IKV Mac Os X Sürüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: IKV Mac Os X Sürüm

Mesaj gönderen PROFx »

veym2 yazdı:poligon hatası bende gitti ve ekran kartım hala atı işlemciyle alakalı bişey bence o önceden amd deyken aynı hata bendede var şimdi intel işlemcide böyle bi hatayla hiç karşılaşmadım

Evet ikisi aynı sistemde olursa hata oluşuyordu, örnek verdim sadece fazla detaya inmedim. Bi oyun oynamak için de ne işlemcimi değiştiririm ne de ekran kartımı :) sonuç olarak ortada hala hata var :)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen PROFx »

xPrince yazdı:Uzun zaman önce bi arkadaş, ben ona burdan selam gönderiyorum demiştiki, fuara gitmiş sanırım ve pardüs işletim sistemine uygun hale getirilmesini istemiş ordaki oyun büyüklerinden. Sonra foruma yazdığında ise onlar pardüse uygun hale getirmişlerdi bu isteğinden dolayı oda bunu anlatıp oyunla övünüyodu, orda hak vermiştim ona. Böyle bi durumda olabilir aslında senin durum.
Bu olayda ikv camiasından değil de pardus kullanan kişinin kendi bilgi birikimiyle bir şeyler yaptığını hatırlıyorum ben. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi. Ama yönetim yapmış olsa kurulum dosyası indirme seçeneklerinde pardus için setup verilirdi. Bir yetkili uğrarsa konuya net bir açıklık gelir inşallah.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

veym2 yazdı:
xWAVEx yazdı:Ama ben Mac OS Kullanıyorum Ve oynamak istiyorum.
yönetime msj at dicem ama otamatik cvp gelcek fikriniz için teşekkürler ikv bu fikirleri geliştirirken kullanacaktır değmez bence :)
:arrow: BİR HAVUZ İÇERİSİNDE TOPLIYORUZ :D :mrgreen:
ah güzel eski ikv'li günler...
zbidy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zbidy »

bir tane GM çıkıp açıklama yapmamış yalnız. mac kullanıcılarını düşünen yok sanırım.
zbidy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zbidy »

cevap gelene kadar hergün update etmekten zevk alıcam canlarım ^^
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Merhabalar.
Şu anda Mac Os X işletim sistemi ve bilgisayarlar pek yaygın değil. Fakat ilerde bu işletim sistemi yaygın olduğunda oyunumuzu Mac Os X işletim sistemine uyarlayabilirler.

Şu anlık ise kullanmadığım için bilmiyorum fakat Sanal PC ve bu Sanal PC'ye windows sürümü yükleyerek buradan oynayabilirsiniz.

Fakat tekrar edeyim Mac Os X Kullanmadığım için Sanal Pc kurulabilir mi bilmiyorum.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Mac os x'te İKV çok güzel olurdu doğrusu.Grafikler ekran görüntü kalitesi windows'a göre çok daha şık ve güzeldir.
Mac os kullananlar iyi bilir.Öneri olarak sunun belki Mac os x ve max os classic için farklı sürümler çıkartabilirler.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

PROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez :) Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows :D

Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.

Biri ATİ mi dedi ! Alakasız olduğunu daha yeni anladım.Bende 3 Senedir Ati Radeon HD 4330 ekr kartı ile oynamaktayım şu kristalleşme olayı senelerdir var. En son paraya kıyıp Nvidia Geforce 9800 GT aldım sorun çözüldümü ? - Tabiki HAYIR ! eskisi kadar olmasada arada yine aynı hatayı verir az da ols ayani bu ekran kartı ile alakalı bi sıkıntı değil !!! belki yine pc donanımından kaynaklıdır fakat sadece bu bozukluk İKV de olmakta.Sonuç : Donanım dedinizde noldu ! Nvidia zengin oldu ... sorun İKV de...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Bundan 3 ay once aynı sey için desteğe mail attım. Gelen cvb: su an böyle bir sürümümüz bulunmamaktadır oldugu zaman biz size haber vericez oldu...Aynı durumdan bende muzdaribim
COSMOS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön