Kardeş plus paket al yeterli arttırıcı falan hikaye onlar,grupta bir kişi de arttırıcı olup diğer kişilerde bir şey olmayacaksa arttırıcı olan adama her şeyin düşmesi adaletsiz ve saçmalık olur.Thrashmetal yazdı:çok iyi bi fark görüyorum zaten şu an
iksir
iksir
iksir
madalya
madalya
kenan paso böyle verecekse bu şans artırıcılar ne işe yarıyor daha buna bu kadar devam ederse sağlımız olumsuz etkilenir arkadaş daha bi de junonu var bu işin millet kan ağlıyor düşürecem diye gözleri kan çanağına dönüyor saatlerce 2 saattir uyarısı deseler bile millet o oyunda bunları düşürecem diye 5-6 saat kalıyor sonuçta ne oluyor madalya,madalya,madalya biraz daha şansımız artsın arkadaş bunu alıyorsak madem bu ürünü almayanlara set düşüyor kenandan bize madalya düşüyor olacak şey değil ya rezalet yani bu !!!!
Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş sarf edilerek yapılcak haklısında demek istediğim. Bu sarf etmeği pulsuz adam yapıyor 2 girşte alıyor itemini biz yapıyoruz puls var artırıcı var 100 girişte bile olmuyor. Sence hangisi sarf etmek yada hangisi şans ve yahut hangisi kazıklanmak?ATOMKARINCA yazdı:arkadaslar hemen kotumser olmayın ıse yaramıyan seyı koyup satarlarmı arkadasında dedıgı gıbı ılk gırıste hemen bırsey dusecek dıye bırsey yok .tabıkı hersey emek sarf edılerek kazanılır.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
SedaT03 yazdı:Kardeş sarf edilerek yapılcak haklısında demek istediğim. Bu sarf etmeği pulsuz adam yapıyor 2 girşte alıyor itemini biz yapıyoruz puls var artırıcı var 100 girişte bile olmuyor. Sence hangisi sarf etmek yada hangisi şans ve yahut hangisi kazıklanmak?ATOMKARINCA yazdı:arkadaslar hemen kotumser olmayın ıse yaramıyan seyı koyup satarlarmı arkadasında dedıgı gıbı ılk gırıste hemen bırsey dusecek dıye bırsey yok .tabıkı hersey emek sarf edılerek kazanılır.
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
oyunun tek sorunu şans konusu. olmamış yapamamışlar. sadece madenlerde olmalıydı şans.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Türk intikam tugayı
Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
+1suulh yazdı: oyunun tek sorunu şans konusu. olmamış yapamamışlar. sadece madenlerde olmalıydı şans.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Ben büyüyle ilk sığınakta nucleus kolye düşürmüştüm plus vardı ama artırıcı yoktu plus paket olunca bir şeyler düşüyordu bence plus yağmalardan daha faydalı diyebilirim
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
3-4 tur girdim ve gözlerimi iyi hissetmiyorum 3 kere iksir düştü malesef 4.sünü merak ediyorsan o da madalyaEvvel yazdı:Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
Thrashmetal yazdı:3-4 tur girdim ve gözlerimi iyi hissetmiyorum 3 kere iksir düştü malesef 4.sünü merak ediyorsan o da madalyaEvvel yazdı:Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
Kardeşim madem salıksal problemlerin var o zaman oynamaman en doğrusu olacaktır. Kendini reklam etmekten vaz geçmelisin Sağlığımız bozuluyor diye konu açmıştın sanırım bence hırs problemin var ve kendini kaptırmışsın fazlasıyla, en iyisi fazla kaptırmamak maazallah sonra ..
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
hırs falan yapmadım artık sinirlerim bozuluyor 100-200 girişte değil 3-4 girişte düşürmek istiyorum şu eşyaları bi çemberlitaşa giremedim arkadaş ejder aldım alalı yeter vallahi billahi yeter üstelik reklam falan yapmıyorum kardeşim tepkimi gösteriyorumbyhMz yazdı:Thrashmetal yazdı:3-4 tur girdim ve gözlerimi iyi hissetmiyorum 3 kere iksir düştü malesef 4.sünü merak ediyorsan o da madalyaEvvel yazdı:Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
Kardeşim madem salıksal problemlerin var o zaman oynamaman en doğrusu olacaktır. Kendini reklam etmekten vaz geçmelisin Sağlığımız bozuluyor diye konu açmıştın sanırım bence hırs problemin var ve kendini kaptırmışsın fazlasıyla, en iyisi fazla kaptırmamak maazallah sonra ..