıma yorum yapma cok fazla taraf tutuyorsun yönetimi kötülemiyoruz ama zifana defalarca sordum bu turnuvayı ve turnuvada tek krakterim yok kişi saysını atırsalar belki biraz fazla zaman vericekler ama coğu kişi katılıcak bu da zor bişi değil
Resim
Resim
Resim
Resim
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

Barbarosxhizir yazdı:Eyünal mümkünse sen konularıma yorum yapma cok fazla taraf tutuyorsun yönetimi kötülemiyoruz ama zifana defalarca sordum bu turnuvayı ve turnuvada tek krakterim yok kişi saysını atırsalar belki biraz fazla zaman vericekler ama coğu kişi katılıcak bu da zor bişi değil

isticez ve katılamicaz eğer böyle bir olasılık varsa almayalım ya biz :D

düşünsene en dandik adamlar seciliyor esas adamlar yedek'se ne anlamı var turnuvanın ayrıca turnuva denilen şey en iyilerden olusan kişilerden olusur dandiklerin ne işi var herkesin ne işi var ? bunlar herşeyi şansa bağlıyo hepsine edilen küfürler varya yazık işte :D

turnuvaya ejderli çarla katılacakmı arkadasım merak ediyorum :D

bi yanda da birisi 16 çar sokmus kendi kendine ws atcak asdgasdasdsa :D

zifan kendi kendine ws atacak kişilere yardım et şifre versinde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön