Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım

Mesaj gönderen mobilsorun »

Thrashmetal yazdı:çok iyi bi fark görüyorum zaten şu an

iksir
iksir
iksir
madalya
madalya

kenan paso böyle verecekse bu şans artırıcılar ne işe yarıyor daha buna bu kadar devam ederse sağlımız olumsuz etkilenir arkadaş daha bi de junonu var bu işin millet kan ağlıyor düşürecem diye gözleri kan çanağına dönüyor saatlerce 2 saattir uyarısı deseler bile millet o oyunda bunları düşürecem diye 5-6 saat kalıyor sonuçta ne oluyor madalya,madalya,madalya biraz daha şansımız artsın arkadaş bunu alıyorsak madem bu ürünü almayanlara set düşüyor kenandan bize madalya düşüyor olacak şey değil ya rezalet yani bu !!!!
Kardeş plus paket al yeterli arttırıcı falan hikaye onlar,grupta bir kişi de arttırıcı olup diğer kişilerde bir şey olmayacaksa arttırıcı olan adama her şeyin düşmesi adaletsiz ve saçmalık olur.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

ATOMKARINCA yazdı:arkadaslar hemen kotumser olmayın ıse yaramıyan seyı koyup satarlarmı arkadasında dedıgı gıbı ılk gırıste hemen bırsey dusecek dıye bırsey yok .tabıkı hersey emek sarf edılerek kazanılır.
Kardeş sarf edilerek yapılcak haklısında demek istediğim. Bu sarf etmeği pulsuz adam yapıyor 2 girşte alıyor itemini biz yapıyoruz puls var artırıcı var 100 girişte bile olmuyor. Sence hangisi sarf etmek yada hangisi şans ve yahut hangisi kazıklanmak?
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

SedaT03 yazdı:
ATOMKARINCA yazdı:arkadaslar hemen kotumser olmayın ıse yaramıyan seyı koyup satarlarmı arkadasında dedıgı gıbı ılk gırıste hemen bırsey dusecek dıye bırsey yok .tabıkı hersey emek sarf edılerek kazanılır.
Kardeş sarf edilerek yapılcak haklısında demek istediğim. Bu sarf etmeği pulsuz adam yapıyor 2 girşte alıyor itemini biz yapıyoruz puls var artırıcı var 100 girişte bile olmuyor. Sence hangisi sarf etmek yada hangisi şans ve yahut hangisi kazıklanmak?
Kullanıcı avatarı
suulh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: <Hayalet Islığı>

Mesaj gönderen suulh »

oyunun tek sorunu şans konusu. olmamış yapamamışlar. sadece madenlerde olmalıydı şans.
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
BigSerdo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BigSerdo »

suulh yazdı: oyunun tek sorunu şans konusu. olmamış yapamamışlar. sadece madenlerde olmalıydı şans.
+1
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.

Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Ben büyüyle ilk sığınakta nucleus kolye düşürmüştüm plus vardı ama artırıcı yoktu plus paket olunca bir şeyler düşüyordu bence plus yağmalardan daha faydalı diyebilirim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Evvel yazdı:Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
3-4 tur girdim ve gözlerimi iyi hissetmiyorum 3 kere iksir düştü malesef 4.sünü merak ediyorsan o da madalya
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Thrashmetal yazdı:
Evvel yazdı:Artırıcıyı yükle.Arka arkaya 3 4 tur girmeyi dene illaki bişeyler düşecektir.Y2 si olan arkadaşların varsa yardımcı olsunlar düşürürsün
3-4 tur girdim ve gözlerimi iyi hissetmiyorum 3 kere iksir düştü malesef 4.sünü merak ediyorsan o da madalya

Kardeşim madem salıksal problemlerin var o zaman oynamaman en doğrusu olacaktır. Kendini reklam etmekten vaz geçmelisin Sağlığımız bozuluyor diye konu açmıştın sanırım bence hırs problemin var ve kendini kaptırmışsın fazlasıyla, en iyisi fazla kaptırmamak maazallah sonra ..
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

byhMz yazdı:
Thrashmetal yazdı:

Kardeşim madem salıksal problemlerin var o zaman oynamaman en doğrusu olacaktır. Kendini reklam etmekten vaz geçmelisin Sağlığımız bozuluyor diye konu açmıştın sanırım bence hırs problemin var ve kendini kaptırmışsın fazlasıyla, en iyisi fazla kaptırmamak maazallah sonra ..
hırs falan yapmadım artık sinirlerim bozuluyor 100-200 girişte değil 3-4 girişte düşürmek istiyorum şu eşyaları bi çemberlitaşa giremedim arkadaş ejder aldım alalı yeter vallahi billahi yeter üstelik reklam falan yapmıyorum kardeşim tepkimi gösteriyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön