IKV Mac Os X Sürüm
IKV Mac Os X Sürüm
İstanbul Kıyamet Vakti'nin Mac Os X için sürümlerinin yapılmasını istiyorum.
liderxBeRoN
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: IKV Mac Os X Sürüm
yönetime msj at dicem ama otamatik cvp gelcek fikriniz için teşekkürler ikv bu fikirleri geliştirirken kullanacaktır değmez bencexWAVEx yazdı:Ama ben Mac OS Kullanıyorum Ve oynamak istiyorum.
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez
Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows 
Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.
Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:PROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmezAkçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows
Uzun zaman önce bi arkadaş, ben ona burdan selam gönderiyorum demiştiki, fuara gitmiş sanırım ve pardüs işletim sistemine uygun hale getirilmesini istemiş ordaki oyun büyüklerinden. Sonra foruma yazdığında ise onlar pardüse uygun hale getirmişlerdi bu isteğinden dolayı oda bunu anlatıp oyunla övünüyodu, orda hak vermiştim ona. Böyle bi durumda olabilir aslında senin durum.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Macintosh İşletim Sistemi Yani Mac OS Tabanına Sahip Bilgisayarlar Genel Olarak Oyuncu Kesime Değil,
Öğrenci ve İş Hayatındaki Kişilere İstinaden Dizayn Edilir.
Bu Nedenle Çoğu Oyunu Desteklemeyen Bu Sistemde IKV'nin de Oynanması İmkansızdır.
Tabi ki Çeşitli Applicationlarla Emülatör Tarzı Programlar Çıkarılarak Çalıştırmak Denenebilir Ama Olacağını Sanmıyorum.
Bu Nedenle Çoğu Oyunu Desteklemeyen Bu Sistemde IKV'nin de Oynanması İmkansızdır.
Tabi ki Çeşitli Applicationlarla Emülatör Tarzı Programlar Çıkarılarak Çalıştırmak Denenebilir Ama Olacağını Sanmıyorum.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
poligon hatası bende gitti ve ekran kartım hala atı işlemciyle alakalı bişey bence o önceden amd deyken aynı hata bendede var şimdi intel işlemcide böyle bi hatayla hiç karşılaşmadımPROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmezAkçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows
JackGhosen yazdı:Macintosh İşletim Sistemi Yani Mac OS Tabanına Sahip Bilgisayarlar Genel Olarak Oyuncu Kesime Değil,
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN