Yıl 2008 aylardan ağustos ayıydı. İnternet kafede arkadaşım ile oyun oynuyorduk. Bana dedi ki gel bak sana da öğreteyim böyle bir oyun var. Dedim ne kadar saçma bir oyun! Ne yapıyorsunuz siz? Bunları kesince ne oluyor dedim. Gel başla zaten seversin ben seni biliyorum dedi arkadaşım. Mynet'e girdik üyelik aldım ve oyuna başladım. Daha önce hiç online oyun tecrübem olmamıştı bu yüzden mause ile karakteri nasıl ilerleteceğim konusunda çok zorlanmıştım. O güne dair hatırladığım en komik şey Umut ile konuşmak olmuştu benim için. Umut ile konuşuyordum devamlı ve bana "Abi sen bir kahramansın değil mi ?", "Sen oyuncak yapmayı biliyor musun?" diyor bende kahkaha atıyordum. O gün bana çok komik gelmiş bu olay. Birde herkes bir birine "sa", "as" yazıyordu. Arkadaşıma dedim bunlar neden küfür ediyorlar ki birbirlerine ? Ben küfür sanmıştım yazılanları. Arkadaşım da dedi ki "Selamun aleykum" diyorlar.
Meteor bölgesi daha kolay olmuştu benim için artık oyuna dair daha bilgiliydim. Birde devamlı char açıp silmekten Eminönü görevlerini ezberlemiştim zaten. Bu dönem içerisinde ben yurt dışına ailemin yanına gitmiştim tatile. Beni oyuna başlatan arkadaşım da temelli taşınmış. Kaç yıl beraber geçirmiştik, bir helallik almadan gitmişti. Çok kızmıştım
Bundan sonra oyunda yapmak istediğim bir şey yok. Ancak ismimin bir eşya ismine verilmesi beni gururlandıracaktır. Nedense çok istemişimdir bunu.
Teşekkür ederim IKV şimdi bakıyorum da benden çok şey almışsın, ama kattığın şeyler o kadar değerli ki paha biçemiyorum.