Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım
daha dün sığnak yağma artırıcı aldım yanlışlıkla iksir ve niobyum artırıcı mı aldım anlamadım lütfen yöneticilere sesleniyorum bi şu oranlara baksınlar boşuna paramız gidiyor ya ben bunu iksir için almadım takılarımı düşürmek için aldım
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Re: Yağma artırıcıdan şüphelenmeye başladım
ne bekliyordun ilk kesişte direk item almayımı artırıcılar şansını bi nebze de olsa arttırır kesinlik soz konusu değildir
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Haline Şükret Biz Madalyalarla Dönüyoruz Grup Bölgelerinden :mrgreen:
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
boşuna gitti yine param
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
ihtimali arttırıyor ama bir kesinlik vermiyor yine de şans işi yani
...
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Boşuna almışsın kardeş şans işi bu yalan o dükkandaki yağma artırıcılar. Puls var arıtırıc var bana düşmüyor gidiyor pulsuza düşüyor artırıcısız olan büyüye o yüzden yalan PARA tuzağı diyelim biz
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- ATOMKARINCA
- İri Fare Avcısı
- Lonca: NONSTOP
arkadaslar hemen kotumser olmayın ıse yaramıyan seyı koyup satarlarmı arkadasında dedıgı gıbı ılk gırıste hemen bırsey dusecek dıye bırsey yok .tabıkı hersey emek sarf edılerek kazanılır.

MORİYAL
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
öncelikle şunu belirtmek isterim ki yağma veya öbek arttırıcılarda şans ciddi oranda yükseliyor.
Zaten fark edersiniz olup olmamasıyla. Plussuz ve yağma arttırıcı olmadan bir deneyin ve aradaki farkı görün. Ciddi oradan arttırıyor çünkü bunun farkını ancak o şekilde yapabilirsiniz.
öncelikle şunu belirtmek isterim ki yağma veya öbek arttırıcılarda şans ciddi oranda yükseliyor.
Zaten fark edersiniz olup olmamasıyla. Plussuz ve yağma arttırıcı olmadan bir deneyin ve aradaki farkı görün. Ciddi oradan arttırıyor çünkü bunun farkını ancak o şekilde yapabilirsiniz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
çok iyi bi fark görüyorum zaten şu an
iksir
iksir
iksir
madalya
madalya
kenan paso böyle verecekse bu şans artırıcılar ne işe yarıyor daha buna bu kadar devam ederse sağlımız olumsuz etkilenir arkadaş daha bi de junonu var bu işin millet kan ağlıyor düşürecem diye gözleri kan çanağına dönüyor saatlerce 2 saattir uyarısı deseler bile millet o oyunda bunları düşürecem diye 5-6 saat kalıyor sonuçta ne oluyor madalya,madalya,madalya biraz daha şansımız artsın arkadaş bunu alıyorsak madem bu ürünü almayanlara set düşüyor kenandan bize madalya düşüyor olacak şey değil ya rezalet yani bu !!!!
iksir
iksir
iksir
madalya
madalya
kenan paso böyle verecekse bu şans artırıcılar ne işe yarıyor daha buna bu kadar devam ederse sağlımız olumsuz etkilenir arkadaş daha bi de junonu var bu işin millet kan ağlıyor düşürecem diye gözleri kan çanağına dönüyor saatlerce 2 saattir uyarısı deseler bile millet o oyunda bunları düşürecem diye 5-6 saat kalıyor sonuçta ne oluyor madalya,madalya,madalya biraz daha şansımız artsın arkadaş bunu alıyorsak madem bu ürünü almayanlara set düşüyor kenandan bize madalya düşüyor olacak şey değil ya rezalet yani bu !!!!