İKV Anılarınız.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Anılarınız.

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

Merhabalar açtığınız bu güzel konu için teşekkürler. Soru cevap şeklinde gitmek yerine ben aklımda kalanları anlatmak istiyorum. Umarım sıkılmazsınız =)

Yıl 2008 aylardan ağustos ayıydı. İnternet kafede arkadaşım ile oyun oynuyorduk. Bana dedi ki gel bak sana da öğreteyim böyle bir oyun var. Dedim ne kadar saçma bir oyun! Ne yapıyorsunuz siz? Bunları kesince ne oluyor dedim. Gel başla zaten seversin ben seni biliyorum dedi arkadaşım. Mynet'e girdik üyelik aldım ve oyuna başladım. Daha önce hiç online oyun tecrübem olmamıştı bu yüzden mause ile karakteri nasıl ilerleteceğim konusunda çok zorlanmıştım. O güne dair hatırladığım en komik şey Umut ile konuşmak olmuştu benim için. Umut ile konuşuyordum devamlı ve bana "Abi sen bir kahramansın değil mi ?", "Sen oyuncak yapmayı biliyor musun?" diyor bende kahkaha atıyordum. O gün bana çok komik gelmiş bu olay. Birde herkes bir birine "sa", "as" yazıyordu. Arkadaşıma dedim bunlar neden küfür ediyorlar ki birbirlerine ? Ben küfür sanmıştım yazılanları. Arkadaşım da dedi ki "Selamun aleykum" diyorlar. =) Daha oyunu ve haritayı öğrenmeye çalışırken, karşıma Savaş'ın görevi çıktı. Dedim bu nerede acaba, saatlerce aradım Savaş'ı. Koordinatlar varmış onu fark ettim; ancak onu da kullanmayı becerememiştim. Her hareketimle koordinatlar değişiyordu. Çok sabırsız olduğum için çok kızmıştım. Daha 15 16 level iken Göktürk... isminde biri bana özell mesajdan istersen yeni char aç başına Göktürk koy seni loncaya alalım demişti. Bende çok korkmuştum yeni char aç deyince. Lonca kavramını bilmiyordum "yok yok istemem öyle şey" demiştim.=) Oyunda ilk tanıdığım kişi Akileuss olmuştu. Teşkilat sunucusunda oynayan eskiler bilir. Teşkilata FA darbesi görevime yardım etmişti. İlk kez biri yardımcı oluyordu bana. Daha sonra oyunda Karadayı'yı tanıdım kulakları çınlasın oda yardımcı olmuştu labirent görevlerime.
Meteor bölgesi daha kolay olmuştu benim için artık oyuna dair daha bilgiliydim. Birde devamlı char açıp silmekten Eminönü görevlerini ezberlemiştim zaten. Bu dönem içerisinde ben yurt dışına ailemin yanına gitmiştim tatile. Beni oyuna başlatan arkadaşım da temelli taşınmış. Kaç yıl beraber geçirmiştik, bir helallik almadan gitmişti. Çok kızmıştım :) Daha sonra 6-7 ay sonra onu oyunda bulduğumda sanki kaybettiğim elmas parçamı bulmuş gibi olmuştum. Bu süre içerisinde ben şifacıda açmıştım. Ama şifacı kasmak çok zordu, ölüm gibi bir şey. :) Ancak ben onu kasmak için iyi bir yöntem geliştirmiştim. Biraz haksızlık ediyordum ama yaptık işte. Karakürk görevlerine gidiyordu millet her gün. Ben 33 level den itibaren bunu yapmaya başlamıştım. Onlar ile birlikte gidiyor, grup dışı Mağara ve Toprak şamanlarına ilk vuruyordum. Exp'ler çok fena geliyordu. =) O dönem oyunda ECUADOR isimli biriyle tanıştım. Bana yardımcı olmuştu kasmıştı beni. Kim bilebilirdi ki o günden sonra müthiş bir abi kardeş ilişkisi başlayacak. Bu oyunun bana kattığı en değerli 2 kişiden biridir. ECUADOR kendisi 2 yıldır oyunu oynamıyor ama hale daha haberleşiyoruz. =) Nisan 2009 yılında beni oyuna başlatan arkadaşımla lonca kurmaya karar vermiştik. Kim bilebilirdi ki "Mka" ( Mustafa Kemal'in Askerleri) loncası adı altında bir çok başarıya imza atacağımızı. Teşkilatta Kenan ve Junonu kesen ilk 2 3 gruptan biri olmak Gaffar'ı tüm sunucularda ilk kez bizim 9 cana kadar indirmiş olmamız gibi. 2009-2011 yılları benim için mükemmel dönemlerdi. Tabi bu dönem içerisinde INFAZTEAMBaŞKaN ile de tanışmıştım. Oyunun bana kattığı 2. değerli kişi. Evine gittim bire bir tanıştım, eşi ile tanıştım şimdi çok iyi bir aile dostumuz, daha yeni çocuğu oldu bende amca oldum. :D

Bundan sonra oyunda yapmak istediğim bir şey yok. Ancak ismimin bir eşya ismine verilmesi beni gururlandıracaktır. Nedense çok istemişimdir bunu. =)

Teşekkür ederim IKV şimdi bakıyorum da benden çok şey almışsın, ama kattığın şeyler o kadar değerli ki paha biçemiyorum.
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Lost World

Mesaj gönderen BoreasHFA »

Merhaba,

Birbirinden Güzel süper özgeçmiş ler var konu çok güzel gidiyor bende konuma katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum .Gerçekten süper hikayeler var, devamı gelmesi dileğiyle :)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Bizim mahallede modaydı hep komşular falan bu oyunu oynardı bizde pc yoktu oynayamazdım ama oynamayı hep cok isterdim arkların evine gidip izlerdim 2008 de pc gelir gelmez ilk iş ikv oynamaya başladım hatırlıyorum o gun sabah erkenden kalkmıştım uyuyana kadar bilgisyarın başından kalkmamamıştım 7 8 saatde 10 lwl kasmıştım o ayrı bi konu :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası

GÜNCEL :!:
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

EN BÜYÜK ANIM
Oyuna Başladığım TARİH, SAAT i hala unutmamaş olmam
[15.02.2009; 18:45]
İlk 5 lvl e kadar 1 lvl lik fare keserek gelen
Labirentte örs ün ne işe Yaradığını çözen
ilk 3 lvl e kadar ölünce tekrar 1 lvl den başlayacağını sanan
LODOS klanını Gözünde çok Büyük düşman olarak gören

UNUTAMADIKLARIM..
Cevriye kesmeye 20 kişi Toplanıp Gitmeyi
Emin Önünde Saatlerce ARZ - LODOS Savaşlarını
Görev Var denildiğinde Toplu bir şekilde Yardıma gidilmesi
ve daha bir sürü olay :)
Bu oyuna Lise 3 de Başladım Derslere girmez Cevriye - Karakürk Görevi yapmak için eve giderdim :)
Şuan Lise bitti, Askerlik Bitti, Yoğun İş Hayatı Başladı ama HER şeye rağmen İKV'de 6. Yılıma çok az kaldı :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

EsTeRGoNxRss yazdı:EN BÜYÜK ANIM

UNUTAMADIKLARIM..
Bu oyuna Lise 3 de Başladım Derslere girmez Cevriye - Karakürk Görevi yapmak için eve giderdim :)
Şuan Lise bitti, Askerlik Bitti, Yoğun İş Hayatı Başladı ama HER şeye rağmen İKV'de 6. Yılıma çok az kaldı :)
Yalnız 2009 da grup bolgeleri gelmişti cevriye 20 kişi kesilmiyordu :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
metehan29
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New Stars

Mesaj gönderen metehan29 »

İkv de unutamadığım güzel yanları vardı eskilerden :)
1 ) Kalsedon en ala madendi başına 20 kişi otururdu zaten sunucu tek eminonu var emınonundede 2 tane felan kalsedon madenı var :D neyse aga oturdum başına bi deniyim dedim yok çekemiom 1 hafta uğraştım neyse çıkmıyo bıraktım oyunu :D yaza doğru tekrar girdim şansmıdır nedir bilmem 4-5 çekişte kripraz geldi tabi bende bi sevinç ee 1 m kazancaz satıp büyük para o zamanlar . yansıttım satmak için kimseden çıt yok , sordum birine yahu ne oldu en baba madeni çekmişiz elimdemi kalcak adam dedi piyasası 100 bin olmuş ve alanlarda yok gibi bişe işte burda yıkıldım :D

2) jandarma alinin ordaki işportacıdan esya bakıyorum (bakıyorumda para yokki alcak :D ) , lan bi baktım yukardan bişe uçuyor sonra yazı kanalına yönetici taşkanat saldırısı olcanı falan yazdı baya meraklandım sonra aga hemen arkamdaki bayrağın oraya taşkanat geldi şimdikilerden degıl ama daha büyür ve yüksekden saldırıyo 1-2 dakkada 50 kişi toplandı herkes dalıyo hayvana :D

3)Evet bu en sevdiğim zamandır yani klan savaşı :) o dönemde oynayan düşünürdü acaba arza mı girsem lodosamı (ben baya düşündüm lodos olmuştum handan hanımı begenmedim :D) neyse baba girdik lodosa ama arzlar daha güçlü şimdi yöneticiler falan daha çok onlarda bizim klanda da yönetici ARİF vardı ezikti biraz :D Yine yönetici yazdı sohbete klan savası yapılacaktır diye bankanın yan kısmında eskiden ismet bey ve handan hanım vardılar orda . tam orada toplanılırdı 10 dk içinde yönetici startı verir başlardı curcuna ama yeminle çok zevkliydi şimdikiler çok b.dan
Bunlar yanlızca birkaçıydı daha bisürü varda kim yazcak kim okuycak :D Ama eskiden daha güzeldi oyun bunu bilir söylerim hep ..
Kaybetmekten korkma !
Birşeyi kazanmak için ,
Bazı şeyleri kaybetmelisin... ve unutma ,
Kaybettiğinde değil VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN .
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Bloodmage yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:EN BÜYÜK ANIM

UNUTAMADIKLARIM..
Yalnız 2009 da grup bolgeleri gelmişti cevriye 20 kişi kesilmiyordu :D
Sevgili Kardeşim o Tarihte Oyunda Değildin Sanırım Ben Aklıma Güveniyorum buyur Açıklaması :)

Saygılar.
Oyunun ilk genişleme paketi olan Meteor Bölgesi 1 Ekim 2007'de yayınlandı. İkinci genişleme paketi Derindeki Sır ise 13 Mayıs 2009'da yayınlanmıştır. Üçüncü genişleme paketi ve Özel Sürümü 11 Haziran 2010'da yayınlanan Grup Bölgeleri'dir ve iki tane grup bölgesi (instance) içerir. Bu bölgeler Sığınaklar ve Migrat' bölgeleridir. Üç büyük genişleme paketinin yanında zaman zaman ufak güncellemelerle yenilikler yapılmıştır. Bun güncellemeler içerisinde 17 Kasım 2008'de yayınlanan ve Klan Savaşları dönemini öne çıkaran Er Meydanı güncelleme paketi, 20 Ocak 2010'da oyun hikaye örgüsünde önemli bir yeri olan Hidra güncelleme paketidir.
Bu aralıkta İKV'nin 2 sürümü daha çıkmıştır. (Yeraltı ve Derindeki Sır)

Sobee tarafından dördüncü genişleme paketi Çemberlitaş 5 Aralık 2010 tarihinde GameX oyun fuarında duyuruldu. Duyurunun ardından oyuncuların merakını gidermek amacıyla Sobee tarafından oyunun tanıtım videoları ve zaman zaman yeni paketle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. Yeni genişleme paketi Çemberlitaş 06 Ağustos 2011 Tarihinde hem indirilebilir içerik hem de içeriğinde onlarca güzel özelliği barındıran İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu ile tüm oyun severlerin beğenisine sunuldu. Gamex 2011'de Lonca Sistemi;25 Haziran 2012'de Lonca bölgesi olan Topkapı Sarayı yayımlandı.
Beşinci genişleme paketi Arz ve Lodos 25 Aralık 2012 tarihinde piyasaya sürülmüştür.[1] Sürümün kapalı testlerine çekiliş ile belirlenmiş oyuncular da kabul edilmiştir.[2] Beraberinde Tılsım Sistemi adı verilen ve oynanışı değiştiren ve geliştiren bir sistem ile Büyük Hol adında bir bölge getirmiştir.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Oyuna Nasıl başladınız ?
6. Sınıftaydım. Siteyi önceden gezmeme rağmen oyunu indirmemiştim. Sonra okuldan bi arkadaş işte böyle böyle İKV diye bi oyun var indir dedi indirdik onun sayesinde .
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Oyuna başladığım ilk gün yaratıklara dalmaya çalışıyodum . 1 Gün harcamıştım ona sonra gece 11 gibi çıkacakken yanlışlıkla sağ klike tıklamıştım o zaman nasıl dalındığını görmüştm :D
Komik olan anılarınız ?
Agahtan görev alıp J.Ali'ye gidip konuşma yerine görev var görev ver felan yazmamdı :)

ve yapmak istedikleriniz neler ?
-Hiçbişey :D
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası

XxxChesTeRxxX yazdı:Oyuna Nasıl başladınız ?
6. Sınıftaydım. Siteyi önceden gezmeme rağmen oyunu indirmemiştim. Sonra okuldan bi arkadaş işte böyle böyle İKV diye bi oyun var indir dedi indirdik onun sayesinde .
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Oyuna başladığım ilk gün yaratıklara dalmaya çalışıyodum . 1 Gün harcamıştım ona sonra gece 11 gibi çıkacakken yanlışlıkla sağ klike tıklamıştım o zaman nasıl dalındığını görmüştm :D
Komik olan anılarınız ?
Agahtan görev alıp J.Ali'ye gidip konuşma yerine görev var görev ver felan yazmamdı :)

ve yapmak istedikleriniz neler ?
-Hiçbişey :D
Görev Alma şekliniz güzelmiş :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön