IKV Mac Os X Sürüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xWAVEx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

IKV Mac Os X Sürüm

Mesaj gönderen xWAVEx »

İstanbul Kıyamet Vakti'nin Mac Os X için sürümlerinin yapılmasını istiyorum.
liderxBeRoN
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: IKV Mac Os X Sürüm

Mesaj gönderen Zeyp35 »

Uğraşmazlar bence ;)
Windows la devam
Resim
Kullanıcı avatarı
xWAVEx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen xWAVEx »

Ama ben Mac OS Kullanıyorum Ve oynamak istiyorum.
liderxBeRoN
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

xWAVEx yazdı:Ama ben Mac OS Kullanıyorum Ve oynamak istiyorum.
yönetime msj at dicem ama otamatik cvp gelcek fikriniz için teşekkürler ikv bu fikirleri geliştirirken kullanacaktır değmez bence :)
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez :) Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows :D

Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

PROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez :) Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows :D

Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Uzun zaman önce bi arkadaş, ben ona burdan selam gönderiyorum demiştiki, fuara gitmiş sanırım ve pardüs işletim sistemine uygun hale getirilmesini istemiş ordaki oyun büyüklerinden. Sonra foruma yazdığında ise onlar pardüse uygun hale getirmişlerdi bu isteğinden dolayı oda bunu anlatıp oyunla övünüyodu, orda hak vermiştim ona. Böyle bi durumda olabilir aslında senin durum.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Macintosh İşletim Sistemi Yani Mac OS Tabanına Sahip Bilgisayarlar Genel Olarak Oyuncu Kesime Değil,

Öğrenci ve İş Hayatındaki Kişilere İstinaden Dizayn Edilir.

Bu Nedenle Çoğu Oyunu Desteklemeyen Bu Sistemde IKV'nin de Oynanması İmkansızdır.

Tabi ki Çeşitli Applicationlarla Emülatör Tarzı Programlar Çıkarılarak Çalıştırmak Denenebilir Ama Olacağını Sanmıyorum.

Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

PROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez :) Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows :D

poligon hatası bende gitti ve ekran kartım hala atı işlemciyle alakalı bişey bence o önceden amd deyken aynı hata bendede var şimdi intel işlemcide böyle bi hatayla hiç karşılaşmadım
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

JackGhosen yazdı:Macintosh İşletim Sistemi Yani Mac OS Tabanına Sahip Bilgisayarlar Genel Olarak Oyuncu Kesime Değil,

Öğrenci ve İş Hayatındaki Kişilere İstinaden Dizayn Edilir.

Bu Nedenle Çoğu Oyunu Desteklemeyen Bu Sistemde IKV'nin de Oynanması İmkansızdır.

Tabi ki Çeşitli Applicationlarla Emülatör Tarzı Programlar Çıkarılarak Çalıştırmak Denenebilir Ama Olacağını Sanmıyorum.

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön